Follow:

Huhtikuun lakkaukset

Kuukausi sitten esittelin maaliskuun lakkauksia, ja samalla uhosin, että hiljainen kynsikauteni olisi varmasti päättymässä. Silloin muistan ihan erityisen inspiraatiopiikin iskeneen, minkä ansiosta huhtikuussa blogissa nähtiinkin jopa neljät lakkaukset. Sen korkeammalle ei kuitenkaan vielä päästy – tähän vaikutti varmaan kuun lopulla nappaamani pitkittynyt flunssa. Kipeänä ei hirveästi kynsilakat houkuttele.

 

 

Suurin osa julkaisemistani lakkauksista liittyi huhtikuussa toteuttamaani “All beige: 3 X huipputrendikkäät kynnet helposti” -postaukseen. Postauksessa esittelin kolme erilaista tapaa hyödyntää kevään “all beige” -trendiä kynsilakkauksissa. Kyseisen postauksen lisäksi julkaisin loppukuusta vielä pääsiäiskynnet, jotka suunnittelin jälleen kerran lakkaushaastetta varten. Pääsiäiskynsistä tulikin aika vinkeät – en muista, milloin olisin viimeksi viihtynyt noin räiskyvällä lakkauksella. Piipahdin pääsiäisen aikaan myös Tampereella siskoni perhettä moikkaamassa, ja perheen kuusivuotias ihastui lakkaukseen ikihyviksi. Itse asiassa ihastus oli niin syvää, että päädyttiin yhdessä tekemään samanlaiset puput hänenkin kynsilleen.

 

Näissä koostepostauksissa olen yleensä nimennyt oman lempilakkaukseni. Koska olen tavattoman tylsä ja ennalta-arvattavissa, oma suosikkini kuukauden lakkauksista oli tällä kertaa pantterikuvioinen nudelakkaus. Pantterikuosi on vain edelleen sellainen, joka tuntuu kynsillä ihan erityisen viihtyisältä. Beigellä pohjalla lakkaus oli vieläpä aika ajaton ja tyylikäs. Voisin ihan heittämällä toteuttaa saman lakkauksen uusiksi milloin tahansa!

 

Mikä näistä lakkauksista oli suosikkisi? Entä kuinka monta kertaa sinä lakkasit kyntesi huhtikuussa?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi

  Taas niin ihania! On se nyt varmaan pakko tuo pupu nimetä kun tykkään pupuista muutenkin xD

  6.5.2019 at 15:04
  • Reply Nena Sofia

   Voi vitsit, kiitos! <3 Puput on kyllä iiihania 🙂

   6.5.2019 at 20:16
 • Reply Heipyh

  Leopardit on niin tyylikkäät ja kauniit ♥

  6.5.2019 at 16:51
  • Reply Nena Sofia

   Oi kiitos! <3

   6.5.2019 at 20:16
 • Reply emzi

  Noi missä on kultaa tai sitten pantteri 😀

  6.5.2019 at 18:49
  • Reply Nena Sofia

   Nuo kultaiset oli kyllä kivat myös! Ja ah miten helpot! Nekin lähtee varmasti uudelle kierrokselle jossain kohtaa 😀

   6.5.2019 at 20:17
 • Reply JonnaH.

  Aivan ihanat nuo pantteriversiot!

  7.5.2019 at 10:22
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos! <3

   7.5.2019 at 23:06
 • Reply Lea

  Nuo pääsiäiskynnet on näistä ehdottomasti omat lempparit! 🙂

  Huhtikuusta vietin itse puolet hostelleissa ja puolet hevoshommissa, joten kynsien lakkaus ei ehtinyt tulla mieleen kertaakaan… 😀

  22.5.2019 at 14:13
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos! <3 Mutta vau, mikä huhtikuu! Ei mikään ihme, jos tuossa vauhdissa ei tule kynsiä lakattua 🙂

   24.5.2019 at 09:29

  Leave a Reply