Follow:

Vuoden 2021 parhaat kosmetiikkatuotteet

*Mainoslinkit merkitty tähdellä, saadut tuotteet merkitty (s)

parhaat kosmetiikkatuotteet

Tänään nostetaan jalustalle vuoden 2021 parhaita ihonhoitotuotteita ja värikosmetiikkaa. Tein vuoden aikana timanttisia löytöjä monesta kategoriasta ja rajasin tuotteista kaikkein täydellisimmät tähän listaukseen. Jäljelle jäi yhdeksän tuotetta, joiden nimeen todella vannon.

Osa listan tuotteista on vuoden 2021 uutuuksia ja osa aiempia lanseerauksia, joihin tutustuin itse vasta viime vuonna. Kaikilla on yhteistä se, että ne syrjäyttivät aiemmat suosikkini kertaheitolla! Aloitetaan parhaimmiston purkaminen ihonhoidosta ja siirrytään vaiheittain kohti meikkituotteita. Tätä joukkoa ei voi enää järjestää paremmuuden mukaan, vaan jokainen listasija on yhtä arvokas.

Emma S. Soothing Facial Mist arvio

1. Emma S. Soothing Facial Mist

Tasan vuosi sitten otin kokeiluun Emma S:n rauhoittavan ja kosteuttavan kasvosuihkeen. Ostin tuotteen mielenkiintoinen inci-listan ja edullisen hinnan vuoksi, enkä tosiaan joutunut pettymään. Soothing Facial Mist on nopeasti imeytyvä, tehokas kosteussuihke joka pitää ihoni tasapainoisena. Suihke sisältää muun muassa ihoa rauhoittavaa aloe veraa ja niasiiniamidia, joka buustaa kasvoveden sisältämän hualuronihapon ja glyseriinin kosteuttavaa vaikutusta.

Tämä on ihonhoitorutiinini perusta, josta en enää luovu. Parasta tuotteessa on sen kohtuullinen hinta, jonka ansiosta suihketta raaskii huoletta kerrostaa tarpeen mukaan.

Saatavuus: *Kicks ja *Lyko | n. 15€ /150ml

Laponie Hydrating Face Mask arvio

2. Laponie Hydrating Face Mask (s)

Laponien syksyn uutuus Hydrating Face Mask vei sydämeni jo ensimmäisinä testipäivinä. Naamio koostuu yksinkertaisista, tehokkaista raaka-aineista: se syväkosteuttaa ihoa kasviglyseriinin avulla, vahvistaa suojabarrieria antikomedogeenisen auringonkukkaöljyn avulla sekä kosteuttaa ja ehkäisee tulehduksia ramnoosisokerin avulla.

Monitoiminen tuote sopii esimerkiksi kasvonaamioksi, yönaamioksi tai päivävoiteeksi. Kasvonaamiona tuotetta kuluu reippaammin, mutta voiteena 75ml tuubi on älyttömän riittoisa. Tämä on ollut lähes ainoa käyttämäni voide syyskuusta saakka ja ihoni voi todella hyvin. Vielä riittää puristeltavaa, mutta pian pitää tilata uusi tuubi!

Saatavuus: Laponie ja *Twistbe | n. 37€ /75ml

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution arvio

3. The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

The Ordinaryn punainen happokuorinta on lähes klassikko, mutta itse testasin sitä vasta viime syksynä. En ole kaivannut tehokkaampaa AHA-kuorintaa aiempien suosikkieni rinnalle, mutta tämän sisältämä salisyylihappo houkutteli ratkaisuna orastavaan näppyläongelmaan. Salisyylihapollahan on erinomainen kyky kuoria ja puhdistaa ihohuokosia syvemmältä, mikä ehkäisee niiden tukkeutumista. Ja muutos oli muuten nopea, kun otin tämän käyttöön.

Mustapäiden ja muiden näppyjen määrä romahti lähti välittömään laskuun, kun aloin tekemään kuorinnan The Ordinarylla kerran 1-2 viikossa. Tuote on tietysti muutenkin tehokas ja iho pysyy huikean sileänä! Oma ihoni sietää jopa 10 minuutin vaikutusaikaa, mutta suosittelen aloittamaan kokeilut varovasti. Tämä on todella tymäkkää tavaraa, eikä missään nimessä sovi kaikille.

Saatavuus: *Kicks ja *Lyko | n. 10€ /30ml

The Body Shop Almond Hand & Nail Overnight Manicure Butter arvio

4. The Body Shop Almond Hand & Nail Overnight Manicure Butter

Olen etsinyt “sitä parasta” käsivoidetta koko blogihistoriani ajan, vähän vaihtelevin tuloksin. Nyt olen ensimmäistä kertaa löytänyt tuotteen, joka ei parane vaihtamalla. TBS:n Almond -käsien yövoide vastaa kaikkiin toiveisiini: sen tuhti koostumus sisältää ravitsevia ja hyvin imeytyviä luonnonöljyjä sekä -rasvoja. Joukossa on esimerkiksi kaakao- ja sheavoita, manteliöljyä sekä lisäksi kosteuttavaa glyseriiniä.

