Follow:

Tehohoitoa kuiville silmänympäryksille: Kocostar Princess Eye Patch

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

kocostar princess eye patch kokemuksia

Kuiva silmänympärysiho aiheuttaa juonteita

Minulla on jo vuosia ollut ongelmia kuivan silmänympärysihon kanssa. Ihon kuivuus on usein pääsyynä silmänalusten näkyville juonteille, ja se myös korostaa jo olemassaolevia, pieniä juonteita. Tästä syystä sy-alueen herkkä iho onkin yksi tärkeimmistä kasvojen osista, jotka vaativat erityistä kosteutusta. Juonteita karttavan onkin syytä huolehtia siitä, että käytöstä löytyy omalle iholle soveltuvat silmänympärysvoiteet ja mahdolliset seerumit, mutta myös ajoittainen tehohoito voi olla tarpeellinen lisäapu erityisen kuivalle silmänympärysiholle.

Lue myös: Kulttibrändin silottava putsariuutuus: CeraVe SA Smoothing Cleanser

Kocostar Princess Eye Patch

Silmänympärysiholle myydään erilaisia naamioita. Tavallisimpia ovat hydrogeelinaamiot, jotka sisältävät kosteuttavia ainesosia. Itse löysin viime vuonna tähän kategoriaan kuuluvat Kocostarin Princess Eye Patchit, jotka olen sittemmin omaksunut tärkeäksi osaksi ihonhoitorutiinejani.

Miten naamiolappuja käytetään?

Kullanhohtoiset, geelimäiset naamiolaput asetellaan silmänalusille halutulla tavalla, ja niiden annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Liukkaiden naamiolappusten purkista onkimista helpottaa pakkauksen mukana tuleva pikkuinen spaatteli. Geelilaput voi asetella silmänalusille joko kapeampi puoli sisänurkkaa vasten, tai vaihtoehtoisesti toisin päin. Laput ovat aluksi todella liukkaat, ja saattavat alkaa valumaan paikoiltaan, mutta hetken kuluttua ne jämähtävät paikoilleen.  Noin 10-15 minuutin kuluttua laput poistetaan ja mahdollinen yli jäänyt seerumi taputellaan ihoon. Lopuksi silmänalusille tulisi lisätä silmänympärysvoidetta, joka lukitsee kosteuden ihoon. Biohajoavat naamiolaput voidaan käytön jälkeen hävittää biojätteen mukana.

Lue myös: Ammattitason kosteuttava kasvonaamio: Phytocéane Nourishing Moisturizing Mask

Ainesosat:

Aqua (Water), Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Dipropylene Glycol, Ceratonia Siliqua Gum, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Allantoin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Potassium Chloride, Butylene Glycol, Dextrin, Synthetic Fluorphlogopit, Adenosine, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Niacinamide, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Calcium Lactate, CI 77491, Jania Rubens Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Tin Oxide, Sodium Hyaluronate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Monarda Didyma Leaf Extract(hoitava), Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Freesia Alba Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Gold

Kocostarin Princess Eye Patch -naamioiden ainesosalistan alusta löytyy tehokkaasti kosteutta sitovaa glyseriiniä. Sitä seuraa sarja erilaisia viskositeetinsäätäjiä (kuten punaleväperäinen karrageeni, joka toimii liivatteen tavoin). Näiden päätehtävänä on pitää hyytelömäinen naamiolappu kasassa. Glyseriinin lisäksi naamioista löytyy kahta muutakin humektanttia, eli butyleeniglykolia ja hyaluronihappoa. Tässä tapauksessa hyaluronihappo on suolamuotoisena (Sodium Hyaluronate), eli sen molekyylikoko on melko suuri, mikä estää sitä imeytymästä ihon alempiin kerroksiin. Hyaluronihapon suolamuoto pääsee siis vaikuttamaan lähinnä ihon pinnassa.

Kosteuttavien aineiden lisäksi ainesosalistasta löytyy erilaisia ihoa hoitavia aineita, kuten monenlaisia kasviuutteita. Listan yllättäjänä on viimeisenä mainittu kulta, jonka funktio on vähän tylsästi väriaine. Ainakaan mitään todistettuja tutkimuksia kullan hyödyistä ihonhoidossa en ole löytänyt, mutta kyllähän se silti hienolta ainesosalistassa kuulostaa.

Lue myös: Panosta tai pihistä: luonnonkosmetiikan happokuorinnat

Mitä hyötyä silmänympärysnaamioista on?

Kocostarin silmänympärysnaamioiden päätehtävänä on kosteuttaa ihoa, ja senhän ne tekevätkin. Silmänalusten iho tuntuu ravitulta ja paineltaessa iho vaikuttaa kimmoisammalta. Naamioilla on myös selkeää vaikutusta silmänalusten juonteisiin. Voimakkaimmat uurteet madaltuvat silminnähtävästi heti naamion käytön jälkeen, ja pienemmät juonteet häipyvät näkyvistä kokonaan. Näitä säännöllisesti käyttäessäni olen myös huomannut, että juonteet eivät silmieni alla painu enää yhtä näkyviksi, kuin aikaisemmin.

Ennen ja jälkeen silmänympärysnaamioiden vaikutusta

Hinta ja saatavuus

Kocostarin tuotteita saa nykyään tilattua helposti suomenkielisistä verkkokaupoista, ja niitä löytyy myös esimerkiksi Stockmannilta. Princess Eye Patch -pakkaus sisältää 60 yksittäistä naamiolappua, ja sen hinta on ostopaikasta riippuen noin 25€. Tällä hetkellä paras hinta löytyy *Nobelta, josta laput saa tarjoushintaan 21,16€.

