Follow:

Helmikuun lakkaukset

Terveisiä pohjoisnavalta! No, ei nyt sentään, mutta kun pakkasmittari näyttää reippaasti yli 20 astetta, voi ulkona kulkiessaan jo kuvitella näkevänsä pingviinejä. Blogi on ollut nyt vähän hiljaisempi viime aikoina, ja syy siihen on yksinkertainen. Viime viikon makasin voimattomana flunssan kiusaamana, tämä viikko on mennyt täydessä sumussa kouluhommien takia. Ne pienet hetket, kun en ole tehnyt koulutehtäviä, olen istunut hipihiljaa sohvalla Feissarimokia lukien. Se on helpoin tapa piiloutua omalta omatunnoltaan kun tietää dedisten kohta paukkuvan.

Jos tammikuussa julkaisin ennätyksellisen määrän lakkauksia, vene kallistui kyllä täysin toiseen suuntaan helmikuun aikana. Lakkauksia toteutin, kuvasin, ja julkaisin yhteensä neljät kappaleet. Nuo viimeiset sinappilakkaukset ovat itseasiassa edelleen kynsilläni, ja nyt vasta kärkikuluma alkaa näyttämään ihan kamalalta. Toki olisin halunnut uusia nämä jo aikaa sitten, ei vain ole ollut aikaa saati inspiraatiota siihen. Paitsi tänään! ♥ Nyt, kun sain pari isompaa kouluhommaa alta pois, voin illalla rentoutua lakkapullojen ääressä täysin huoletta. 

 

Mitäs teille kuuluu? ♥ Entä löytyikö näiden lakkausten seasta suosikkeja tai inhokkeja?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply emzi

  töitä tehdään nyt niin paljon. kaikki kärsii. blogi ainakin! Ihan kamalaa! Ihania lakkauksia oot tehnyt! Mun suosikki näistä on luultavasti yläoikeassa olevat 😀

  1.3.2018 at 16:14
  • Reply Nena Sofia

   Oijoi, kuulostaa tutulta! Ja mitä olen somessa seuraillut, sulla kyllä vaikuttaa hommaa riittävän 😀 Älä kuitenkaan ota suotta stressiä, kaikelle on aikansa ja etköhän sä vielä bloginkin pariin kerkeä 🙂

   1.3.2018 at 22:01
 • Reply Maria Glow

  Niin upeita lakkauksia! <3 Oma suosikki on (yllätys yllätys) tuo pinkki-valkea! Kyllä monesti harmittaa, kun ei voi kynsilakkaa töiden takia pitää.

  2.3.2018 at 12:07
  • Reply Nena Sofia

   Tuhannet kiitokset! <3 Ja siis oi eikä, uskon! 🙁 Mä luulen, etten tänä päivänä voisi enää sellaista alaa valita, jossa ei kynsiä saisi lakata. Se olisi aika paha kolaus omalle identiteetille, vaikka pienestä jutusta onkin kyse 😀

   4.3.2018 at 11:07
 • Reply Marppa

  Pinkkivalkea ystävänpäivälakkaus on näistä eniten mun mieleen. 🙂

  Työ ja perhe tuntuu vievän kaiken ajan. Ehkä sitä joskus sitten kerkiää muutakin. 😀

  2.3.2018 at 12:52
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia Marppa! <3 Onko sulla muuten millainen työ, jos saa udella? Tsemppiä aikataulujen kanssa tasapainoiluun, eiköhän se siitä vielä helpota! 🙂

   4.3.2018 at 11:09
 • Reply Katri / Finnlandsnorsk

  Toi ala vasen kyllä kaunis <3 Jos on vinkkejä lyhyiden kynsien mageisiin lakkauksiin niin semmonen päivitys ois kiva 😀 Tai joku kynsinauhojen nosto/hoito ohje vielä samaan jos sais kynnelle mittaa sillä.

  2.3.2018 at 20:14
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia Katri! <3 Tässäpä onkin se ongelma, että mun mielestä melkein mikä vaan sopii lyhyillekin kynsille 😀 Tai siis, jos joku ajattelemani koristelu mahtuu kynsille niiden ollessa lyhyet, en pähkäile asiaa sen enempää vaan annan mennä 😀 Jätän tän kuitenkin muhimaan, jos mä jotain vinkkejä keksisin!

   4.3.2018 at 11:14
 • Reply Linda

  Alavasen on munkin suosikki<3 Niin nätti, vaikka kaikki nää on kyllä hurjan kivoja 🙂

  3.3.2018 at 09:57
  • Reply Nena Sofia

   Oi sentäs, paljon kiitoksia! <3

   4.3.2018 at 11:14

  Leave a Reply