Follow:

G Beauty Lashes Natural & Provocative

*Postauksen magneettiripset saatu blogin kautta

Kirjoitin kuun alkupuolella teille ensikokemuksestani magneettiripsien kanssa, tuolloin testissä olivat G Beauty Labin Iconic -ripset. Sittemmin sain valmistajalta kokeiltavakseni kaksi muutakin mallia, joista kerron tarkemmin tänään. Ilokseni sain myös mahdollisuuden arpoa lukijoideni kesken yhden vapaavalintaisen ripsimallin, ja jaettavakseni alekoodin ripsiostoksia varten. Näistä lisää postauksen lopussa!

 

Miksi valita magneettiripset?

Magneettiripset ovat uudelleen käytettäviä irtoripsiä, jotka kiinnitetään niihin kuuluvien magneettien avulla. Niiden käyttämiseen ei tarvita erillisiä liimoja, minkä vuoksi ne ovat erityisen hyvä ratkaisu teille, jotka olette allergisoituneet ripsiliimojen ainesosille. Ne ovat loistava vaihtoehto myös meille, joille ripsiliimat eivät aiheuta oireita, mutta jotka emme osaa liimattavia irtoripsiä kiinnittää. Liimattomuuden takia ei ole myös vaaraa siitä, että ripsiliimaa päätyisi silmiin. Magneettiripset ovat varteenotettava vaihtoehto myös ripsenpidennyksille, sillä pitkäkestoisuutensa vuoksi ne tulevat huomattavasti edullisemmiksi ja niitä voi käyttää juuri silloin kuin haluaa.

 

G Beauty Lashes -magneettiripset

G Beauty Labin magneettiripset ovat lisäksi valmistettu käsityönä synteettisistä kuiduista, ja ne ovat täysin vegaaniset. G Beauty Lab on kotimainen yritys ja ripset suunnitellaan Suomessa. Saatavilla on useita eri malleja, myös lyhyitä malleja jotka sopivat varmasti kaikille silmänmuodoille. G Beauty Labin ripsille luvataan vähintään 30 käyttökerran kesto ennen magneetin irtoamista.

Omat ripseni taivutettuina kevyen ripsivärikerroksen kanssa

G Beauty Lab -magneettiripsien käyttö

Ennen magneettiripsien kiinnittämistä omat ripset taivutetaan tarvittaessa ja niille levitetään kerros ripsiväriä. Seuraavaksi magneettiripsien nauhaa taivutetaan kaarevammaksi. Ripsivärin kuivuttua ylempi ripsinauha (se, jossa magneetit ovat ripsien alapuolella) asetetaan omien ripsien päälle. Tätä ripsinauhaa pidetään paikallaan samalla, kun alempi ripsinauha viedään omien ripsien alapuolelle ja asetetaan tarkasti niitä vasten. Tällöin magneetit tarraavat kiinni toisiinsa. Ripsiväri omissa ripsissä estää magneettien liukumisen ja magneettiripset pysyvätkin hyvin paikallaan koko päivän. Ripset poistetaan asettamalla etusormi ripsien päälle ja peukalo ripsien alle, ja kevyesti liu’utetaan magneetteja vastakkaisiin suuntiin. Tällöin ne irtoavat helposti eivätkä omat tai irtoripset vahingoitu.

Täältä löytyy hyvin havainnollistava video G Beauty Labin ripsien kiinnittämisestä.

 

Miltä magneettiripset tuntuvat?

Testaamani kolme mallia G Beauty Labilta ovat kaikki olleet melko kevyen tuntuisia. En kuitenkaan ole tottunut irtoripsien käyttäjä, joten voin kyllä tuntea ripsien aiheuttaman kevyen painon. Käteen nostaessa ripset ovat kuitenkin erittäin hentoset ja kevyet. Erityisesti Natural -mallin ripset ovat niin kevyet, että niiden olemassaolon ripsillä unohtaa nopeasti. Magneetteja en sen sijaan tunne lainkaan, ellen ole asentanut ripsiä aivan kiinni luomeen.