Voide imeytyy hiljalleen yön aikana ja aamulla iho tuntuu todella hoidetulta ja pehmoiselta. Säännöllinen käyttö pitää kynsinauhatkin kunnossa vaikka käsiä pesee tiheästi pitkin päivää. Purkki on melko arvokas mutta ehdottomasti hintansa arvoinen!

Saatavuus: *The Body Shop | n. 19,50€ /100ml

Bluesky Gel Polish arvio

5. Bluesky Gel Polish (s)

Välttelin geelilakkauksia pitkään, sillä halusin säilyttää mahdollisuuden lakkauksen nopeaan vaihtamiseen ja pitää huolta kynsistäni. Kävi ilmi, ettei uuteen arkeeni mahdukaan jatkuva kynsien lakkailu. Oli siis kehitettävä toinen strategia, mikä johti Bluesky –geelilakkojen kokeiluun. Aiempien kuvitelmieni vastaisesti nämä ovat älyttömän helppokäyttöisiä ja kestäviä!

Mikä parasta, geelilakkaus antaa omalle kynnelle lisäsuojaa ja ehkäisee kynsien vahingoittumista. Omilla kynsilläni lakat säilyvät heittämällä kuukauden, joten arki tuntuu hurjasti huolettomammalta! Kuvassa sävy Burnt Sienna, mutta valikoimaa riittää sadoittain.

Saatavuus: CesarsShop | Yksittäin n. 15,90€ /10ml (aloituspakkaus 59,90-105€)

MAKETHEMAKE Bakuchiol Second Skin Foundation arvio

6. MAKETHEMAKE Bakuchiol Second Skin Foundation (s)

Kun mietin parhaita värikosmetiikkatuotteita, tiesin, että yhden meikkivoiteen on mahduttava listalle. Vuoteen mahtui monta meikkivoidekokeilua, joista MAKETHEMAKEn Bakuchiol Second Skin Foundation oli kaikkein timanttisin. Ohut koostumus sulautuu täydellisesti ihonsävyyn ja peittokyky on silti loistava. Asetuttuaan meikkivoide ei liiku iholla lainkaan, vaan kestää T-alueellakin pitkän päivän.

Aluksi tämä meinasi unohtua kaappiin, mutta loppuvuodesta innostuin meikkivoiteesta arkikäytössä. Se levittyy niin näppärästi sormin ja tekee ihosta luonnollisen, kauniimman version itsestään. Bakuchiolia, hyaluronihappoa ja talintuotantoa tasapainottavaa keltahuonevehkauutetta sisältävä koostumus lisäksi jatkaa ihonhoitoa osana ehostusta.

Saatavuus: *Skincity | 35€ /30ml

Maybelline Lash Sensational Sky High Waterproof arvio

7. Maybelline Lash Sensational Sky High Waterproof

Vertailin viime keväänä kolmea Maybellinen Lash Sensational -maskaraa, joista omaksi lempparikseni muodostui Sky High Waterproof. Tämä ripsiväri kulki matkassani koko vuoden, sillä se vastaa kaikkiin tarpeisiini. Ripsistä tulee pitkät, näyttävät ja erotellut. Taivutukset eivät latistu eikä ripsiväri leviä veden tai ihon öljyisyyden vaikutuksesta. Tämä on ehdoton suosikkini kaikista koskaan kokeilemistani ripsiväreistä! Lämmin suositus etenkin teille muille suoraripsisille, jotka etsitte rasvaisilla luomilla tai vuotavilla silmillä kestävää maskaraa.

Saatavuus: *Lookfantastic ja *Stockmann | n. 11-15€ /6ml

NYX The Brow Glue arvio

8. NYX The Brow Glue

NYXin Brow Glue oli vastaus toiveisiini, kun kaipasin toimivaa tuotetta laminoitujen kulmien feikkaamiseen. Vertailin tätä yhdessä Anastasian Brow Freezen kanssa, eikä hinta-laatusuhde jättänyt epäilystä voittajasta. Brow Glue pitää itsepäisetkin karvat paikoillaan ja sopii sekä laminoituun lookiin että arkikulmien siistimiseen.

Saatavuus: *Eleven ja *Kicks | n. 11€ /5g

Zoeva silmämeikkisiveltimet arvio

9. Zoeva silmämeikkisiveltimet

En hankkinut hirveästi uusia luomivärejä vuonna 2021, eikä ostamistani paleteista löytynyt erityisiä ihmetuotteita. Silmämeikkini siirtyivät silti uudelle tasolle viime keväänä, kun päätin panostaa välineisiin. Zoevan silmämeikkisiveltimet tekivät meikkaamisesta kertaheitolla helpompaa!

Erityisesti hankkimani häivytyssiveltimet, kuten kuvassa näkyvä 224 Luxe Defined Crease Brush ovat olleet huippulöytöjä. Häivytys ei ole enää sellaisen työn takana kuin aiemmin, vaan sävyt liukuvat hurjan helposti yhteen. Toinen suosikkini on 234 Luxe Smoky Shader Brush, joka sopii värin pakkaamiseen ja kevyeen häivyttelyyn. Se on täydellinen monitoimisivellin esimerkiksi smokey eye -meikkeihin.

