Follow:

Haastetrio 2015: Marmoroitu pohja vinyyleille

Mitä parhainta aamua kaikille! Tiesittekö, että aloitin autokoulun jo 1,5 vuotta sitten? Ajokortin kuvittelin saavani jo tämän vuoden alussa, mutta ensimmäinen inssi siirtyikin sitten huhtikuuhun. Jännityksen takia en päässyt kuitenkaan siitä, enkä vielä seuraavastakaan läpi, ja olin itseasiassa täysin varma etten tule ajokorttia kuuna päivänä kätösiini saamaan. 
Nyt minulla on kuitenkin syytä iloita, ja haluan jakaa sen teillekin. Eilen oli nimittäin kolmas inssini, jonka vihdoista viimein suoritin kunnialla ja kuljettajantutkinto olisi lopulta hanskassa. Ihanaa! Eipä tarvitse siitä enää kantaa stressiä.
Päivän aiheeseen siirtyäkseni voisin todeta, että Haastetrio 2015 on jäänyt itseltäni vähän unholaan viime kuukausina. Tässä kuussa päätin kuitenkin ottaa härkää sarvista ja alkaa taas toteuttamaan tätä hauskaa haastetta, ja homma lähti käyntiin pitkästä aikaa kuivamarmoroinnilla.
Lakkasin siis ensin kaikille kynsille yhden kerroksen laivalta kotiuttamaani Essien Ruffles & Feathers -crellylakkaa. Ensimmäisen kerroksen kuivuttua lisäsin vielä toiset kerrokset pikkurilleihin peukaloihin, ja tein nimettömiin keskelle vaalenevan liukuvärin meikkisienellä ja Ruffles & Feathersilla, Yes Loven K032:lla sekä Essencen Play with my mintillä. 
Tämän jälkeen tein keskisormen ja nimettömän marmoroinnit yksi kynsi kerrallaan. Ensin siis lakkasin kynnelle toisen kerroksen Ruffles & Feathersia ja sen jälkeen tiputtelin sinne tänne täpliä seuraavien lakkojen omilla sudeilla: Yes Love – K032, Kiko – 340 ja Essence – Play with my mint. Seuraavaksi tartuin hammastikkuun jolla sotkin lakkoja toisiinsa pyörivällä liikkeellä, ja kun lopputulos miellytti silmääni lisäsin väliin kerroksen Nail Pattern Boldnessin Digital Flash -pikakuivattajaa, jota voi käyttää turvallisesti kuvioita levittämättä.
Pari päivää sitten törmäsin näihin Ria G:n maalaamiin upeisiin kukkasiin, ja niistä inspiroituneena halusin päästä itsekin maalailemaan kukkasia mustalla akryylimaalilla. Omat kukkani pääsivät nimettömiin, eikä niitä voi kyllä Rian luomuksiin verrata, mutta tyytyväinen olin silti. Kukista tuli muutoinkin hyvin erityyliset kuin esikuvansa, sillä tämän malliset kukat tuntuvat syntyvän minulta enemmän luonnostaan.

Kukkasten kaveriksi halusin saada quatrefoil -kuviota, sillä sain juuri Mi Nailsilta uusia vinyylejä testattavaksi. Heidi testasi näitä samoja vinyylejä hetki sitten, ja joutui tappelemaan melko paljon niiden kanssa joten jännitin hieman että mitenköhän mahdan projektissa onnistua. 
Asettelin kuitenkin quatrefoil-vinyylit etu- ja keskisormiin ja lakkasin päälle kerroksen Nfu Oh:n mustaa lakkaa ja poistin vinyylit. Vinyylejä käsittelin pinseteillä ja painelin ne paikoilleen sormin. Heidiä kompatakseni täytyy todeta, että näiden kanssa ei ollut kaikkein helpointa toimia sillä kynteni ovat hyvin kaarevat, ja oikeastaan suosittelisinkin näitä ennemmin teille, joilla on hieman tasaisemmat kynnet. Sula mahdottomuus näiden asettelu ei suinkaan ollut ja onnistuin kyllä ensimmäisellä kerralla kuvion kanssa, mutta joistain kohdista se jäi epäsiistiksi juurikin siksi, ettei vinyyli asettunut täydellisesti turhan kaarevalle kynnelleni.
Peukaloihin ja pikkurilleihin lisäsin vielä kahdet yksittäiset quatrefoil-kuvioiset vinyylit ja kaikki kynnet viimeistelin vielä 1-2 kerroksella Nail Pattern Boldnessin Digital Flashia. Lakkaukseen olin oikein tyytyväinen kaikin puolin, ja etenkin noita kukkasia pitää maalailla vielä uudestaan!

Vinyylit sain tosiaan testattavaksi Mi Nailsilta, ja ne maksavat normaalisti 2,50 euroa /arkki. Tällä hetkellä Mi Nailsin verkkokauppa on vielä suljettuna, mutta suosittelen olemaan tarkkana, sillä uusi verkkokauppa aukeaa ihanien uutuuksien kanssa tänään kello 12. Kaikkien leimailijoiden olisi ainakin syytä seurata kelloa, sillä uuden verkkokaupan kautta olisi saatavilla ÜberChicin upeita leimauslaattoja joita ei ennen olla Suomesta saatu!
Mitäs pidätte kynsistä? ♥

*** Vinyylit saatu testattavaksi Mi Nailsilta, linkkien klikkailusta en hyödy mitään
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

29 Comments

 • Reply Sissi

  Niin hienot! Mä toivoin, että kukka olisi jostain leimauslaatasta, että mullakin olisi mahdollisuus tehdä tällaiset, mutta se toive kyllä karisi kun luin, että olet maalannut käsin. Upeat on:)

  7.10.2015 at 07:26
 • Reply eekku

  Kivat

  7.10.2015 at 08:50
 • Reply Katarooma

  Ihanat kynnet! <3

  7.10.2015 at 08:53
 • Reply Emmi

  Oi että, niiin upeat! <3

  7.10.2015 at 09:11
 • Reply janinarosaj

  Piti moneen kertaan tarkistaa, että ootko tosissas maalannut nuo kukat käsin – ihan uskomatonta jälkeä jälleen kerran!

