Follow:

Testaamattomien tekniikoiden tiistai-fiasko

Siis voihan itku sentään. Niinkuin muistatte, on tapanani ollut julkaista joka tiistai kynnet jotka olen tehnyt aikaisemmin testaamattomalla tekniikalla. Sarjassa ollaan katseltu enemmän ja vähemmän onnistuneita hetkiäni niin vesimarmoroinnin kuin ombre-kynsien parissa, ja varsinaisilta kriiseiltä ollaan vielä vältytty. Tähän asti.
Aiheena tälle kerralle oli hammaslankakynnet, eli tarkoituksena oli saada aikaiseksi kaunis aksenttikynsi painelemalla lakkapintaan tikkaus-kuviota hammaslangalla. Aloitin kuitenkin hommat turhan hieman myöhään eilen illalla ja ihan jokaikinen asia menikin sitten pieleen!
Ensinnäkin, tähtäsin tyylikkääseen lopputulokseen negative spacella jolle olen pikkuhiljaa alkanut lämpenemään. Negative spacessahan idea on jättää osa kynnestä paljaaksi, mutta teippailuni eivät ihan onnistuneet ja joka ikinen raja on röpelöinen. Lisäksi onnistuin saamaan osassa kynsistä mustan alueen kuplimaan tunkemalla sitä mahdottoman paksun kerroksen koittaessani päästä äkkiä nukkumaan (enkä edes päässyt). 
Tässä vaiheessa olin vielä optimistinen, sillä ajattelin aksenttikynnen koristelun, glitterin ja kynsien mattaamisen pelastavan tilanteen. No ei pelastanut. Niinkuin näette, aksenttikynnen “tikkikuvio” on pelkkää mössöä eikä noiden muidenkaan kynsien virheet silkalla silauksella glitteriä suinkaan unohtuneet. Huoh. Ei liene ihme, että nämä lakkaukset lähtivät pikaisesti poistoon kuvien oton jälkeen!

Ps. Koska lopputulos oli fiasko, en ala edes selittämään tarkemmin miten tuon mössökasakuvion sain aikaiseksi, en usko että haluatte kynsillenne vastaavaa. Joka tapauksessa käytössä oli kuitenkin ihan tavallista hammaslankaa, mutta suosittelen etsimään jonkun muun ohjeet tähän hommaan!


// Hi guys! It’s time to show you some Terrible-Tuesday nails. You know, its Tuesday and normally I would be showing you some nails that I had made for my own Untested Techniques Tuesday -challenge but because everything went wrong it’s called Terrible-Tuesday this time.

So, I tried to make some quilted pattern nails with dental floss but it turned out to be a real mess. Won’t be trying this again, I think! I’m still little pissed off with these nails so I’m gonna stop writing about them now and start making some better manicure to cheer myself up a little.  If you have any questions, feel free to ask!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

24 Comments

 • Reply Johanna

  No ainakin tämä tuli kokeiltua! Ideasta plussaa sinnepäin 🙂

  14.4.2015 at 17:04
 • Reply Maiju

  Idea on kuitenkin hyvä ja musta + kulta on tyylikäs yhdistelmä! 🙂

  14.4.2015 at 17:48
 • Reply Emmi

  Mun mielestä noi on hienot! 😮

  14.4.2015 at 17:48
 • Reply Fiiia

  Ideanahan tää on tosi hyvä – ois kiva nähdä lopputulos jos joskus pirteänä innostuisit uusiksi kokeilemaan 😀 Tai voishan tästä itsellekin inspistä ottaa ja kokeilla mitä sais aikaan, tuo tikkaushomma on ollut kokeilulistalla jo pitempään!

  14.4.2015 at 18:19
 • Reply nailOxtail

  Kauniit nuo musta ja kulta yhdistelmät negalla, hammaslankaa en ole käyttänyt kuin hamaisiin joten enpä osaa neuvoa, ehkä. Oliskohan sellanen vekotin johon se hammaslanka on pingotettu valmiiksi niin tähän hommaan hyvä? -> http://www.jordan.fi/Suunhoito/Jordan-hammaslangat/Miracle-hammaslankain

  14.4.2015 at 18:28
 • Reply Helmi L

  Itkut pois, ihan hyvältähän nuo näyttää kun niitä katsoo vähemmän kriittisenä ulkoa päin! Se on kyllä niin tylsää, kun kaikki menee pieleen – vaikka lopputulos sitten olisikin ihan ok, ei niitä kynsiä useinkaan jaksa kovin kauaa katsella, kun se turhautuminen vaan puskee läpi :/

  14.4.2015 at 18:43
 • Reply Bunnytailnails

  Mä rakastan noita kulta-glitter-negative space -kynsiä. Aivan huiman ihanat! Arvaa varastanko ton idean ihan sumeena :). Mulla on jo peräti ostettuna niitä hammaslankaintikkuja, mutta en mä mitään saa aikaiseksi tehdä niillä. En mä sentään ihan toivoton ole, tein elämäni ekat liukuvärit meikkisienellä tänään!