 

Vasemmassa kuvassa ripset ennen leikkausta, oikealla leikattuna

G Beauty Lashes – Natural

Natural -mallin ripset ovat G Beauty Labin luonnollisin ripsimalli. Ne on tarkoitettu silmän ulkonurkkaan kiinnitettäväksi, ja ne antavat ripsille siipimäisen muodon. Natural-ripsissä on yksi magneetti keskellä, ja ripsinauha on tarkoitus leikata sopivan pituiseksi omaan silmään. Kuten yllä olevassa kuvaparissa näkyy, leikkaus tosiaan kannattaa. Itse leikkasin myös ripsinauhan sisemmästä päästä muutaman ripsen hieman lyhyemmäksi, jotta se mukautuisi paremmin omaan ripsirivistööni. Rakenteeltaan Natural-ripset ovat sen verran hentoiset, että suosittelen varovaista käsittelyä.

Yllä näkyy vielä toinen kuva Natural-ripsistä käytössä. Nämä ovat todella luonnolliset, kevyet ja kauniit.

G Beauty Lashes – Provocative

Seuraavaksi mennäänkin toiseen ääripäähän. Provocativet ovat yhdessä uusien Vamp -mallin ripsien kanssa kaikkein näyttävimmät magneettiripset G Beauty Labin valikoimasta. Nämä ovat kokonaisen ripsirivin mittaiset ja ne kiinnitetään kolmella magneetilla. Niiden kiinnittämiseen on kuitenkin kaksi vaihtoehtoista tapaa.

Pakkaus sisältää kaksi pitkää ripsinauhaa jotka asetetaan omien ripsien yläpuolelle. Sen lisäksi pakkaukseen kuuluu kaksi kahden magneetin nauhaa, jotka sopivat ripsien alapuolelle. Tällöin kahden magneetin nauha kiinnitetään ripsien ulkoreunaan, ja sisänurkkaan käytetään yhtä pakkauksesta löytyvää pientä ripsitupsua. Näitä pieniä ripsitupsuja pakkauksessa on kuitenkin kuusi kappaletta, joten ripset voi halutessaan kiinnittää käyttämällä pelkästään niitä alapuolella.

 

Vasemmalla käytetty kahden magneetin nauhaa ja yhtä ripsitupsua, oikealla kolmea ripsitupsua

Ylhäällä näkyy vertailua siitä, miltä ripset näyttävät eri tavoin kiinnitettynä. Kuten kuvasta huomaa, en onnistunut saamaan ripsiä kauniisti käyttämällä kahden magneetin nauhaa ja yhtä ripsitupsua. Mielestäni sillä tavalla laitettuna ripset näyttivät muutenkin omaan makuuni liian tiiviiltä. Kolmen pienen ripsitupsun kanssa (oikea kuva) ripset sen sijaan ovat näyttävät, mutta silti erotellut. Ne muistuttavat minua kovasti volyymiripsistä.

 

Provocativet veivät sydämeni, aina näitä käyttäessäni olen pysähdellyt peilin eteen ihastelemaan räpsyripsiäni. Näiden poistamisen jälkeen olo on muuten kuin kaljulla koiralla! Mieheni kyllä väitti, että näytän sievemmältä ilman irtoripsiä, mutta tästä me ei olla lainkaan samaa mieltä. Minä rakastan tätä näyttävää lookia, enkä malta odottaa nähdä, miltä nämä näyttävät oikein voimakkaan smoky eye -meikin kanssa!

Hinta ja saatavuus

G Beauty Labin kaikki seitsemän ripsimallia löytyvät merkin omasta verkkokaupasta. Niiden hinnat vaihtelevat 19,90€-24,90€ välillä, kaikkein edullisimmat ovat yhden magneetin Naturalit ja hinta nousee ripsinauhan pituuden kasvaessa. Merkin ripsiä myydään myös Sokoksilla, Emotioneissa sekä joissakin K-Citymarketeissa.

 

Käyttämällä alekoodia NENASOFIAS20 saat 20% alennusta G Beauty Labin verkkokaupasta 28.2. asti!