Oletteko te vielä kokeilleet silmänympärysnaamioita?

Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa ja Blogit.fi:ssä

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

24 Comments

 • Reply Erika

  Nää on munki lemppareita! Hyvä syväluotaava postaus kyllä 🙂

  23.1.2019 at 11:54
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla, ja kiitos! 🙂 nää lappuset tekee kyllä ihmeitä.

   24.1.2019 at 00:17
 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Multa löytyy vastaavia eri tuotemerkiltä ja käytänkin nykyisin aina naamioiden kanssa 🙂

  23.1.2019 at 12:15
  • Reply Nena Sofia

   Joo, tällaiset on ihania ja mullakin aktiivisessa käytössä! 🙂

   24.1.2019 at 00:17
 • Reply Charming Nails

  Mulla on just nämä käytössä ja kyllähän ne toimii, aion kyllä ostaa uudestaankin 🙂

  23.1.2019 at 13:35
  • Reply Nena Sofia

   Hienoa! Mä olen ihan myyty näille 🙂

   24.1.2019 at 00:18
 • Reply Maija / Kivipuuteri-blogi

  Mä olen pitkään aikonut tälläisiä kokeilla, ja nyt olisi juuri oikea vuodenaika! Iho kuivuu ja kiristää koko kropassa ellen käytän extrakosteuttavia tuotteita 🙂

  23.1.2019 at 15:07
  • Reply Nena Sofia

   Totta, nyt jos koskaan iho tarvitsee kaiken mahdollisen extrakosteutuksen 🙂

   24.1.2019 at 00:19
 • Reply Sonja

  Nämä on ihania! Mulla on ne kookosversiot nyt käytössä 🙂

  23.1.2019 at 15:41
  • Reply Nena Sofia

   Oi, ne kuulostaa ihanilta! 🙂

   24.1.2019 at 00:19
 • Reply Mari_Shopaholic

  Ihanan näköinen tuo pakkaus! Oon käyttänyt jonkinverran vastaavia naamioita, mutta en muistaakseni juuri näitä. Kuulostaa tosi hyvältä 🙂

  23.1.2019 at 18:05
  • Reply Nena Sofia

   Tää pakkaus on kyllä kaunis! Suosittelen kyllä kokeilemaan näitäkin, hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan 🙂

   24.1.2019 at 00:21
 • Reply Sissi

  Mulla on noita samoja, mutta en ikinä MUISTA käyttää niitä! Pitäisi ihan ottaa asiakseen, koska kyllähän näillä saa hetkeksi siloteltua silmänalusia.

  24.1.2019 at 07:13
  • Reply Nena Sofia

   Paras keino näiden muistamiseen on käyttää niitä aina, kun laittaa jonkun kasvonaamion! Muuten en minäkään muistaisi ikinä 😀

   25.1.2019 at 11:43
 • Reply Marina / Dioriina

  Pitääkin taas ottaa nämä käyttöön 🙂

  24.1.2019 at 09:18
  • Reply Nena Sofia

   Ehdottomasti kannattaa! 🙂

   25.1.2019 at 11:43
 • Reply Mimosa

  Miulla on myös, mutta en joka päivä käytä. Nämä kyllä näyttää hitusen paksummilta, kuin sen merkin mitkä miulla on. Saan yleensä ne hajoitettua ennen, kuin ne on paikoillaan 😀

  Miun lappuset voisi liottaa veteen ja tehdä suihkeen niistä, jos en väärin muista, mutta jokin lisäfunktio niillä oli :’D

  25.1.2019 at 22:37
  • Reply Nena Sofia

   Ohoh, kuulostaapa sinun lappuset haurailta! Näitä minun omia ei meinaan kovin helposti saa hajalle, vaikka yrittäisi 😀 Mutta jännän kuuloinen lisäfunktio noissa sinun lapuissa kyllä on. Miltä merkiltä ne ovat? 🙂

   26.1.2019 at 11:07
 • Reply Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi

  Oooh, näitä en ookaan kokeillut ennen!

  26.1.2019 at 13:31
  • Reply Nena Sofia

   No sitten ehdottomasti kannattaa kokeilla! Nämä on ihania <3

   27.1.2019 at 00:49
 • Reply Milla

  Vitsit miten hyvä postaus, vaikuttaa todella hyviltä nuo tuotteet! 🙂 Oma silmänympärysvoiteeni unohtui yökyläpaikkaan, joten nyt olen ollut jonkin aikaa ilman. Tuntuu, että juonteet näkyvät selvemmin ja pitäisi jotain tehdä asialle. 😀 Pitäisi kokeilla tuollaisia naamiolappuja, vaikuttavat toimivilta ja ovathan nuo kivannäköisiä. Plussaa biohajoavuudesta!

  27.1.2019 at 15:48
  • Reply Nena Sofia

   Hui, nyt äkkiä jotain kosteutusta sille silmänympärysiholle! 😀 Luulisi, että alkaisi jo kiristelemään jos on jonkun aikaa ollut ilman voiteita. Näitä lappuja kyllä suosittelen, voisivat tarjota hyvää ensiapua sinunkin silmänympäryksille <3

   28.1.2019 at 15:17
 • Reply Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  Oi, rakastan silmänympärysiholle tarkoitettuja tuotteita ja nämä tulee niin kauniissa pakkauksessa että ihan ehdottomasti menee testiin! Kiitos kivasta vinkistä 🙂

  27.1.2019 at 20:50
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla! 🙂 Silmänympärystuotteet on kyllä ihania, kun usein sen tehon näkee todella nopeasti.

   28.1.2019 at 15:19

  Leave a Reply