Follow:

Hitti vai huti: L’Occitane Shea Butter Hand Cream

Olen pyöritellyt mielessäni blogia varten tällaista “hitti vai huti” sarjaa, jossa nostaisin esille erilaisia tuotteita, joita kohtaan minulla on ollut erityisen voimakkaita ennakko-odotuksia. Lähinnä siis sellaisia, joista olen lukenut paljon hyvää tai olen muuten ollut niistä erittäin kiinnostunut syystä tai toisesta, ja siksi päätynyt ne hankkimaan. Ja sitten tosiaan teen yhteenvedon siitä, että vastasiko tuote omia odotuksiani.
Näitä postauksia saattaa siis tupsahdella aina silloin tällöin, ehkä pari kertaa kuukaudessa tai muutaman kerran vuodessa. Aina silloin, kun asiaa löytyy. Tuotteet voi olla vaihtelevista hintaluokista, mutta yhteistä niille kaikille on se, että olen hankkinut ne siksi, että olen odottanut niiltä vahvasti jotakin. Miltä kuulostaa, kiinnostaisiko tällaiset postaukset?
L’Occitane – Shea Butter Hand Cream
Postaussarjan aloitan kulttimaineeseen nousseella L’Occitanen bestseller -käsivoiteella. Kehtaisin väittää, että suurin osa käsiensä kunnosta enemmän välittävä on joskus ainakin kuullut tästä tuotteesta jotakin. Ja niin olen minäkin saanut tästä lueskella, vähän joka suunnalta ja vaikka kuinka paljon!
Ensimmäisenä käsivoiteeseen törmäsin Better Nail Day -blogissa vuonna 2014 aloitellessani omaa blogiani. Jo tuolloin kiinnostus heräsi, mutta tuote tuntui turhan kalliilta omaan sen hetkiseen rahatilanteeseeni suhteutettuna. Sittemmin tämä käsivoide on löytänyt tiensä mieleni pyörteisiin useaan otteeseen, ja olen aina tiennyt, että joskus se on pakko hankkia.
Ensi kertaa voidetta testasinkin jo tuolloin 2014-2015 vuoden vaihteessa laivalla ollessani. Silloin ihmettelin omituista tuoksua, kunnes mies huomautti hierovani käsiini merkin jalkavoidetta… Oli muuten todella samanoloiset tuubit! Toki testasin sitten vielä käsivoidettakin, ja jo silloin siihen tykästyin. Hinta vain kirpaisi.

 

Hyh kun on kuiva räpylä!
Nyt sitten Sokoksen alejen aikaan nappasin tarjouksesta 75ml:n tuubin tätä paljon hehkutettua voidetta, joka oli tarjouksessa hintaan 16,90€. Ajattelin vielä, että kiva, kun oli tuollainen tarjous! No, kotiin päästyäni googlettelin L’Occitanen oman verkkokaupan hintoja, ja kyllä otti päähän, kun tajusin, että samaa voidetta löytyy tuplasti isommassa pakkauksessa hintaan 24€. Ensi kerralla pitää muistaa tutkia hintoja jo kaupassa ollessa, kun se puhelin kuitenkin kulkee aina taskussa.

 

Shea Butter Hand Cream sisältää nimensä mukaisesti tuhdin määrän sheavoita (20%), ja sen lisäksi siitä löytyy hunajan sekä makean mantelin uutetta, kookosöljyä ja E-vitamiinia. Valkoinen voide on koostumukseltaan erittäin tanakkaa, mutta “sulaa” käsillä hierottaessa nopeasti notkeaksi. Tuntuma on hyvä, voide ei jää ollenkaan tahmaisen kalvomaiseksi vaan tuntuu aluksi hitusen öljyiseltä, ja sopivissa määrin käytettynä myös imeytyy käsille nopeasti samalla kosteuttaen niitä tehokkaasti. Öisin käytettynä täydellinen!

