Follow:

Kiara Sky: Fanta-Sea Green

Monet teistä ovat varmasti jo tietoisia uusista Kiara Sky -tuotteista, jotka tulivat vähän aikaa sitten myyntiin CesarsShopille. Dip Powder on mielenkiintoinen uutuus kaikille, jotka haluavat varmistaa kynsiensä kestävyyden. Ilmeisen helppokäyttöinen kynnen vahvistamiseen suunniteltu dippaus-menetelmä soveltuu hyvin myös aloittelijoille. Itseäkin kyseinen tuote kutkutteli kovasti, mutta ainakin vielä ajattelin pysytellä sinnikkäänä omien luonnonkynsieni kanssa.
Kiara Skylta löytyy Dip Powdereiden lisäksi myös kynsilakkoja, esimerkiksi kesällä julkaistu upea Holo Mermaid -kokoelma, joka löytyy myös CesarsShopilta. Näitä voi käyttää Dip Powdereilla vahvistetuille, tai sitten ihan omille, luonnollisille kynsille.
Sain viime Cesarsin visiitilläni kokeiltavaksi yhden kokoelman lakoista, ja valintani kohdistui merellisen vihreään, lähes minttuiseen Fanta-Sea Greeniin*. Sävy on mielestäni todella lähellä sitä, millaiseksi miellän merenneitojen pyrstöt ♥.

 

Lakkasin kynsille kaksi kerrosta Fanta-Sea Greenia, se riitti peittämään ne mainiosti. Koostumus oli hyvä, joskin lakka kuivui melko nopeasti, joten ihan tajuttoman montaa kertaa ei samaa kynttä voinut yhdellä kerralla sutia. Nopea kuivuvuus oli toisaalta myös iso plussa siinä mielessä, että seuraavan kerroksen sai lakata lähes välittömästi ensimmäisen perään.
Fanta-Sea Green kuivui satiinisen mattaiseksi, ja tässä kohtaa holoefektiäkään ei juuri näkynyt. Päällyslakka kyllä herätti lakan eloon. Siltikään holoilu ei sisätiloissa ollut kovin voimakasta, vaan vasta suorassa auringossa se oli verrattavissa esim. NCLA:n hololakkoihin. Kevyt kimaltelu kynsillä kuitenkin säilyi hämärissäkin tiloissa.

 

Minulla oli hieman kiire näitä koristellessani, joten päädyin käyttämään Milvin F99* -siirtokuvia, joiden ansiosta sainkin sievän lakkauksen miellyttävän nopeasti valmiiksi. Nämä Foil -siirtokuvat on muutenkin aivan ihania, sillä tällaista kultakuviota ei kovin monella tavalla kynsille saakaan. Siirtokuvat sijoitin aksentteihin, eli peukaloiden ja nimettömien kynsille – muiden kynsien tyviin asetin kultaiset kolmioniitit. Ne olen tilannut Ebaysta.
Kynnet viimeistelin Seche Vitellä, joka kyllä vähän kaltoinkohteli aksenttikynsien siirtokuvia. Pieni rypistyminen tuli kuitenkin esille onneksi vain kynsien lähikuvissa.

 

Fanta-Sea Green puolisuorassa auringonvalossa.
Parhaimmillaan Fanta-Sea Green on ehdottomasti aurinkoisena päivänä, ja parasta näissä lakoissa on niiden kukkarolle ystävällinen hintalappu. Hintaahan näillä on 10,90€/15ml, joten jos hakusessa on hololakkoja huokeasti, suosittelen tutustumaan tähän ja muihin Kiara Skyn Holo Mermaid -lakkoihin täällä.
Mitäs pidätte tästä lakasta? ♥
 
 
*** Tähdellä merkityt tuotteet saatu

 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply Heidi

  Nämä Kiaran lakat on syötävän suloisia ja sädehtiviä. Hintakaan ei ole ollenkaan paha! 🙂 Saatan joskus jonkun sävyn kunhan osaisi päättää minkä 8)

  27.9.2017 at 08:45
 • Reply Nena Sofia

  Totta turiset! Ihanaa, että löytyy näin nättejä holoja kohtuulliseen hintaan 🙂 ♥

  27.9.2017 at 09:45
 • Reply Charming Nails

  Ihana tuo aurinkokuva! Harmi kun ei ollut aurinkoa saatavilla kun tein swatcheja. Mutta onhan nämä ihania kyllä 🙂

  27.9.2017 at 10:42
 • Reply Emmi

  Upea lakka ja upeat kynnet!?

  27.9.2017 at 13:36
 • Reply Marina /Dioriina

  Oi kuinka ihanan värinen. Pitääkin tutustua noihin heti kun vain pääsen käymään liikkeessä. 🙂

  27.9.2017 at 14:00
 • Reply Marppa

  Todella kaunis lakka, ja hyvin sopii noi siirtokuvat. 🙂

  27.9.2017 at 18:13
 • Reply Tinkerbell

  On kyl ihana lakka ja kauniit koristelut!

  27.9.2017 at 19:31
 • Reply Sissi

  Ai vitsi että on ihana ja just hyvät koristelut <3

  27.9.2017 at 20:04
 • Reply Suvinen

  Nätti lakka ja kaunis lakkaus 🙂

  28.9.2017 at 18:25
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Taina! ♥ Tähän aikaan vuodesta auringonpaistetta alkaa kyllä olemaan harmillisen rajallisesti saatavilla :/

  29.9.2017 at 07:07
 • Reply Nena Sofia

  Voi sentäs, kiitos Emmi! ♥

  29.9.2017 at 07:07
 • Reply Nena Sofia

  No eikö olekin 🙂 Nämä tosiaan kannattaa katsastaa livenä!

  29.9.2017 at 07:08
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! ♥ Jotenkin nykyään viertastan siirtokuvia, kun ne on muka liian helppoja tai vähintäänkin tylsiä tänne blogin puolelle. Mutta kun niilläkin saa välillä niin kivoja lakkauksia tehtyä 🙂

  29.9.2017 at 07:10
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! Tämä on kyllä kaunis tapaus, vaikkakin hieman kesäinen 🙂

  29.9.2017 at 07:13
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Sissi! <3 Välillä tällaiset yksinkertaisemmat koristelut toimii todella hyvin 🙂

  29.9.2017 at 07:14
 • Reply Nena Sofia

  Paljon kiitoksia! 🙂

  29.9.2017 at 07:15
 • Leave a Reply