Arvonta on päättynyt. Onni suosi tällä kertaa Instagram-osallistujaa @sampitar. Kiitos kaikille osallistumisesta! ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

61 Comments

 • Reply JonskuT

  https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/provocative-magnetic-lashes-with-3-magnets
  Olisi niin huippua päästä testaamaan 🙂

  29.1.2019 at 10:12
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla! 🙂

   30.1.2019 at 10:22
 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Itse olen yksiä magneettiripsiä testannut enkä vielä ole päässyt niiden kanssa sinuiksi 😀

  29.1.2019 at 10:24
  • Reply Nena Sofia

   No, kaikki ei sovi kaikille 🙂 Näissä tosin on varmasti myös merkkikohtaisia eroja, eli ei kannata heti lannistua jos jotkut ripset ei omilla silmillä toimikaan. Muutenkin näiden käyttö saattaa vaatia vähän harjoittelua, ja hyviä opetusvideoita löytyy paljon Youtubesta 🙂

   30.1.2019 at 10:24
 • Reply Kukka

  https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/iconic-macnetic-lashes-with-2-magnets

  Tuo malli tosin oli loppuunmyyty, joten jos sitä ei saa niin Natural, kiitos.

  29.1.2019 at 10:34
  • Reply Nena Sofia

   Toivottavasti Iconicia saadaan pian lisää varastoon, se on kyllä ihana malli! 🙂

   30.1.2019 at 10:24
 • Reply Marppa

  Näitä olisi niin kovasti mielenkiintoista päästä kokeilemaan. 🙂

  https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/iconic-macnetic-lashes-with-2-magnets
  Minä ihastuin myös näihin loppuunmyytyihin.. Jos niitä ei saa, niin sitten https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/magnetic-natural-style-lashes

  29.1.2019 at 13:08
  • Reply Nena Sofia

   Hyvät valinnat 🙂 Mikäli arpaonni ei suosi, kannattaa myös hyödyntää tuota alekoodia. G Beauty Labin ripset on muutenkin aika edullisia verrattuna muihin markkinoilla oleviin, laadukkaisiin magneettiripsiin ja hinta tippuu vielä oikein mukavasti tuon koodin avulla 🙂

   30.1.2019 at 10:26
 • Reply Kati Suomalainen im Allgäu

  Heippa, mulle nuo natural-ripset.

  29.1.2019 at 13:32
  • Reply Nena Sofia

   Se on kyllä sievä malli! 🙂

   30.1.2019 at 10:26
  • Reply Nena Sofia

   No on! 🙂

   30.1.2019 at 10:26
 • Reply Vandaalia

  https://gbeautylab.fi/products/glamour-magneettiripset-2-magneetilla Nää ois ehkä mieluisimmat nopeasti silmäiltynä 🙂 Taidan anyhow hyödyntää huikean ale-koodin ja tilata jotkin magneettiräpsyt kokeiluun! Ovat kiinnostaneet jo kauan 🙂

  29.1.2019 at 17:20
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla, sattuipa sopivasti 🙂 Nuo Glamourit näyttää kyllä ihanilta!

   30.1.2019 at 10:28
  • Reply Nena Sofia

   Hyvä valinta! 😀

   30.1.2019 at 10:28
 • Reply Mari

  Mun valinta olisi varmaan Divine ripset :).
  https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/divine-magnetic-lashes-with-3-magnets

  Nuo molemmat näyttää sulla tosi kivoilta ja kiva, että näissä on pari erilaista käyttötapaa. Olisi kiva päästä vertailemaan näitä mun Wennberg ripsiin :D.

