Follow:

Nättiä muttei kaunista

Heipparallaa!

Vähän ajan päästä matkustan Tampereelle äitiä, mummua ja siskoa moikkaamaan, toivottakaa onnea, sillä ajamme omalla autolla, sillä kyseisellä, joka tiistaina sammui bensa-asemalle 😀 Pointti nyt kuitenkin on se, että huomenna minusta ei kuulu mitään, eikä välttämättä edes sunnuntaina, riippuen siitä mihin aikaan saavumme Espooseen, mutta jos tulee kamalat vieroitusoireet, voitte vilkaista yläpalkin linkin “Minusta” -taakse, siellä olisi nyt jotain katsottavaa 🙂

Tänään haluaisin vilauttaa teille tuollaista pikkuista kynsikuvakollaasia, jonka askartelin kynsipisteeni seinälle hieman piristämään. Siitä ei nyt tullut niin hienoa kuin ajattelin, pitäisi ilmeisesti metsästää vain joku taulu tuohon, mutta tämä saa luvan kelvata vähän aikaa, ainakin kynsipöytäni ilme näyttää nyt suloisemmalta.

Ensin leikeltiin ystäväni kanssa kaikenmaailman kynsiin liittyviä kuvia vanhoista Cosmoista, joista niitä ei kyllä kovin monipuolisesti löytynyt, nyyh. Onneksi sentään löytyi jotakin! 🙂

Tämän jälkeen liimailin kuvat vaaleanpunaiselle kartongille jonka taakse liimasin vielä valkoisen paperin, ja reunoille painelin koristepaperia. Ihan nätti siitä tuli, mutta ei ehkä kaunis kuitenkaan :’D

“Nätti muttei sentään kaunis” -teemaa jatkaen ajattelin kuvittaa loppupostauksen parilla kuvalla muistaakseni kolmansista akryylikynsistäni, jotka ovat lähestulkoon katastrofaaliset… Noh, strassit pelastaa! 🙂

Olen muuten pistänyt merkille, että minulta on nyt useampaankin otteeseen pyydetty tutoriaaleja tänne, mutta en kuollaksenikaan keksi, mistä voisin sellaisen tehdä. Olisiko teillä ideoita? 🙂

Aurinkoisin terveisin,

Nena

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Tiina

  Kynsien värimaailma on oikein kiva. 🙂

  31.10.2014 at 12:32
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! Se onkin ainut mikä näissä onnistui 😀

  31.10.2014 at 14:17
 • Reply Johanna

  Ihanat kynnet, oon aina unelmoinu tollasista mutta paha tapa.. Puren kynsiä ja en osaa lopettaa että jos sulla ois vinkkiä niin tahtoisitko kertoa? :3

  ♥: http://voice-insidemy-head.blogspot.fi/

  3.11.2014 at 16:57
 • Reply Nena Sofia

  Haha, kiitos! Mutta näähän on siis akryylikynnet, eli vinkkinä voisin sanoa että tilaa rakennekynsikamat ja ala opettelemaan. Sen verran kovaa toi kama, että kyllä se pureskelu jää :'D Jos ei kiehdo itse tehdä, käy ottamassa liikkeessä vaikka oman kynnen geelaus, ne pysyy kauniina sen nelisen viikkoa ja siinä ajassa oma kynsi ehtii kasvaa jo sen verran pitkäksi, että saa jo koristeltuakin niitä jotenkin, eikä kauniita kynsiä pureskele niin helposti kuin rumia 🙂

  3.11.2014 at 17:54
 • Leave a Reply