Follow:

Roskiin meni! || Toukokuu

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä, saadut tuotteet merkitty (s)

Kukkuu, mitä tänne kuuluu? Olen pallotellut toukokuun roskapostausta luonnoksissa viimeiset pari viikkoa, kun näppis meinaa jumittua jo ensimmäisen lauseen kohdalla. En osaa sanoa, liittyykö oikosulku omaan aivokapasiteettiini vai lähteekö läppärin aakkosnappulat kesälomille päivänvalon lisääntyessä.

Tässä on toistumassa taas perinteinen kaava: helteillä ei runosuoni syki. Ihan jo kummastuttaa (ellei jopa nolota), kun joka vuosi odotan valkeiden kesäiltojen loputonta energisyyttä, jonka draivilla kirjoittaisin koko vuoden postaukset viikossa. Kerta toisensa jälkeen homma heittää kuitenkin häränpyllyä ja postaustahti tuskin saavuttaa kihtistä kilpikonnaa.

Niillä eväillä on kuitenkin mentävä, mitä on annettu. Toivottavasti annatte anteeksi epämääräiset aikatauluni suvikausina ja pyörähdätte piskuisessa blogissani edes silloin tällöin, vaikka juttuja nyt harvakseltaan syntyykin. Kliseisesti on sanottava, ettei vika ole blogissa. Harrastus on edelleen voimaannuttava, vilkas mieleni vaan herää keväällä ja kaipaa vaihtelua viikkoihin. Aikaa kuluu enemmän ulkona, eikä konetta tee mieli edes käynnistää työpäivän jälkeen.

Tänään haluan kuitenkin lausua muutaman sanan toukokuun loppuneista. Osaa niistä jään nimittäin kaipaamaan kipeästi.

Emma S Soothing Facial Mist kokemuksia

Kasvot:

1. Emma S Soothing Facial Mist: Tämä *kasvosuihke kuuluu niihin kaipausta aiheuttaviin tapauksiin. Hurmaavan hienojakoisella suihkeella varustettu kasvovesi sisältää tehokkaan yhdistelmän kosteuttavia aineita. Inci-listalta löytyy muun muassa hyaluronihappoa, sodium PCA:ta, glyseriiniä ja propyleeniglykolia. Kohtuullisen lyhyeltä listalta löytyy myös rauhoittavaa Aloe Veraa ja niasiiniamidia, joka on tunnettu muun muassa ihohuokosia supistavasta ja kosteuttavien aineiden toimintaa buustaavista ominaisuuksistaan. Suihkeessa on mieto, pehmeä tuoksu ja sen ohut koostumus mahdollistaa reippaankin kerrostamisen. Iso plussa kohtuullisesta hinnasta, tätä suosittelen lämpimästi! 5/5

2. Mizon Joyful Time Essence Mask Aloe: Tämä ei nyt suuria tunteita herätä. Kerrassaan keskiverto kangasnaamio, joka jättää ihon pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. Sisältää hieman alkoholia, joten ei välttämättä sovi kaikkein herkimmille ihoille. Plussaa edullisuudesta.  3/5

Colosé Hyaluron4 vartalovoide kokemuksia

Vartalo:

1. Colosé Hydratant Hyaluron4 Body Lotion: Satsin toinen tuote, jonka loppuminen harmitti. Ja pahasti harmittikin, sillä normaalihinnaltaan puhutaan sen verran tyyriistä *tuotteesta, etten raaski heti täydentää varastoja. MUTTA. Tässä on nyt sellainen vartalon kosteuspommi, etten toista tiedä. Kosteustehot on todella kohdillaan minkä lisäksi voide sitoi kosteutta ihoon päiväkausiksi. Sääret pysyivät pehmoisina pitkään, mikä on tällaisen laiskan rasvaajan unelma. Vaikutus ei sinänsä ole ihme, sillä voide sisältää hyaluronihappoa neljässä eri molekyylikoossa. Niiden taika piilee ihon eri kerroksiin imeytymisessä. Lisäksi voiteeseen on formuloitu loputon lista ihoa pehmentäviä ja kosteutta sitovia luonnonöljyjä, kuten karitevoita, manteliöljyä, kaakaovoita, avokadoöljyä, jojobaöljyä ja oliiviperäistä skvalaania. Kun voide vielä imeytyy vikkelästi ja tuoksuu pehmeän merelliseltä, en voisi enempää toivoa. 5/5