Saatavuus: Zoeva EU ja *Lookfantastic | n. 15€ /kpl

Oletteko kokeilleet joitain näistä tuotteista?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply sissi

  Mun suosikkiripsari on Sky High mutta vesiliukoisena. Sekin pysyy hyvin ja pitää taivutuksetkin mainiosti. Zoevan siveltimet on olleet ahkerassa käytössä jo vuosia ja muistaakseni yksikään ei ole vielä hajonnut. Hinta-laatusuhde on erinomainen.

  15.1.2022 at 11:48
  • Reply Nena Sofia

   Kiva, että löytyi samoja suosikkeja! Vesiliukoinen Sky High on myös huippu, mutta vedenkestävä on mulle se optimaalisin 🙂

   22.1.2022 at 00:43
 • Reply Vandaalia

  Kiva, kun listasit suosikkejasi! 🙂 Emma S. kosteussuihke menee kyllä omalle ostoslistalle tämän perusteella! Sky high vedenkestävänä ei ollut mun juttu, sen täydellisen ripsivärin etsiminen siis jatkuu edelleen :’D Geelilakkoja ja Nyxin kulmageeliä ois kyllä kiva päästä myös testaamaan jossain vaiheessa 🙂 Ja pakko vielä kommentoida ja kompata sua ja Sissiä, että noi Zoevan siveltimet on kyllä ihan must have, parhaita ikinä <3

  15.1.2022 at 14:25
  • Reply Nena Sofia

   Hei ihanaa, että postaus kiinnosti! Ripsarit on kyllä siinä mielessä hankalia, että kaikilla on vähän erilaiset tarpeet ja odotukset sille the tuotteelle. Mulle tää on ollut ihan ykkönen, mutta ei se tietysti kaikkien toiveisiin vastaa 🙂 Emma S. suihketta kannattaa kyllä kokeilla matalalla kynnyksellä, se on ihan älyttömän hyvä! <3

   22.1.2022 at 00:45
 • Reply Charming Nails

  Ei ollut tuttuja tuotteita mutta TBS käsivoide kuulosti mielenkiintoiselta ainakin. Geelilakoista ( toisen merkkisistä! ) on itsellä sellaista kokemusta että ne ei kestä paria päivää pidempään jos käsiä joutuu lilluttamaan vedessä ja kumihanskoissa. Muutenhan ne olisi mullekin ratkaisu. Mulla on taas kynnet ihan hirmu kurjassa kunnossa, ihan kateellinen sinun kynsistä, mutta talvi ja se ettei ole hyvää kynnenkovettajaa löytynyt…nyyh!

  16.1.2022 at 05:57
  • Reply Nena Sofia

   Kiva että löytyi kiinnostavia tuotteita 🙂 Geelilakkojen pysyvyyteen vaikuttaa niin moni seikka aina tuotteesta pohjatöihin, etten luovuttaisi ennen useita kokeiluja. En toki tiedä, miten paljon olet niitä testaillut. Mutta jos päädyt vielä jatkamaan kokeiluja, niin kannattaa ainakin buffata kynsi huolella ja tsekata että lamppu on tarpeeksi tehokas. Sitten tietty merkeissä on eroja pysyvyyden kannalta, eikä kaikki toimi kaikilla. Mulla on sen verran kuiva ja kovarakenteinen kynsi, että peruslakatkin kestää aika hyvin. Eli oon aika onnekkaassa asemassa näiden kanssa. Tietty kuivuus sitten aiheuttaa mullakin sen, että kynnet lohkeilee ärhäkästi. Nyt on taas ihan nysät, kun luistin öljyämisestä pidemmän aikaa :/

   22.1.2022 at 00:50
 • Reply Kosmetiikkakatri

  Olen nyt käyttänyt 1-4 viikon välein Orrinaryn AHA/BHA kuorintaa ja olen tykännyt siitä juuri näppyjen suhteen. Pidän usein noin 7 minuuttia ja aina jos näppyjä on tullut kasvoille enemmän käännyn tämän puoleen. Mulla ei edes ole mustapäitä, mutta niitä sellaisia kuivanäppyjä tulee aika ajoin. Sky High ripsarista myös pidin mutta mulla oli se normi. Ostaisin ehkä ennemmin jotain muuta Maybellinen ripsareista, mutta selvää on, että Maybelline valmistaa mielestäni parhaat ripsarit markkinoilla.

  17.1.2022 at 12:02
  • Reply Nena Sofia

   Ihana kuulla että Ordinarysta on ollut sullekin apua 🙂 Ja mukavaa että Sky Highstakin oot tykännyt! Mä rakastan tätä vedenkestävää, mutta tietty Maybellinella on muitakin hyviä maskaroita 🙂

   22.1.2022 at 00:51

  Leave a Reply