  29.1.2019 at 18:47
  • Reply Nena Sofia

   Nuo Divinet on sellaiset, että mun on ehkä pakko ostaa vielä nekin itselle. Todella kauniit! 🙂 Ja siis vitsit, mustakin olisi hauska vertailla näiden ja Wennbergien eroja, mutta ne tuntuu vähän turhan hintavilta omalle lompakolle 😀

   30.1.2019 at 10:29
 • Reply Ellen

  Olen jo pitkän aikaa halunnut testata magneettiripsiä. Olisi ihana voittaa nämä, kun saisi käytännössä kahdet ripset yhdessä paketissa eri kiinnitysmenetelmän ansiosta https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/chincilly-magnetic-lashes-with-3-magnets

  29.1.2019 at 20:39
  • Reply Nena Sofia

   Nuo Chinchillyt on kyllä kauniit 🙂 Jos arpaonni ei satu suosimaan, kannattaa hyödyntää tuota alennuskoodia. Sen kanssa nuo kalleimmatkin ripsimallit maksavat vain 20€ 🙂

   30.1.2019 at 10:30
 • Reply SaraR

  https://gbeautylab.fi/products/divine-magnetic-lashes-with-3-magnets nää kiinnostaisi eniten 🙂

  29.1.2019 at 22:36
  • Reply Nena Sofia

   Nuo näyttää kyllä todella näteiltä 🙂

   30.1.2019 at 10:31
 • Reply Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/provocative-magnetic-lashes-with-3-magnets Nää näytti sulla niin hyvältä että ehkä uskaltautuisin itsekin kokeilemaan ? Oon halunnutkin tutustua magneettiripsiin jo pidemmän aikaa…

  29.1.2019 at 23:30
  • Reply Nena Sofia

   Oi, ihanaa – kiitos! <3 Nuo Provocativet on kyllä ihanan näyttävät 🙂

   30.1.2019 at 10:31
 • Reply Mirca Seppänen

  Mukana! Divine ripset olis mun suosikit!

  30.1.2019 at 06:02
  • Reply Nena Sofia

   Divinet näyttää kyllä kieltämättä upeilta 🙂

   30.1.2019 at 10:32
 • Reply Hanna Koooo

  Tuo loppuunmyyty malli tai sitten https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/chincilly-magnetic-lashes-with-3-magnets

  30.1.2019 at 07:55
  • Reply Nena Sofia

   Hyvät valinnat! Toivotaan, että Iconiceja saadaan pian lisää varastoon 🙂

   30.1.2019 at 10:32
  • Reply Nena Sofia

   Nuo onkin ihanat! 🙂

   31.1.2019 at 11:06
 • Reply Tia

  https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/chincilly-magnetic-lashes-with-3-magnets
  On ollut harkinnassa jo pidempään. Ois just mun juttu!

  30.1.2019 at 13:05
  • Reply Nena Sofia

   Oi, kiva kuulla! 🙂 Magneettiripset on kyllä ihania <3

   31.1.2019 at 11:06
 • Reply Suvi

  Iconic olisi minun valintani 🙂 Kiva postaus, näistä magneettiräpsyistä on kyllä kiva kuulla (ja nähdä) kokemuksia!

  30.1.2019 at 22:06
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos, mukava kuulla! 🙂 Iconicit on kyllä todella sievät <3

   31.1.2019 at 11:07
 • Reply anna s.

  Natural olisi valintani 🙂

  31.1.2019 at 05:54
  • Reply Nena Sofia

   Hyvä valinta, ne on tosi nätit! 🙂

   31.1.2019 at 11:07
 • Reply Eeva

  https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/magnetic-natural-style-lashes

  Valitsisin nämä, on niin luonnollisen näköiset.

  1.2.2019 at 18:49
  • Reply Nena Sofia

   Nuo onkin aivan ihanat! 🙂

   3.2.2019 at 10:37
 • Reply Sonja

  En ole itse koskaan magneettiripsiä kokeillut. Tosi hyvät vinkit olit koonnut tähän 🙂

  1.2.2019 at 20:11
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla, kiitos! 🙂 Kannattaa tosiaan kokeilla magneettiripsiä, jos yhtään kutkuttelee 🙂

   3.2.2019 at 10:38
 • Reply Henskulainen

  https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/divine-magnetic-lashes-with-3-magnets olisi minun valintani. Täytyy tunnustaa, ettei minulla ole koskaan ollut irtoripsiä. Jotenkin ajatus liimaamisesta pelottaa, kun kuitenkin ripset löytyisivät silmämunast 😀

  Nämä siis houkuttavat kovasti.