2. The Body Shop Coconut Exfoliating Cream Body Scrub: Miellyttävän autenttisella kookostuoksulla varustettu *vartalonkuorintavoide. Tässä on hyvin pieniä, kookoksen kuoresta jauhettuja kuorintarakeita joita on ilokseni lisätty purkkiin runsaasti. Ihon saa siis kuorittua nopeasti kohtuullisella määrällä tuotetta. Kermaisen voiteen sisältämät öljyt pehmentävät ihon pintaa ja ehkäisevät kosteuden haihtumista iholta. Kroppa jää hoidetun tuntuiseksi eikä huuda rasvapurkin perään heti suihkusta päästyä. Yleensä kaipaan vähän rouheampaa kuorintaa, mutta muuten tykkäsin tästä! 4/5

The Body Shop Almond Overnight käsivoide kokemuksia

Kädet ja kynnet:

1. Xtra Kynsilakanpoistoaine: Tätä on näkynyt blogissa sen verran usein, ettei purkki varmaan suurempia esittelyjä kaipaa. Kyseessä on siis ehdoton suosikkini kynsilakanpoistoaineiden saralla. Tehokkaalla litkulla paksutkin lakkakerrokset saa pyyhkäistyä kynsiltä helposti eikä hintakaan päätä huimaa. 5/5

2. The Body Shop Almond Hand & Nail Overnight Manicure Butter: Tässä on taas sellainen tuote, jonka pohjalta kaavin jopa rasvaiset sormenjäljet ennen, kuin hyväksyin purkin tyhjäksi. *Tuhti voide sisältää muun muassa kaakaovoita, karitevoita, manteliöljyä ja glyseriiniä jotka pehmentävät käsien karheaa ihoa tehokkaasti. Luonnonvoiden pitoisuus on selvästi korkea, ja kädet pysyvät pehmoisina jokailtaisella käytöllä. Eipä ole tarvinnut läträtä kevyempien voiteiden kanssa päivisin niin ahkerasti, kun tämä on ollut käytössä. Plussaa miellyttävän mantelisesta tuoksusta. Takuulla ostan lisää, vaikka hinta vähän kirpaiseekin! Onneksi purkki on hurjan riittoisa – itsehän korkkasin tämän tammi-helmikuussa. 5/5

G Beauty Lab magneetti eyeliner kokemuksia

Meikkituotteet:

1. Lumene Natural Code Brow Shape Wax: Löysin viime syksynä meikkikätköistäni korkkaamattoman kappaleen kulmageeliä jo lopetetusta Natural Code -sarjasta. Tämä jäi käyttöön, koska lämmin ruskea sävy passasi hyvin punaiseen tukkaani. Ei kuitenkaan mikään kummoinen tapaus pitävyydeltään. 1,5/5

2. G Beauty Lashes Magnetic Eyeliner (s): G Beauty Labin magneettinen eyelineri oli itselläni aika satunnaisella käytöllä, kun magneettiripsiäkin käytän vain harvakseltaan juhlissa ja meikkikuvissa. Linerin koostumus paksuuntui aika nopeasti avaamisen jälkeen eikä sillä saanut erityisen siistejä kissarajauksia. Pito siinä oli kuitenkin eri hyvä, ja ripset pysyivät paikoillaan ihan yhdelläkin kerroksella. 3/5

Colosé hiusnaamio kokemuksia

Muut:

1 Karl Paris 21 Rue Saint-Guillaume: Nyt kun olen taas vähän innostunut tuoksuista, olen kaivellut kaapeista tuoksunäytteitäkin. Tämä Pariisista inspiroitunut *parfyymi tuntui iholla selkeän kukkaisena, mutta ehkä vähän turhan ryhdikkäänä. Tuoksussa on vahvat puiset nuotit joista en itse juuri syty ainakaan kesäkäytössä. Parfyymiksi tämä myös hiipui iholta yllättävän nopeasti. Ei noussut suosikkeihin. 1/5

2 Colosé Crème Masque: Muun muassa hydrolysoitua silkkiä sisältävä *tehohoitoaine rasittuneille hiuksille. Tämä toi tukalle huomattavaa kiiltoa ja auttoi selvittelemään takkuisempiakin latvoja. Tykkäsin kovasti, ja väittäisin yhdeksi parhaista hoitoaineista joita olen kokeillut. Plussaa pumppupullosta, riittoisuudesta ja raikkaasta tuoksusta. 5/5

Mitä teille kuuluu, vieläkö blogit jaksavat innostaa?

