Follow:

Maybeauty The Incredible Face Gel – hellävarainen kuorinta kuivalle iholle

*Kaupallisessa yhteistyössä: Maybeauty

Kuiva iho janoaa kosteutusta ja kuorintaa

Näin talven kynnyksellä moni kamppailee ihon kuivuuden kanssa. Pakkanen kiristää ulkona, ja sisäilma on kuivaa ja tunkkaista. Iho janoaa kosteutta, ja tarpeeseen vastataan seerumeilla, kasvovesillä sekä kosteuttavilla naamioilla.

Usein kuitenkin unohtuu, että myös kuiva ja herkkä iho vaatii kuorimista. Siten kuollut ihosolukko saadaan pois tieltä, ja päästään oikeasti hoitamaan ihoa. Silloin se myös tuntuu sileämmältä ja meikki istuu paremmin. Kuoriva tuote on kuitenkin syytä valita tarkkaan. Kaikki tuotteet eivät sovi kuivalle iholle.

Pääsin tutustumaan Maybeautyn hellävaraiseen kasvojen kuorintageeliin. Tässä postauksessa perehdyn geelin toimintaperiaatteeseen ja kerron omat kokemukseni sen käytöstä. Lopussa jaan myös alennuskoodin, jolla saatte 30% edun Maybeautyn tuotteista!

 

Lue myös: Maybeauty The Incredible Pore Strip – eroon mustapäistä mustapäälaastareilla

Maybeauty The Incredible Face Gel

Kuivaa ja herkkää ihoa tulee kuoria hellävaraisesti. Parasta on, jos tuote on lisäksi kosteuttava.

Maybeauty The Incredible Face Gel vastaa molempiin tarpeisiin. Geelimäinen kuorinta-aine poistaa kuivaa ihosolukkoa lempeästi mutta tehokkaasti.

Tuote sisältää useita hoitavia ja kosteuttavia aineita, joilla se sammuttaa ihon pahimman janon. Samean ihon alta paljastuu heleät kasvot, jotka sekä tuntuvat että näyttävät pehmeiltä ja kimmoisilta.

Toimintaperiaate ja ainesosat

Maybeautyn kuorintageelin toiminta perustuu sen sisältämiin kalvonmuodostajiin. Kun geeli alkaa kuivumaan iholle, se takertuu kuolleisiin ihosoluihin. Geeliä pyöritellessä kuiva ihosolukko irtoaa. Tämä on iholle hellä menetelmä, sillä tuote ei sisällä raapivia kuorintarakeita, jotka saattavat ärsyttää herkkää ihoa.

The Incredible Face Gel sisältää myös useita ihon tehokosteuttajia ja hoitavia aineita, kuten hyaluronihappoa ja aloe veraa. Vasta kuorittu iho edistää kosteuden imeytymistä ihoon, ja geelin huuhtelemisen jälkeen iho tuntuu täyteläisen kosteutetulta.

Ainesosat: Aqua, Propylene Glycol, PEG-400, Glycerin, Steartrimonium Methosulfate, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Butylene Glycol, Rosa Damascena Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Polysorbate 80, Betaine, Phenoxyethanol, CI 16185, Allantoin, Disodium EDTA

Maybeauty The Incredible Face Gel: käyttö

 1. Levitä geeliä ohut kerros kuivalle, puhtaalle iholle.
 2. Hiero geeliä pyörivin liikkein. Varo painamasta liikaa!
 3. Kun geeli on muuttunut kuiviksi murusiksi, huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. (Huom! Jos huuhtelet kasvot liian viileällä vedellä, iho voi jäädä nahkean tuntuiseksi)
 4. Kuivaa kasvot ja lisää muut ihonhoitotuotteet.

Kuorintageeli on pakattu 10ml vetoisiin yksittäispakkauksiin. Vaaleanpunertavaa, ruusuisen tuoksuista geeliä riittää kahteen käyttökertaan. Koska tuote kuorii ihoa hellävaraisesti samalla kosteuttaen, sitä voidaan käyttää useita kertoja viikossa. Kannattaa kuitenkin seurata omaa ihoa ja miettiä, kuinka tiheästä kuorinnasta se hyötyy. Joidenkin iho ärtyy nopeasti, enkä itse suosittelisi kasvojen kuorintaa useammin kuin kahdesti viikossa.

