Follow:

Hetken hiljaisuus

Iltaa kaikille!

Toivon mukaan jokaisen viikonloppu on sujunut mukavissa merkeissä! Minulla olisi hiukan ilmoitusasiaa. Tajusin nimittäin tässä viikonlopun aikana, että olen vältellyt jonkin verran kouluhommiani, ja tehtäviä alkaa pikkuhiljaa kasaantumaan. Aikaa ei kuitenkaan kaikkeen riitä, joten tarvitsen tähän väliin pienen tauon blogin suhteen, että saan kaikki suorittamattomat tehtävät järjestykseen ja näin ollen taas stressin lievittymään. Palaillaan asiaan viikon sisällä, en minä pitkäksi aikaa katoa!

// Good night everyone! 

I hope you all have had a great weekend! This time I won’t be showing you some nail pics, because now I have something to tell you. I’m really stressed out because of some study tasks I haven’t done yet even thought I should have. To get everything done in a time I need to take a little brake with my blog, but I will be back in a less than a week. See you soon!


Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Funky and Fifty ;-)

  Hyvää opiskelua ja turha stressi pois! Täällä odotellaan kaikessa rauhassa.

  23.3.2015 at 04:26
 • Reply Kata

  Hauskaa opiskelua sinne, täällä tosiaan odotellaan 😉 ♥

  23.3.2015 at 08:26
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos ihanasta kommentistasi, oli todella mukavaa saada lukea, että pieni taukoni ei lukijoita häiritse 🙂

  28.3.2015 at 08:17
 • Reply Nena Sofia

  Oi että, kiitos että kommentoit! Oli ihanaa kuulla, että täällä jaksetaan odotella 🙂

  28.3.2015 at 08:18
 • Leave a Reply