Follow:

Ostoshulluttelua

Tilasin siis viime viikolla Cesarssilta pari leimauslakkaa, laattaa, decaleja ja ensimmäisen OPIni! Nyt toissapäivänä ne saapuivatkin perille, ja pääsin hypistelemään niitä ihan livenä. Kasan herkku on tietysti tuo O.P.I – Rose of Light, jolle aloin välittömästi suunnittelemaan jotain lakkausta toteutettavaksi.
Perjantaina Kynsinauhatanssi -blogissa oli tarjolla iso kasa kirppislakkoja pilkkahintaan. Koko 34 lakan läjä oli posteineen 30 euroa, mikä oli tällaiselle aloittelevalle lakkafriikille täydellinen löytö, ja olihan se sitten pakko kotiuttaa. Mainittakoon vielä, että lakkojen lisäksi mukaan mahtui muutama yllärikoriste ja suklaa, jotka todella yllättivät iloisesti! 🙂 
O.P.I – Rose of Light, Madeiran Indie Polishes – Mint Iced Tea, Barry M – Crystal Glaze 335, Essie – True Love, Coral Las Vegas – Pinc Cadilac, Yes Love – K032
Yllä vielä lemppariherkkuni tämän viikon kotiutuneista, yllättävin näistä on varmasti tuo Yes Loven lakka, johon todella rakastuin! Sävy, levittyvyys, peittävyys (kaksi huoletonta kerrosta pitkille kynsille), kaikki! Tykkäsin niin paljon, että aloin googlailemaan, ja löysinkin näiden kotisivut, missä mokomat maksavat kaksi euroa kipaleelta! Tiedän, että Suomesta näitä löytyy lähinnä kirppareilta, enkä siksi ole koskaan ennen testannutkaan, kun kirpparikosmetiikka ei kauheasti houkuta, mutta onko todella niin että olen kävellyt helmen ohi? Onko muilla kokemuksia merkin lakoista? Sivuillakin oli niin houkuttelevat valikoimat, että todella tekisi mieli näitä hankkia iso kasa! Ainiin, jos teillä heräsi kiinnostus, Yes Loven omat sivut löytyy täältä.
Mutta mitä tapahtuu, kun kotiin kävelee yllättäen, lähes samalla oven avauksella 37 uutta kynsilakkaa? Sitten niillä lakataan! Vuorokauden sisällä olen lakannut ja poistanut luvattoman monet lakkailut, tässä vilautan parit niistä.
 Yllä olevissa käytin pohjalla Lumenen Be Coolia. Sitä tarvitsi kolme kerrosta peittävään lopputulokseen, mutta lyhyisiin kynsiin olisi saattanut riittää kaksi. Levittyi aika kiltisti jättämättä raitoja, muttei ollut ehkä aivan tarpeeksi pigmenttistä noustakseen lempparilakkojen joukkoon. Päälle tuputtelin muiden kynsien tyveen OPIn Rose of Lightia, paitsi nimettömän lakkasin sillä kokonaan. Nimettömään koitin myös elämäni toista kertaa leimata jotakin. Käytin Pueenin laattaa numero 64 ja Konadin helmiäsmustaa leimauslakkaa. Olisi tuo nyt paremminkin voinut onnistua, mutten halunnut lähteä tekemään uusiksi kun pelkäsin, miten huonosti menisi seuraavalla yrityksellä 😀 Tykkäsin näistä kynsistä melko paljon, mutta kyllä niissä oli aivan liian paljon tuota glitteriä, joten oli vain yksinkertaisesti pakko poistaa ne, ja testata jotain muuta.

Seuraavaksi kynsille pääsi Kone Helsingin Holographic sarjan 809 ja 802, joiden alle kyllä vetelin kerroksen Seppälän valkoista, ettei tarvitsisi niin paljoa kerrostaa. Tästä syystä holoa tarvittiinkin vain yksi kerros, tosin peukaloon taisin laittaa kaksi kun onnistuin tökkäämään sen jonnekin ja piti paikkailla. Jälleen Koneen lakat toimivat kuin unelma, ja väritkin olivat kauniit. 809 on tuo pinkimpään taittava, muta se on kyllä hyvin piilossa koko kynnen leimauksen alla nimettömässä, heh. Kuvakin on aika kamala, kun tuota päivänvaloa ei taas näille lakkauksille riittänyt, mutten halunnut jättää näitä julkaisemattakaan.
Nyt pitäisi sitten pitää kukkaronnyörit kiinni kunnes joulu on takanapäin, eli mitään uusia kynsijuttuja ei kotiudu yli kuukauteen. Siihen asti voinkin kasata listaa, jos vaan kotoa löytyy tarpeeksi paperia 😀
Hyvää yötä toivotellen,

Nena

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Elsi

  Tosi hienoja kynsiä, ja mun mielestä sun taidot paranee entisestään postaus postaukselta 😀

  13.11.2014 at 21:45
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! Tän parempaa palautetta ei varmasti voi edes saada, teit mut tosi iloiseksi! Vielähän tässä kovasti harjoitellaan, ja ajatuksella “aina voi hioa taitojaan” eteenpäin mennään! 🙂

  13.11.2014 at 21:56
 • Reply Jenni

  Ihania lakkaostoksia ! Mulla on aika paljonkin kokemusta noista Yes Loven lakoista ja kannattaa niitä ostaa jos jossain kirpparilla näet, yleensä niitä myy itse kirppari ja ovat siis ihan uusia. Mä olen niistä paljon tykännytkin ja niitä mun blogista löytääkin monia. Creme lakat on ainakin olleet tosi hyviä ja glitteri myöskin. Itseäni niissä vain ärsyttää kun samalalla merkillä on monta erilaista pulloa. Niitä majailee lakkalaatikossa jo aika monta, hyvä merkki suosittelen ! 🙂 Oonkin tässä muuten selaillun sun blogiasi ja tykästyin kyllä, liityin lukijaksikin. Ikinä ei voi seurata liian montaa lakkamaailmaan hurahtanutta. 😉

  Ps. Tosi nättejä kynsiä, värit ja koristelut natsaavat hyvin yhteen ! 🙂

  13.11.2014 at 22:06
 • Reply Outi

  Mä rakastuin noihin glitterkynsiin! Ihan täydelliset!

  13.11.2014 at 22:22
 • Reply Niniane

  Cesarsilta pitäisi kyllä leimauslakkoja ja siirtokuvia nyt tilata… Hienot kynnet kummatkin, upealta lakalta vaikuttaa tuo OPIn Rose of Light. Yes Loven lakkoja on mullakin muutamia ja ihan tyytyväinen olen. Harmillesen huonostihan niitä saa… Kaikki vähän semmoiset erikoisemmat mua nimenomaan kiinnostais, kuten ne Seppälän sorbettilakkojen tyyppiset glitterit. Ja tuolta Yes Loven sivulta löytyi kyllä monta kiinnostavaa lisää.. 🙂

  13.11.2014 at 23:56
 • Reply Helmi L

  Kivan näköisiä ostoksia! Mun mieleen oli varsinkin noi jälkimmäiset kynnet. Ihan hyvinhän sä olet myös saanut leimat kynsille, kyllä se siitä harjoittelemalla paranee! 🙂

  14.11.2014 at 09:53
 • