Follow:

Lokakuun lakkaukset

Jälleen on kuukausi vaihtunut, ja olisi aika tehdä katsausta edellisen kuukauden kynsisaldoon! Tänään saadaankin pitkästä aikaa katsella useampaa kynsikollaasia kuukauden lakkauksista, sillä lokakuussa julkaisin poikkeuksellisesti jopa 14 erilaista lakkausta. Tähän osasyy oli kuun puolen välin paikkeilla vietetty teemaviikko blogin synttäreiden kunniaksi (olettehan jo osallistuneet arvontaan?) jonka aikana blogi päivittyikin joka aamu uusien kynsien merkeissä.

Parit halloween-kynnetkin tuli julkaistua, joista viimeisimmissä esiintyy yksi lempi-kauhuhahmoni: nukke nimeltä Annabelle. Kyseiset kynnet ovatkin varmaan suosikkini koko kuukauden saldosta.

Iso osa kynsistä tuli koristeltua tuttuun tapaan akryylimaaleilla, eihän se vanha koira enää uusia temppuja opi. Sävyissä sentään oli paljon vaihtelevuutta, ainoa selkeästi useammin esiintyvä väri oli oranssi!

Marraskuussa postauksiin saadaan varmaan jo ripaus joulun taikaa, sillä minä alan olemaan jo aikamoisissa joulutunnelmissa!
Joulusta mainittakoon jo heti tässä vaiheessa vielä sen verran, että tänä vuonna en tule julkaisemaan blogissa erillistä joulukalenteria. Jouluisia postauksia, vinkkejä ja ehkä jonkun arvonnankin kyllä, mutta en kokonaista kalenteria. Viime vuotinen rumba otti sen verran energiaa, että tänä vuonna päätin keskittyä juhlasta nauttimiseen siitä stressaamisen sijaan. Pahoittelut niille, jotka kalenteria olivat odottaneet!  Keksitään tilalle jotain muuta kivaa ♥

 

Mukavaa marraskuuta kaikille!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Sissi

  Ihailtavan monipuolisia lakkauksia, olet kyllä tosi taitava <3

  1.11.2017 at 09:25
  • Reply Nena Sofia

   Suuret kiitokset Sissi! <3

   2.11.2017 at 10:15
 • Reply Marppa

  Ihanan paljon toinen toistaan hienompia lakkauksia. Suosikkia on vaikea valita, mutta Saijis-blogin inspiroimat marmorilakkaukset taitaa viedä voiton. Marmoriefekti on todella hieno ja sopii täydellisesti yhteen vaaleanpunaisen kanssa. 🙂

  1.11.2017 at 13:19
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos tuhannesti! ♥ Saijis-kynnet oli kyllä omaakin silmää miellyttävät, pitäisi tehdä vastaavia marmoreita useamminkin 🙂

   2.11.2017 at 10:16
 • Reply Tinkerbell

  Kauniita lakkauksia kaikki! Mun suosikki on kans noi marmorilakkaukset<3

  4.11.2017 at 06:23
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia Tinkerbell! ♥ Kiva kuulla, että tykkäsit niistä 🙂

   5.11.2017 at 12:59

  Leave a Reply