Follow:

Blogi muuttaa! || Ohjeet uudessa osoitteessa seuraamiseen

Nyt on tullut aika hyvästellä Blogger blogialustana, ja siirtyä kohti uusia seikkailuja oman domainin ja WordPressin kanssa! Kaikki on itselleni uutta ja jännittävää, aina postausten kirjoittamisesta ulkoasun muokkaamiseen asti. Harmaita hiuksia aiheuttaa myös blogin seuraaminen jatkossa, mutta kaikista murheista huolimatta olen muutosta enemmän kuin innoissani! 
Koska kaikki tosiaan on uutta ja jännittävää, en menisi aivan 100% takuuseen näiden ohjeiden oikeellisuudesta. Lupaan kuitenkin kertoa teille heti, jos huomaan puhuneeni ihan höpöjä. Myös minua saa huomauttaa, jos jokin kohta on pielessä!

Bloggerin kautta seuraaminen tapahtuu jatkossa aika kivuttomasti. Se vaatii teiltä kuitenkin pientä lisävaivaa, mikäli toivotte saavanne tulevatkin postaukset omalle Blogger-lukulistallenne. Pahoittelut siitä!
Jos siis haluat jatkossa seurata blogiani Bloggerin kautta, mene ensin osoitteeseen www.blogger.com. Tämän jälkeen klikkaa auki “lukemisto”. Tämän sivun yläoikealla on otsikko “seuraamani blogit” ja sen oikealla puolella pieni kynää esittävä ikoni. Klikkaa sitä.
Pääset sivulle, jonka otsikkona on “hallinnoi blogeja, joita seuraan”. Klikkaa oranssia “lisää” -nappulaa. Tämän jälkeen lisäät vain ensimmäiseen kenttään blogini uuden osoitteen  https://www.nenasofias.fi ja klikkaat jatka. Seuraavassa ikkunassa voit valita liitytkö julkiseksi vai yksityiseksi lukijaksi, ja vahvistaa blogin lukulistalle lisäämisen napista “lue”.

Blogit.fi Mikäli olet seurannut blogiani blogit.fi:n kautta, sinun ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä jatkaaksesi blogin seuraamista. Päivitän blogin uuden osoitteen blogit.fi:hin sunnuntaina, jonka jälkeen se toimii taas tuttuun tapaan.

Bloglovin Siinä tapauksessa, että seuraat blogiani ensisijaisesti Bloglovinin kautta, pyydän pientä kärsivällisyyttä. Osoite päivittyy Blogloviniin kyllä minun puolestani, eikä teidän tarvitse mitään erityistä tehdä seuraamisen jatkamiseksi, mutta pieni viive saattaa muodostua. Pyrin kuitenkin saamaan osoitteen ajantasalle sunnuntain aikana.

Lisäksi tykkäämällä blogistani Facebookissa tai seuraamalla sitä Instagramissa osoitat tukesi blogilleni ja pysyt ajantasalla kaikesta blogissa tapahtuvasta! ♥

Alla vielä uusi osoite, jossa blogi aukeaa huomenna sunnuntaina aamuyhdeksältä.Toivottavasti tavataan uudessa osoitteessa!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

 • Reply Kosmetiikan Suurkuluttaja

  Toivottavasti siirto sujuu mallikkaasti! 🙂

  6.1.2018 at 19:44
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos <3 Tämä siirto tapahtui tosiaan lokakuussa, ja hyvinhän se meni sitten loppujen lopuksi 🙂

   8.1.2018 at 16:04

  Leave a Reply