  7.10.2015 at 09:16
 • Reply janinarosaj

  Piti moneen kertaan tarkistaa, että ootko tosissas maalannut nuo kukat käsin – ihan uskomatonta jälkeä jälleen kerran!

  7.10.2015 at 09:16
 • Reply Satsuli

  Vitsit ku on uupeat!! En vaan voi ymmärtää miten osaat maalata niin upiasti <3

  7.10.2015 at 10:28
 • Reply Bunnytailnails

  Mä luulin kanssa, että tuo kukka olis leima! Mutta sä ootkin niin mainio maalaileen käsin, ettei sun tarvitse paljon leimoihin koskea :). Kauniit värit näissä kynsissä.

  7.10.2015 at 12:00
 • Reply Anni

  Todella kauniit kynnet! :>

  7.10.2015 at 15:19
 • Reply Daniela

  Oooh miten ihanat kynnet ja hei, onnea ajoluvasta! 🙂

  7.10.2015 at 18:46
 • Reply Fani

  Paljon onnea ajokortista! Mä muistan itse kun suoritin kortin, niin jännitin inssiä niin paljon etten päässyt siitä ekalla kerralla läpi. 😀 Mua ei niinkään harmittanut silloin se, etten saanu korttia VAAN se kauhea lisämaksu mikä siitä tuli!

  Kynnet on upeat ja komppaan Mallea, luulin että toi kukka olisi leima, mutta että sä oot maalannut sen!!! <3

  8.10.2015 at 05:30
 • Reply Nanne

  Onneksi olkoon ajokortin saamisesta ^.^
  Kynnet on aivan älyttömän ihanat ja oih toi kukkanen! Upea! ♡

  9.10.2015 at 06:05
 • Reply Ninthea VintageRose

  Gorgeous!! 😀

  10.10.2015 at 20:19
 • Reply Enail

  Upea lakkaus 🙂 tuo marmorointi antaa ihanan elävän pohjan koristeluille ja tuo kukkanen on upea!

  11.10.2015 at 15:27
 • Reply Nena Sofia

  Voi sun kanssas :') Suuret kiitokset! ♥

  11.10.2015 at 23:28
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos 🙂

  11.10.2015 at 23:29
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Katarooma! <3

  11.10.2015 at 23:31
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 <3

  11.10.2015 at 23:32
 • Reply Nena Sofia

  Voih eikä, kiitos! Itsehän noissa näkee montakin pikkuvikaa ja kohtia, jotka olisi halunnut saada erinäköisiksi, mutta ihanaa saada niin paljon positiivista palautetta – jaksaa taas harjoitella uudella innolla :') ♥

  11.10.2015 at 23:33
 • Reply Nena Sofia

  Ihhih hurjasti kiitoksia! ♥ 🙂

  11.10.2015 at 23:34
 • Reply Nena Sofia

  No ei onneksi tarvitse, niin monet kerrat olen jo hermoni menittänyt niiden metallilevyjen kanssa, huih 😀 Ennemmin harjoittelen tämän mieluisamman tekniikan, tämän, jossa onnistuminen ei ole nopeudesta, tuulensuunnasta tai tähtien asennosta kiinni 😀 Kiitos kehuista 🙂

  11.10.2015 at 23:36
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Anni! 🙂

  11.10.2015 at 23:37
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia kehuista ja onnitteluista! ♥ Ikuisuushan tuon ajokoulun kanssa meni, mutta nyt on onneksi pahin takana 😀

  11.10.2015 at 23:38
 • Reply Nena Sofia

  Joo, ihan sama homma. Eniten nuo hurjat lisämaksut harmitti siksi, kun iskä nuo ajokorttimaksut hoiti, niin siinä tuli sitten tuhlattua toisen rahoja hirveiden summien verran ihan turhaan :/

  Mutta eikä, suuret kiitokset kehuista! Teidän pitäisi jo oppia ettei musta ole leimaamaan 😀

  11.10.2015 at 23:47
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos sekä kehuista että onnitteluista!! ♥ Ihanaa saada näin hurjasti ihania kommentteja tuohon kukkaseen liittyen, ihanhan tässä innostuu maalailemaan maailman tappiin asti 😀

  11.10.2015 at 23:48
 • Reply Nena Sofia

  Thank you! 🙂

  11.10.2015 at 23:49
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Enail 🙂 Marmoroituun pohjaan ihastuin itsekin, pitää testailla sitä uudestaankin 🙂

  11.10.2015 at 23:50
 • Reply Tinkerbell

  Älyttömän upeet kynnet! Jestas miten taitavasti maalaat♥ Luulin kanssa, että olit leimannut ton kukan!

  12.10.2015 at 11:29
 • Reply Nena Sofia

  Voi vitsit sentään, suuret kiitokset Tinkerbell ♥♥

  24.10.2015 at 23:47
 • Leave a Reply