  14.4.2015 at 19:06
 • Reply Tinkerbell

  Aina ei vaan voi onnistua 😀 mut noi negative space kynnet on tosi upeet!

  15.4.2015 at 13:05
 • Reply Nena Sofia

  Nimenomaan! Ja kiitos 🙂

  15.4.2015 at 19:01
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kiitos! 🙂

  15.4.2015 at 19:02
 • Reply Nena Sofia

  Hih, kiitos 🙂 Ja onhan ne periaatteessa ihan nätit, mutta en pysty ajattelemaan niistä niin kun ärsytys on kuitenkin suuri kun niin moni asia meni näiden kanssa täysin pieleen 😀

  15.4.2015 at 19:03
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Fiiia! 🙂 Ja voi olla että menee vielä uudestaan testiin kunhan palaudun tästä ärsytyksestä, mutta luultavasti saat nähdä lopputuloksen nopeammin jos itse otat asiaksesi tätä yrittää 😉

  15.4.2015 at 19:04
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos nailOxtail! 🙂 <3 Ja tuommoisia multa ei löytynyt, joten näppäränä likkana solmin pätkän tavallista hammaslankaa pinsettien päihin, mutta ongelma olikin sitten lähinnä se, että joko hammaslankaan tarttui lakkaa kun se oli vielä liian märkää, tai sitten kuvio ei enää painautunutkaan kunnolla kun lakka oli liian kuivaa... Eli supernopea pitäisi olla ollut ja tietää tarkalleen oikea hetki milloin aloittaa :/

  15.4.2015 at 19:06
 • Reply Nena Sofia

  Hih, kiitos! 🙂 Ja juuri tuon takia mun onkin lähes mahdoton nähdä tätä kokonaisuutta mitenkään ookoona, kun ärsytys on liian suuri 😀

  15.4.2015 at 19:07
 • Reply Nena Sofia

  Pöhpöh 😀 Mutta varasta ihmeessä, kiva kuulla jos niistä inpiroiduit! <3 Ja hei hienoo, että sääkin tutustuit töpöttelyliukuvärin maailmaan, usko pois, siihen jää koukkuun 😉

  15.4.2015 at 19:16
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä! 😀 mutta kiitos, itsekin olisin niistä tykännyt jos rajat olisi olleet siistit :/

  15.4.2015 at 19:18
 • Reply Photogothic

  Tykkään noista negative space -kynsistä ja hammaslankakynnet osoittaa hyvin sen, miksen itse ole kyseistä koristelutyyliä kokeillut. 😀

  16.4.2015 at 07:34
 • Reply Mari

  Oi, tosi hienot kynnet! 🙂

  16.4.2015 at 08:55
 • Reply janinarosaj

  Mäkin tykkään noista negative space -kynsistä, kaukaa jotain pientä rajojen röpelöisyyttä kun ei edes huomaa ! Ei muuta kuin uutta yritystä joku kerta kehiin (ei illalla tai kun olis kiire:D), niin ei jää huono fiilis tuosta koristelutekniikasta 😉

  16.4.2015 at 10:37
 • Reply Enail

  No tulipahan kokeiltua 🙂 ja aina voi yrittää uudelleen. Itse en ole vielä saanut tuota tekniikkaa koskaan kokeiltua. Tosi upeat nuo negative space kynnet. Nuo kärjet ovat tosi hienot. Itse olisin vain vaihtanut aksenttikynnet ja pitänyt nuo muut 🙂

  18.4.2015 at 08:11
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! Hih nauroin kyllä tälle kommentille, olisi itsekin ehkä ollut fiksua jättää tämä tekniikka testaamatta 😀

  19.4.2015 at 18:24
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Mari! 🙂

  19.4.2015 at 18:28
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Ja pitää kyllä joskus vielä testata tätä, kunhan vaan on tarpeeksi aikaa ja rauhallinen hetki 😀

  19.4.2015 at 18:29
 • Reply Nena Sofia

  Nimenomaan, kaikkea kannattaa ainakin sen yhden kerran kokeilla 🙂 Mutta hei, kiitos kehuista! Itsekin yllätyin kuinka hyvältä tuo musta glitter näytti kultaiseen yhdistettynä 🙂

  19.4.2015 at 18:31
 • Leave a Reply