Follow:

Testissä Milv -siirtokuvat

Argh. Tiedättekö sen tunteen, kun luulette saaneenne kaikki ongelmanne vihdoin ratkaistua, kunnes kulman takaa hyökkää kaksin verroin uusia? Minusta tuntuu, että elämäni kaava on aikalailla edeltävän kaltainen. Niinkuin olen kertonut, on kynsien laitoltani syönyt lähiaikoina aikaa vasta-alkanut työssäoppiminen sekä stressi kaikenmaailman muista juoksevista asioista. Myös kynteni ovat kärsineet, juuri eilen jouduin lyhentämään suuren osan pituudesta pois repeilyn takia eikä koko homma oikein tunnu inspiroivalta. Siksi se tuntuukin lähinnä kohtalon ivalta, että kun niitä lakkauksia olisi kuitenkin arkistossa ja inspiraatio bloggaamiseen on suuri, ei laitteet toimi sitten ollenkaan.
Olen nyt viimeisen viikon sisällä tyhjentänyt tietokoneen useaan otteeseen, ja viimeisellä kerralla se vedettiin niin sileäksi kuin mahdollista ja nyt toivon että ongelmat olisi takanapäin. Tähän oli siis ilmeisesti tarttunut jonkin sortin virus, mutta suurempi ongelma oli kuuluisa “blue screen of death” jonka taisi tällä kertaa aiheuttaa se, että yritin vähän aikaa sitten päivittää koneeseen uusimman Windowsin jolloin jokin meni pieleen ja sen jälkeen kone on vain kaatuillut eikä toimintanopeus ole ollut kovinkaan kummoinen. Postausten tekemiseen on siis mennyt tupla-aika entiseen verrattuna, sillä ihan sama mitä tällä yritti tehdä oli ongelmia ja jumitusta tiedossa. No, pidetään nyt peukut pystyssä että pahin olisi takana ja voisin jatkossa postailla ilman läppärille raivoamista.
Asiasta kukkapurkkiin, sillä minulla olisi teille kynnet esiteltävänä! I Love Me -messuilla pyörin yhden kokonaisen päivän Mi Nailsin Mirvan kanssa, ja häneltä sainkin tuolloin seitsemän arkkia Milvin siirtokuvia testattavaksi. Kyseessä on siis venäläinen siirtokuvamerkki joka on vastikään rantautunut Suomeen, ja oikein mielenkiinnolla niitä otinkin testattavaksi.
Yhdessä arkeista oli järisyttävän suloisia pöllöjä, joihin iskin silmäni jo heti ne käteen saadessani. Pöllöjä oli viittä erilaista, erivärisillä taustoilla, mutta sen sijaan että olisin lätkäissyt ne kaikki kynsille halusin käyttää jotakin niitä aksenttikyntenä lakkauksessa – näin ollen pöllöjä pääsisi käyttämään toistekin!

Valitsin pöllön jolla oli violetti tausta, ja jostain ihmeen syystä päädyin tekemään lopuille kynsille koristelut vesimarmoroimalla. Ihme ja kumma homma onnistui melko hyvin, eikä yhtäkään verisuonta katkennut pääparastani. Asian varmistaakseni en kuitenkaan edes yrittänyt saada mitään erityisen hienoja kuvioita aikaan, enkä dipannut kynttä suoraan marmorointikippoon vaan annoin kuvion ensin kuivua veden pinnalle jonka jälkeen leikkasin siitä sopivia paloja kynsille. Marmorointiin käytin Ginan valkoista, O.P.I:n Do You Lilac it:iä sekä China Glazen Grape Popia. Kynsien pohjalla on kaksi kerrosta samaista Gina Tricotin valkoista, niin marmorointien kuin siirtokuvienkin alla.
Siirtokuvista sitten sen verran, että sen lisäksi että kuvio oli hurjan ihanan näköinen, olivat nämä myös ehkä elämäni helpoimpia siirtokuvia käyttää. Pakkauspahvin takana ohjeistetaan leikkaamaan kuva irti ja liottamaan sitä 3 sekuntia, ja uskokaa tai älkää, mutta yhtään sen enempää ei tarvita! Olin aivan äimälläni siitä, kuinka nopeasti kuviot irtosivat taustapahvista. Tämän lisäksi olin erittäin ilahtunut siitä, että kuvaa pystyi liikuttelemaan kynnellä täysin ongelmitta vielä pitkään paikalleen asettamisen jälkeen, ja se jämähti paikoilleen oikeastaan vasta, kun painoin sitä kevyesti talouspaperilla. En olisi edes uskonut, että siirtokuvien välillä voi olla näin suuria eroja.

Suloiset pöllöt olen siis tosiaan saanut Mi Nailsilta testattavaksi, ja omasi voit tilata täältä. Jos pöllöt eivät innosta, suosittelen kuitenkin vilkaisemaan heidän koko valikoimansa läpi, sillä tämän merkin siirtokuvia kannattaisi kaikkien kynsistä vähänkin kiinnostuneiden testata. Niin helppoja ♥
Rauhallista viikonloppua kaikille!

*** Siirtokuvat saatu testattavaksi Mi Nailsilta, linkkien klikkailusta en hyödy
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

30 Comments

 • Reply Jasmin❤

  Uij ! Noi kynnet on ihanat ♥ Ja muutenki tosi kiva postaus+ ulkoasu

  30.10.2015 at 05:24
 • Reply Charming Nails

  Ihanat pöllökynnet 🙂

  30.10.2015 at 06:46
 • Reply Johanna

  Vau, upea marmorointi! <3 koneongelmat on kauheita... mä en pysty avaamaan kuvakansiota ilman että kone kaatuu joten bloggaaminen käy hieman hankalaksi ':D ja oi noi milvin decalit on niin nättejä, oon ite hamstrannut pienen kasan mutta kynnet on niin lyhyet että pitää vaan ootella...

