Follow:

Inspiraatioviikko || Kuviakin kiinnostaa

// Kuluvalla viikolla blogini täyttää kolme vuotta, ja sen kunniaksi kaivoin kuusi erityisen inspiroivaa blogia esille! Viikon tarkoitus on tarjota pläjäys positiivista energiaa tulevaa kaamosta vastaan, ja tartuttaa teidät uudenlaisilla ideoilla ja ajatuksilla talven varalle ♥
Blogit esittelen kynsikoristelujen välityksellä, lisää teemaviikon taustasta voit lukea tästä postauksesta. //

Banneri ja kuvat: Kuviakin kiinnostaa / lainattu luvalla

Ja kyllä kuulkaa kiinnostaa!

Oletko koskaan seurannut valokuvausblogeja? Minun täytyy myöntää, että itse en sitä ole tehnyt. Jostain syystä olen kuvitellut, etteivät ne kiinnosta minua. Ovat mukamas tylsiä. Vaan pyh ja pah! Kuviakin kiinnostaa on kuulkaa sellainen blogien helmi, ettei sitä noin vain ohitetakaan.

Kuviakin kiinnostaa -blogin takaa löytyy 18-vuotias Lea Björn, joka aloitti bloggaamisen kolmisen vuotta sitten. Sinä päivänä hän oli 15, ja jo tuolloin hänen kuvansa olivat kerrassaan kaunista katsottavaa. Tuoreimmista kuvista taas ei voi muuta sanoa, kuin että Wau! Aivan ammattimaista jälkeä. Katsokaa vaikka tämän postauksen luontokuvia!

Lea taas itse vaikuttaa aivan huikealta tyypiltä. Hän ei paljoa pysy paikoillaan vaan kokoajan on uusia projekteja menossa!  Se mikä Leassa erityisesti ihastuttaa on hänen palava intonsa harrastustaan kohtaan. Kun blogia jonkin aikaa selailee, huomaa, kuinka tarttuvasta innostuksesta on kyse! Minäkin olen alkanut katselemaan omaa kameraani ihan uudella tavalla.

Tämä tyttö ei myöskään ole ihan mikään paikoilleen jumittunut harrastaja, vaan hän näkee paljon vaivaa itsensä kehittämisessä. Valokuvauksessa Lea on jo niin taitava, että hän tekee säännöllisesti kuvauskeikkoja. Omien sanojensa mukaan Lea ei haaveile valokuvaajan ammatista, mutta sen sanon, että mihin tahansa hän ryhtyykään niin tuollaisella tunteenpalolla sen tulee varmasti  saavuttamaankin! Täältä pääset tutustumaan Lean portfolioon.

 

Kaiken lisäksi Kuviakin kiinnostaa -blogi on todella inspiroiva ja hyödyllinen monien, kattavien ohjepostausten vuoksi. Tietoa löytyy ilmaisista kuvanmuokkausohjelmista(osa 1 & osa 2) erilaisiin kuvaustiloihin ja paljon muuta! Kaikki kuvausvinkit löydät kätevästi tältä sivulta.

Kynnet saivat tälläkertaa inspiraationsa Kuviakin kiinnostaa -blogin takaa löytyvän Lean tarttuvasta innostuksesta tehdä just sitä, mistä tykkää!

 

Kynsille pääsi maalattu luontomaisema, ja ihan ensimmäistä kertaa käsinmaalattua tekstiä! Huh, nyt on kuulkaa itsensä ylittänyt olo. Vaan eipä se ollutkaan niin mahdotonta, kun olin aina kuvitellut. Oikeasti tuohon maisemaan upposi paljon enemmän aikaa, mikä oli nähtävästi aivan turhaa kun väliin isketty glitteri ja mattapäällyslakka sumensi kaikki yksityiskohdat yhdeksi mössöksi. Mutta no, katselkaa nyt sitä tekstiä sitten, se on ainakin nähtävillä!

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Essie – Tinted Love*
Valkoinen pohja: Wild & Mild – Alaska*
Päällyslakka: essence – gel look plumping top coat
Mattapäällyslakka: Glisten & Glow*
+Mont Martén valkoinen akryylimaalit
*** Tähdellä merkityt saatu

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Lea

  Voi apua, olen ihan hämmentynyt tästä postauksesta, kiitos hurjasti! Piristi kummasti flunssapäivää 😀 Kynnnetkin ovat aivan upeat, varsinkin tuo taustamaisema!

  P.s. Meidän blogeilla on näköjään vain muutama päivä ikäeroa 😉

  18.10.2017 at 12:07
  • Reply Nena Sofia

   No ei kyllä tarvitse kiitellä! Kiitos itsellesi, että linkkasit blogisi ja pääsin siihen tutustumaan <3 Blogisi oli ennestäänkin nimeltä tuttu, mutta vasta nyt tutustuin kunnolla sen sisältöön ja siis vitsit mikä helmi sulla onkaan siellä!

   Ja siis joo, mäkin kiinnitin huomiota tuohon hauskaan sattumaan, tosi samoihin aikoihin ollaan aloitettu "blogiuramme"! 😀

   Ps. Kiitos ihanista kynsikehuista <3

   18.10.2017 at 14:03
 • Reply Nanne

  Älyttömän nätit ja onnistuneet kynnet, ihastuin ♡
  Mie olen kyllä niin kateellinen siun taidoille maalata käsin kynnet 🙂
  Tää on ihan uusi blogi miulle, täytyypä tutustua siihen paremmalla ajalla 🙂

  18.10.2017 at 18:57
  • Reply Nena Sofia

   Nöyrät kiitokset! ♥♥ Ja nyt kuule ostat vain kunnon siveltimen ja alat harjoittelemaan, niin kyllä ne omatkin taidot pikkuhiljaa karttuu 🙂

   18.10.2017 at 19:49
 • Reply Tinkerbell

  Jestas miten upee lakkaus!

  31.10.2017 at 02:26
  • Reply Nena Sofia

   Voi että, kiitos paljon! <3

   31.10.2017 at 09:26

  Leave a Reply