Follow:

Syyskuun ostokset

Hyvää huomenta! ♥ Eilen vietimme mieheni kanssa 5-vuotispäiväämme, ihan omituista, miten nopeasti aika kuluu! Blogiakin olen kohta pitänyt jo kolme vuotta, vaikka tämän starttaaminen tuntuu edelleen ihan eiliseltä. Aika lentää siivillä, kun tekee sitä, mistä tykkää. ♥
Tänään ajattelin vilauttaa teille viime kuussa tekemiäni ostoksia. Melko säästeliäällä linjalla ollaan taas pysytty, tällä kertaa lähinnä siksi, että ihan kohta on I love me -messut, ja sinne pitäisi säästää vähän rennomman meiningin salliva budjetti.
Jotain tuli kuitenkin ostettua. Kuukausi oikeastaan starttasi käyntiin uudella luonnonkosmetiikka-tuttavuudella, sillä Prismoihin on rantautunut uusi, edullisen luonnonkosmetiikan merkki. Oma Gertrude on Cosmos Natural -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ja käsittääkseni kyseessä on jonkin sortin sisarmerkki Organic Shopille. Ja sen sanottuani voittekin arvata, että näitä ei ole hinnalla pilattu! Tuotesarjaan kuuluu lähinnä suihkutuotteita ja käsi- sekä vartalovoiteita, eikä mikään tuote tietääkseni maksa yli viittä euroa. Nämäkin 500ml:n jättipullot tuuheuttavaa shampoota ja hoitoainetta kustansivat omassa Prismassani yhteensä 5,50€.
Prismojen lisäksi Oma Gertruden tuotteita löytyy ainakin House of Organicilta.

 

Kirjoitinkin teille jo aiemmin visiitistäni CesarsShopiin, josta saamieni tuotteiden lisäksi ostin itse kolme kynsilakkaa. Näistäkin sain kyllä alennusta, lähinnä siksi, että estenomi-opinnot aloitettuani sain rekisteröityä Cesarsin yritysasiakkaaksi. Yhteensä ostokseni kustansivat siis 32,30€.
Kuukauden viimeinen täsmäisku tapahtui K-marketin puolella, kun tarvitsin pikaisesti kynsilakanpoistoainetta. Eihän tuo Pirkka vertoja Xtralle vedä, mutta menetteli paremman puutteessa. Lisäksi mukaan tarttui pari pakettia Pirkan vanulappuja, jotka ovat kyllä oikein päteviä. Nämä yhteensä 4,45€.
 
Pienillä kuluilla siis päästiin, kun koko kuussa kosmetiikkaan upposi 42,25€. Oikeastihan tässä kävi niin, että säästin jopa enemmän, kuin oli alunperin tarkoituskaan. Nyt voi sitten hyvällä omatunnolla shoppailla messuilla ♥
Psst! Olethan jo osallistunut messulippu-arvontaan?
Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille!
 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

No Comments

Leave a Reply