 

En missään nimessä sanoisi, että tämä olisi nyt paras ikinä testaamani käsivoide, eikä ilman voisi pärjätä, mutta kyllä tämä tuote korkeiksi nousseita odotuksiani hyvin vastasi. Hitti siis! Tuubista on jäljellä vielä 1/3 jota muuten pihistelen ahkerasti. Heti kun raaskin, käyn kyllä ostamassa sen isomman version – sen litrahinta ei tunnu ollenkaan niin pistävältä kuin tässä.
 
Käsi pystyyn kenen kaapista löytyy tätä voidetta!
 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

24 Comments

 • Reply Belegwen

  Mäkin oon miettinyt tän ostoa, mutta en pysty kyllä ostamaan mitään voiteita ilman tuoksuttelua, vähänkin vääränlainen tuoksu tuotteessa, enkä pysty sitä sitten käyttämään. Tuoksuttomat ovat omaan nenään parhaita. 🙂

  27.2.2017 at 15:34
 • Reply Emzi

  Haha, juuri kysyin blogissani jengin tämänhetken suosikkikäsivoidetta ja tässä sinä kirjoitat käsivoiteesta xD 😀

  27.2.2017 at 16:47
 • Reply Daniela

  Tää on mun lemppari käsivoide, talvella tää on kyl must have 🙂 ehkä kesällä toimii joku ohuempi voide

  27.2.2017 at 16:55
 • Reply Anonyymi

  Minullakin on kyseinen voide ja vielä se iso tuubi 🙁 Voide on sinänsä ihan hyvä, mutta sen tuoksu on kyllä kauhea. Voimakas ja pistävä eikä haihdu millään. Työkaveri on hajusteyliherkkä, joten en missään tapauksessa voisi mennä töihin tuota laitettuani. Kiehl'sin Ultimate strenght hand salve on mielestäni parempi. Makuasioita 🙂
  T. Auli

  27.2.2017 at 17:56
 • Reply Marppa

  Multa ei löydy. Voisin kyllä testata, mutta hinta on tosiaan vähän korkea.

  Hyvä idea postaussarjalle! 🙂

  27.2.2017 at 18:40
 • Reply Katri

  Apua oonks mä ainoa kenen mielestä tuo tuubikuva on jotenkin ällö! :'DD Kun tuo voide tulee sieltä tuollaisena palkkina… yäk :'DDDDDDDD

  27.2.2017 at 18:46
 • Reply Jonna H.

  Mulla on ollut tätä monesti, mutta just nyt ei löydy. Iltaisin käytettynä tosi hyvä. Postaussarjalle peukku ylös!

  27.2.2017 at 19:35
 • Reply Sissi

  Mä käytän tätä edelleen ja en ole parempaa löytänyt. Olen ilmeisesti myös niin tottunut tuoksuun, että mun nokkaan tää ei tuoksu oikein millekään:D Ja peukku postaussarjalle:)

  27.2.2017 at 19:47
 • Reply Kata

  Mulla taitaa loytya tasta joku miniversio, mut en oo viela korkannut. Lokkitanen Lime Zest on kylla yks mun suosikkeja, ja jonkun naistenlehden mukana saa aina valilla kaupanpaallisina Loksun kasirasvoja, niin silloin tulee ostettua se lehti.. tai pari. 😀

  28.2.2017 at 01:27
 • Reply Heidi

  Postaussarjalle peukkua 🙂 itse en oo innostunut näistä lokkitanejutuista korkean hinnan vuoksi. Mitä livboxista aikoinaan tullut näytteitä, eivät nekään ole herättänyt ollenkaan kiinnostusta. Mulle riittää perus markettivoiteet 🙂 Joillekin taas tämä on hyvä ja riittävä tuote 🙂

  28.2.2017 at 05:52
 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Tämä postausidea on hyvä, jatkoa siis ehdottomasti 🙂 Itsekin olen tuota testannut eikä tuota syyttä suotta ole hehkutettu vaikkei itseltäkään ihan täysin jalkoja alta vienytkään 😀