Kertokaa myös, löytyikö listalta tuttuja tuotteita! ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Nina S

  Kyllä vaan blogit jaksaa innostaa. Luen niitä kahvi- ja lounastauolla, jos vietän ne koneen äärellä. Isosta ruudusta on kivempi lukea kuin suhata instassa, vaikka sitäkin tulee luettua. Emma S:n suihke alkoi kiinnostella.

  17.6.2021 at 10:43
  • Reply Nena Sofia

   Pahoittelut että kommenttisi vastauksessa kesti ja mitä suurin kiitos sen jättämisestä. Kommentit luen yleensä heti sähköpostin ilmoituksista, mutta blogia en ole saanut taas avattua pariin viikkoon. Tyhjän paperin kammo kiusaa siinä määrin, että koko sivun avaaminen tuntuu hankalalta. Mukava kuitenkin kuulla, että blogit edelleen kiinnostaa <3 Eiköhän se omakin tahti tästä tokene kun on hetken tehnyt jotain ihan muuta 🙂 Emma S:n suihke kannattaa ehdottomasti testata, sitä on nyt muutkin kovasti kehuneet!

   2.7.2021 at 07:34
 • Reply Charming Nails

  Luen joka päivä ja innolla odotan muiden postauksia. Ig ei ole millään tavalla sama asia, siellä vaan selataan sen kummemmin ajattelematta. Blogit luen ajatuksella ja koitan aina kommentoida 🙂

  17.6.2021 at 13:49
  • Reply Nena Sofia

   Anteeksi, että sait odotella vastausta näin pitkään. Blogin avaaminen on taas tuntunut niin hankalalta, että tänne tulleet kommentitkin on jääneet. Ihanaa kuitenkin kuulla, että blogeja vielä luetaan <3 Kovasti kaipaan takaisin harrastuksen pariin, mutta tekstiä ei vain meinaa tällä hetkellä syntyä.

   2.7.2021 at 07:36
 • Reply Anna Roosie - Glitteriaddikti

  Heh, mulla on kesällä ihan sama. Aurinko vetää ulos ja ei tee yhtään mieli istua sisällä bloggaamassa. Varsinkin kun Suomen suvi nyt tunnetusti on lyhyt ja talvella sitä sitten tuleekin vasta sisällä istuttua. Joten ei paineita postailusta 🙂

  Tuo EmmaS kasvosuihke loppui mullakin vasta ja se on aivan ihana! Tykkäsin miten hienojakoinen se oli ja myös tuoksu oli mieleeni <3

  17.6.2021 at 22:26
  • Reply Nena Sofia

   Äh, anteeksi etten vastannut heti. Luin kyllä kommenttisi sähköpostin kautta, mutta jostain syystä en vain saanut blogia avattua ennen kuin vasta nyt. Olen kuitenkin todella ilahtunut siitä, etten ole yksin tämän “ongelman” kanssa! 😀 Ihanaa kesää Anna, palataan taas syksymmällä <3

   Ps. Huippua että säkin tykkäsit tuosta suihkeesta! Se on kyllä mahtava 🙂

   2.7.2021 at 07:38
 • Reply Mimosa

  Emma S. -suihke on kyllä huippu, mie ostin sen myyjän suosituksesta ja nyt olen käyttänyt jo niitä kaksi ja yksi on vielä jemmassa 😀

  19.6.2021 at 17:52
  • Reply Nena Sofia

   Jes, mahtavaa että muutkin tykkää! Siinä on kyllä loistava hinta-laatusuhde 🙂

   2.7.2021 at 07:39
 • Reply Jasmin

  Ehdottomasti blogit kiinnostaa sekä innostaa!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  27.6.2021 at 09:42
  • Reply Nena Sofia

   Voi miten ihana kuulla! Kiitos, kun jätit kommentin <3

   2.7.2021 at 07:39

  Leave a Reply