Follow:

Green on the Runway

O.P.I julkaisi viime vuoden Coca Cola -kokoelmassa toinen toistaan ihanampia lakkoja, ja erityisesti siitä jäin kaipaamaan kokoelman Sprite-lakkaa, eli Green on the Runwayta. Viimeisen vuoden olen siis tasaisin väliajoin kuolaillut kyseistä lakkaa, mutta aina on käynyt niin, että kun olen sitä eniten kaivannut ei ole ollut varaa tilata mitään, ja kun rahaa on ollut olen unohtanut koko ihanuuden. Kaikeksi onneksi viime viikonlopun I love me -messuilla bongasin pakkomiellelakkani viimein eikä siinä kohtaa ollut pienintäkään vaaraa siitä, että olisin enää jättänyt sitä hyllylle.
Green on the Runway on siis täydellisyyttä hipova duochrome-lakka runsaalla pigmentillä joka pääosin näyttäytyy metsänvihreänä. Lakka kuitenkin shiftaa voimakkaasti punertavanruskeaan ja tämän efektin näkee helposti kynsillä valaistuksesta riippumatta.
Green on the Runwaylla halusin tehdä yksinkertaisen lakkauksen, jossa lakka pääsisi kunnolla oikeuksiinsa. Kynsien laittoon ei silläkään kertaa ollut liiemmin aikaa, joten sekin rajasi vaihtoehtoja entisestään… Kauaa en onneksi joutunut pohtimaan asiaa, sillä muistin melko nopeasti kaapissa odottavat Mi Nailsilta saadut  kolmiovinyylit joita olin säästellyt sopivaa hetkeä varten – ja mikäpä olisi ollut tätä sopivampi?
Kyseiset vinyylit ovat siis yksittäisiä kolmion muotoisia vinyylejä, joiden avulla välttää kätevästi epäkäytännöllisten kynsiteippien käytön kuvissa näkyvän manikyyrin luomisessa. Vinyylit on suunnitellut Something Can Go Wrong -blogin Heidi, ja tästä postauksesta voitte lukea hänen arvionsa niistä.

Tästä kuvasta näkee hyvin lakan värivaihtelun. Vasemmalla lakka esiintyy pääosin vihreänä, oikealla se muistuttaa sävyltään hyvin paljon keskelle jäävää kolmiota.
Lakkasin siis ensin kaikille kynsille kaksi kerrosta piCture pOlishin bewitchia, jonka päälle töpöttelin meikkisienellä kevyesti Lumenen lakkaa Tähtien Sykkeessä. Väliin kerros pikakuivattajaa, jonka jälkeen asetin vinyylit paikoilleen. Tämä oli oikein vaivatonta ja vinyylit olivat juuri sopivan mittaisia kynsilleni nyt. Toisaalta vinyylit saisivat ehkä olle pidempiäkin sillä tykkään pitää kynsiäni huomattavasti pidempinä kuin ne nyt ovat ja niin tykkää moni muukin. Mitään muuta ongelmaa näissä ei ollut, asetin vain vinyylin paikalleen, lakkasin päälle kerroksen Green on the Runwayta ja poistin vinyylin. Kaikista kolmioista tuli ihanan teräväreunaisia eikä kynsiteippiin tarvinut vilkaistakaan, ihanaa!

Näillä kynsillä tosiaan hilluin messuilla sitten sunnuntaina, ja täytyy sanoa että oli kyllä ihanan syksyiset. Lakkauksessa käyttämiäni kolmiovinyyleitä ei ikävä kyllä tällä hetkellä ole myynnissä Mi Nailsilla, mutta ovat tulossa valikoimaan lähiaikoina. Ilmoittelen teille sitten!
Mitäs te tykkäätte duochromeista? Entä kuinkas monen kokoelmasta Green on the Runway löytyy?

*** Vinyylit saatu Mi Nailsilta, linkkien klikkauksista en hyödy
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply Enail

  Kaunis lakkaus ja ihanat värit 🙂 Omistan jokusen duochromen ja myöskin tuon Green On the Runwayn, se vaan on päässyt vähän huonosti kynsille.

  23.10.2015 at 04:35
 • Reply Fani

  Onneksi tuo upeus löytyy myös täältä. <3 Aivan ihana! Ja nuo sun kynnet. <3

  23.10.2015 at 04:36
 • Reply Charming Nails

  Niin upea lakka ja täydellisesti siihen istuvat koristelut 🙂

  23.10.2015 at 05:42
 • Reply Belegwen

  Ihanan yksinkertaiset, mutta silti niin hienot! Mäkin meinasin kokeilla noita vinyylejä eilen, mutta vielä ne jäi kokeilematta. Pitää keksiä jokin hyvä idea ensin. 😀

  23.10.2015 at 06:48
 • Reply eekku

  Kivat

  23.10.2015 at 07:09
 • Reply Bunnytailnails

  Rakastan tätä lakkaa <3. Ja nuo kolmiot sopivat lakkaukseen aivan täydellisesti. Taas meinas aivot nyrjähtää, kun mietin kummin päin nämä on tehty. Itse kun olisin lakannut tuon kolmion muuten jo lakatulle kynnelle jälkikäteen. Mutta sehän riippuu tietty han vinyylin tyylistä. Kukaan ei ole tainnut vielä ottaa kuvaa näistä itse vinyyleistä, joten kuvittelin, että niissä on kolmionmallinen reikä keskellä :D.

  23.10.2015 at 07:25
 • Reply Patricia Ström

  Oih ihanat kynnet taas oot duunaillu <3

  23.10.2015 at 09:52
 • Reply Helmi TPT

  Green on the Runway on <3 <3 Ja tosi hienot, simppelit kynnet! Mäkin oon tehnyt tollaiset kolmiot aina toisin päin, ts. reunoilla pohjalakka ja kolmio siihen päälle.

  24.10.2015 at 12:14
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Enail! 🙂 Duochromet on kyllä ihania syyslakkoja, multa löytyy tällaisia harmillisen vähän :/

  24.10.2015 at 23:08
 • Reply Nena Sofia

  Onneksi! 🙂 Kiitos kehuista Fani <3

  24.10.2015 at 23:09
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos ♥ 🙂

  24.10.2015 at 23:11
 • Reply Nena Sofia

  Hihhii kiitos! 😀 Itsekin ajattelin pitkään että näille pitää keksiä jokin mielenkiintoinen idea, mutta päädyinkin käyttämään ihan tällain simppelisti kun lakat olivat niin mainiot ihan itselläänkin :)) En kyllä malta odottaa mitä mahdat keksiä! 🙂

  24.10.2015 at 23:15
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos 🙂

  24.10.2015 at 23:19
 • Reply Nena Sofia

  Tämä lakka on kyllä aivan huippu tapaus <3 Mutta eikai sillä sen suurempaa merkitystä ole että kummin päin sen kolmion väkertää, siinä se kuitenkin nyt on 😉

  24.10.2015 at 23:25
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Patricia 🙂 <3

  24.10.2015 at 23:29
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Helmi, tää lakka on kyllä sulaa rakkautta <3 😀 Mutta juu, niin olen itsekin aiemmin tuon tehnyt toisin päin, mutta ihan yhtä kätevästi se meni näinkin 🙂

  24.10.2015 at 23:30
 • Reply Tintti

  Voi vitsit että nää on tyylikkäät! Tykkään ihan kympillä näistä, ihan huikeat :).

  26.10.2015 at 17:09
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Tintti! <3 🙂

  1.11.2015 at 00:50
 • Leave a Reply