  28.2.2017 at 06:40
 • Reply Charming Nails

  Mä olen käyttänyt tätä joskus ja kaapista taitaa löytyä yksi tuubi tällä hetkellä. Tykkään siis 🙂

  28.2.2017 at 12:25
 • Reply Nena Sofia

  Okei, no tästä löytynee testeri ainakin L'occitanen omasta liikkeestä ja juurikin laivalla ollessa Tax Freestä. Ei tämän tuoksu omaan nenääni kovin voimakas ole, mutta toki se on mielipidekysymys ja tuoksutella kannattaa ensin tottakai! 🙂

  3.3.2017 at 16:40
 • Reply Nena Sofia

  Ei oo totta, hauska sattuma! 😀

  3.3.2017 at 16:41
 • Reply Nena Sofia

  Joo, just talvi-iholle tämä tuntuu nannalta 🙂 ♥

  3.3.2017 at 16:42
 • Reply Nena Sofia

  Voihan harmitus! 🙁 Tosi omituista, sillä omaan nenääni tuoksu on hyvin mieto ja todella “pehmeä”. Voiko olla että sulle on sattunut joku virhekappale? En ole koskaan aiemmin kuullut kenenkään kuvaavan tätä tuoksua voimakkaaksi, saati pistäväksi. Tai oletko muuten erityisen herkkä tuoksuille? :/

  3.3.2017 at 16:45
 • Reply Nena Sofia

  Jos et koe tarpeelliseksi, niin en näe mitään syytä miksi et pärjäisi ilman. Mullakin noita käsivoiteita pyörii nurkissa sen verran, etten mä ainakaan ihan heti tän loputtua ryntää seuraavaa ostamaan 🙂

  3.3.2017 at 16:48
 • Reply Nena Sofia

  Hahah apua, nyt kun sanoit… !! 😀 😀 😀

  3.3.2017 at 16:49
 • Reply Nena Sofia

  Iltaisin tämä onkin ihan bueno! 🙂 Ja hei, hienoa että postaussarja saa kannatusta – tämä saa varmasti vielä jatkoa 🙂

  3.3.2017 at 16:51
 • Reply Nena Sofia

  No onhan tää hyvä, en missään nimessä muuta väitä! Mutta en myöskään sanoisi, ettenkö muillakin pärjäisi, vaikka tähän tykästyinkin 🙂
  Ja hmm, ei tää munkaan nenään tuoksu mitenkään voimakkaalta. Tosi kevyt ja pehmeä tuoksu, mistä myös tässä tykkään.

  3.3.2017 at 16:54
 • Reply Nena Sofia

  Hahah, miksei täällä oo tollasia lehtiä? 😀 Lime Zestiin pitääkin tutustua, pelkkä nimi kuulostaa jo tosi houkuttelevalta!

  3.3.2017 at 16:55
 • Reply Nena Sofia

  Kiva että postaussarja kiinnostaa! 🙂 Mäkään en nyt ihan tiedä, että miten tähän suhtautua. Kyllä mua vähän kiinnostaisi muihinkin L'Occitanen tuotteisiin tutustua, mutta tuskin kovin nopealla aikataululla kun tosiaan melko hintavia ovat. Ja tätäkään en olisi “tarvinnut” ja hinta vähän kirpaisi näin pienestä putelista, mutta olihan se nyt “pakko” testata kun kaikki sitä niin hehkuttaa 😀

  3.3.2017 at 16:57
 • Reply Nena Sofia

  Jatkoa seuraa varmasti! 🙂 Kiva, etten ole ainoa mielipiteeni kanssa. Ei tämä missään nimessä huono ole, muttei myöskään niin ihmeellinen ettenkö pärjäisi ilman 🙂

  3.3.2017 at 16:58
 • Reply Nena Sofia

  Ja en ihmettele että miksi, kyllähän tämä hyvä tuote vaikuttaisi olevan 🙂

  3.3.2017 at 16:59
 • Leave a Reply