Käteni iho ennen & jälkeen Maybeauty The Incredible Face Gelin käyttöä

Yhteenveto

Maybeautyn kuorintageeli on sujahtanut saumattomasti osaksi ihonhoitorutiiniani. Geeli tuntuu miellyttävältä (ja tavallaan aika jännältä!) käyttää, ja olen sangen tyytyväinen siihen, miltä kasvojeni iho näyttää ja tuntuu kuorinnan jälkeen. Tuosta ylemmästä käsikuvastakin näkee hyvin, miten suuren eron käsittely tekee kuivalle iholle.

Ainoa, mitä inhoan, on se nahkea tunne joka iholle jää, jos kasvot erehtyy huuhtelemaan viileällä vedellä. Ensikokeilun jälkeen pesin kasvot vielä erillisellä puhdistusaineella geelin käytön jälkeen, sillä tunne oli suorastaan vastenmielinen. Sittemmin olen huomannut, että kasvojen huuhtelu riittävän lämpimällä vedellä ratkaisee ongelman.

Pakko vielä lopuksi antaa erityismaininta näistä pikkuisista pakkauksista. Rakastan uusien tuotteiden testailua, mutta siinä on varjopuolensa. Jos kokeilussa on yhtäaikaa useampi saman kategorian tuote, ei kaikkia ehdi mitenkään käyttää loppuun ennen niiden vanhentumista. Nämä pienet pakkaukset kuitenkin estävät sen, että suuri tuotemäärä menisi hukkaan. Ne ovat myös todella näppäriä reissukassissa!

Hinta ja saatavuus + alennuskoodi

Mikäli haluat testata Maybeautyn kuorintageelejä, löydät ne merkin omasta verkkokaupasta. Kaikilla Maybeautyn tuotteilla on myös 100% tyytyväisyystakuu, minkä puitteissa saat rahasi takaisin jos et ole tyytyväinen lopputulokseen.

Maybeauty The Incredible Face Gel -pakkaus maksaa MayBeautyn verkkokaupassa normaalisti 26€/8kpl.  Sain kuitenkin teitä varten alekoodin jaettavaksi. Eli mikäli kiinnostuit tästä kuorintageelistä, tai haluat kokeilla muita MayBeautyn tuotteita, näpyttele kassalle koodi ”nenahair”. Sillä saat 30% alennuksen tilauksestasi. Se tarkoittaa sitä, että esimerkiksi tuon 8kpl kasvogeelipakkauksen hinnaksi jää enää 18,20€. Koodi on voimassa 16.02.2020 saakka ja se aktivoituu suoraan tätä linkkiä klikkaamalla.

 

Oletteko te kokeilleet tällaisia kuorivia kasvogeelejä?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Ansku-Glitteri addikti

  Mä testasin kans näitä joskus ja tykkäsin. Tuossa sun ennen ja jälkeen kuvassa tosi mahtavasti näkeekin eron, wau! Ja muistan myös sen, että kun pesin kasvot niin iholle jäi juuri sun kuvailema ihan ällökamala nahkea tuntuma. Enpä tajunnut itse sitä lämmintä vettä kokeilla 😀 Noh, ensi kerralla sitten!

  1.11.2019 at 00:12
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla, että säkin tykkäsit näistä 🙂 Kokeile ensi kerralla sitä lämmintä vettä, sillä tavalla saa vältettyä sen inhottavan nihkeyden!

   3.11.2019 at 18:24
 • Reply Linda

  Maybeautyn jotkut mustapäänaamiot tms. oli omalle kuivalle iholleni ihan liian tujua tavaraa, mutta nää kuulostaa kyllä hyvältä! Kiitos paljon näin informatiivisesta postauksesta<3

  1.11.2019 at 11:20
  • Reply Nena Sofia

   Harmi, ettei ne toimineet sinulla. Nämä voisi kyllä olla paremmin sopivia, kun eivät vaikuta mitenkään kuivattavasti vaan päin vastoin 🙂

   Kiitos ihanasta kommentista <3

   3.11.2019 at 18:26

  Leave a Reply