  1.2.2019 at 23:11
  • Reply Nena Sofia

   Hahah, tunnen pelkosi! 😀 Näillä ei onneksi siihen pysty, luulen, että tykkäisit 😀

   3.2.2019 at 10:39
 • Reply Mira

  https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/iconic-macnetic-lashes-with-2-magnets

  Itse en ole käyttänyt irtoripsiä, koska pelkään omien pitkien ripsieni puolesta. Olisi kiva päästä kokeilemaan magneettiripsiä, koska niistä ei ole haittaa omille ripsille ☺️

  2.2.2019 at 03:34
  • Reply Nena Sofia

   Kiva, että magneettiripset kiinnostaa 🙂 Tuo Iconic -malli onkin todella sievä!

   3.2.2019 at 10:40
 • Reply Mirva

  https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/magnetic-natural-style-lashes

  Näitä luonnollisimpia olisi ihana kokeilla. Olen joskus vuosikausia sitten yrittänyt käyttää liimattavia irtoripsiä, mutta eipä siitä oikein mitään tullut – joko ripsiä ei saanut paikalle alun alkaenkaan, tai sitten omia ripsiä riipiytyi liiman mukana pois, kun ripsiä yritti saada irti…

  2.2.2019 at 14:43
  • Reply Nena Sofia

   Outs, todella ikäviä kokemuksia sullakin! Uskon, että näistä voisi löytyä apu 🙂 Nuo Naturalit ovat vielä erityisen helpot käyttää, kun niissä on vain yksi magneetti.

   3.2.2019 at 10:42
 • Reply Katri

  https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/chincilly-magnetic-lashes-with-3-magnets
  Nämä näyttää omaan makuun parhaimmilta. 🙂

  2.2.2019 at 23:41
  • Reply Nena Sofia

   Nuo näyttää kyllä todella houkuttelevilta 🙂

   3.2.2019 at 10:42
 • Reply Kira

  https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/magnetic-natural-style-lashes

  Nämä luonnollisimman näköiset olisi kiva kokeilla, koska haluaisin vain pientä korostusta ripsiini. 🙂

  3.2.2019 at 10:48
  • Reply Nena Sofia

   Siihen nuo olisivatkin aivan täydelliset! 🙂

   4.2.2019 at 17:19
 • Reply Jasmis

  Oon niin haaveillut, että pääsisin näitä testaamaan! Luulen, että natural olisi pienille silmilleni paras vaihtoehto. https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/magnetic-natural-style-lashes

  3.2.2019 at 22:19
  • Reply Nena Sofia

   Ihanaa kuulla! Natural on kyllä varma valinta, se sopii hyvin monille silmänmuodoille 🙂

   4.2.2019 at 17:30
 • Reply Milla

  Nämä olisivat aivan ihanat; https://gbeautylab.fi/collections/lashes/products/divine-magnetic-lashes-with-3-magnets Olen jo jonkin aikaa halunnut kokeilla näitä magneettiripsiä, vaikuttavat todella mielenkiintoisilta ja olisi aika mahtava juttu, ettei tarvitse liimojen kanssa puljailla. 🙂 Mukana arvonnassa siis! <3

  4.2.2019 at 16:26
  • Reply Nena Sofia

   Oi, nuo Divinet kyllä houkuttelee muakin vielä! 😀 Ja hei kannattaa ehdottomasti ottaa magneettiräpsyt testiin jos yhtään houkuttelee. Ne on oikeasti ihania <3

   4.2.2019 at 17:32
 • Reply Heipyh

  Iconic malli olisi kiva vaikka voisin ottaa minkä tahansa mallin. Jokaista tyyliä voisi käyttää eri tilaisuuksissa/tilanteessa. 🙂

  5.2.2019 at 13:03
  • Reply Nena Sofia

   Ihan totta, malleja on kyllä hyvin erilaisiin tilanteisiin 🙂

   6.2.2019 at 14:50

  Leave a Reply