  30.10.2015 at 07:32
 • Reply Emmi

  Ihanat! 🙂

  30.10.2015 at 07:32
 • Reply Katarooma

  Söpöt ^_^

  30.10.2015 at 08:03
 • Reply Nanne

  Älyttömän söppänät lakkaukset ♥
  Mie kans ihastuin näiden Milv:n toimivuuteen, toimii melkein pelkän ajatuksen voimalla 😀

  30.10.2015 at 08:23
 • Reply Mimosa

  Mie latasin omalle koneelle Win10 ja voin sanoa, että ei ikinä.. Kone toimi hyvin kaksi päivää, sitten alkoi ongelmat; mikään selain ei toiminut, kun ne kaatuili minuutin välein. Asensin uudet ajurit, koska videot ei näkyneet = ei auttanut. Oli pakko vaihtaa takaisin vanhaan käyttikseen, onneksi siinä oli se kuukauden “katumus”aika, sillä laskujenkin eräpäivät alkoi lähestyä ja niitä ei pahemmin maksella, kun mikään selain ei kestä pystyssä minuuttia pidempää :'D Sanoin isällekin, että älä missään nimessä klikkaa siitä..
  Itselläni oli tässä vanhassa käyttiksessä (win7) blue screen ongelma, mutta ne on nyt lähteneet pois, kun päivitin ajurit uudestaan.

  Mie ostin messuilla MILVejä, mutta enpä ole saanut vielä niitä kynsille 😀

  30.10.2015 at 09:23
 • Reply Tiina L

  Aaaaw mikä ihana pöllö 😀

  http://shopordiee.blogspot.fi/

  30.10.2015 at 09:25
 • Reply Sissi

  Tosi nätit marmoroinnit ja Milvit on <3

  30.10.2015 at 09:28
 • Reply eekku

  Nätit ja hiukan harmittaa kun ei tullu messuilta ostettua milv siirtokuvia ku kaikki hehkuttaa niitä.No onnex saa verkkokaupoista

  30.10.2015 at 13:28
 • Reply Tinkerbell

  Voi ei miten söpö pöllö♥ ja ihana marmorointi!

  30.10.2015 at 13:29
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Onpa söpö pöllö:) ja ihanaa violettia marmoria!

  30.10.2015 at 18:18
 • Reply Tuuli

  Onpa kiva pöllö! 🙂 Ja hienot marmoroinnit!

  31.10.2015 at 09:22
 • Reply Enail

  Varsin hypnoottiset kynnet, johtunee tuosta marmorointikuviosta yhdistettynä pöllön tuijotukseen 🙂 kerrassaan upeat! Olipas nopeat siirtokuvat. Kuinka kauan kuivattelit tota marmorointia ennen vedestä nostoa? :/ kone ongelmat on ikäviä, toivottavasti helpottaa.

  31.10.2015 at 13:02
 • Reply Nena Sofia

  Voih että, kiitos paljon! 🙂

  1.11.2015 at 00:57
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  1.11.2015 at 00:59
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Johanna! <3 Ihan kamalaa tuollainen :/ Mulla on toiminut kone niin pitkään niin hyvin, että olin jo unohtanut miltä tällainen takkuilu tuntuu. Huoh, toivottavasti tämä nyt toimisi jonkin aikaa taas kunnolla.

  Tosi harmi muuten kun kaikissa Milveissä on niin isot ne koko kynnen kuvat :/ Varmaan kannattaa ostaa myös niitä koko arkin kokoisia kuvioita joista leikellään itse kivan kokoisia paloja? Tai voihan niistä kynnen muotoisistakin leikellä sopivampia jos haluaa 🙂

  1.11.2015 at 01:02
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂

  1.11.2015 at 01:04
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  1.11.2015 at 01:06
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Nanne! ♥ Ja niin kyllä toimivatkin, meinasin tiputtaa silmäni kun huomasin kuinka helposti nämä irtoavat taustapahvista! 😀

  1.11.2015 at 01:08
 • Reply Nena Sofia

  JOO! Siis juuri samanlaisia ongelmia tähänkin koneeseen tuli, törkeän raivostuttavaa -.-'

  Ja hei, Milvit kannattaa ehdottomasti änkeä äkkiä kynsille, ne on ihan mahtavia! 😀

  1.11.2015 at 01:11
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 😀

  1.11.2015 at 01:12
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! Ja niinhän ne on 🙂 <3

  1.11.2015 at 01:14
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Eekku! Onneksi niitä saa tosiaan tilailtua 🙂

  1.11.2015 at 01:16
 • Reply Nena Sofia

  Hihhii kiitos! 🙂 ♥

  1.11.2015 at 01:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia!! 🙂 ♥

  1.11.2015 at 01:20
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Tuuli! 🙂

  1.11.2015 at 01:24
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Enail, näistä tuli kyllä omastakin mielestä kivat! 🙂 Ja marmorointien kuivumiseen veden pinnalla menee yleensä maksimissaan 20 minuuttia, nämä tosin jäivät tällä kertaa useammaksi tunniksi odottelemaan kun tein muita juttuja välissä. Mutta sen 20 min. siis pitäisi riittää 🙂

  1.11.2015 at 01:29
 • Reply Daniela

  Aaaaaivan ihanat! Ihanat värit ja söpöt decalit, tykkään tosi paljon :')

  1.11.2015 at 17:55
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, suuret kiitokset Daniela! ♥ 🙂

  10.11.2015 at 20:32
 • Leave a Reply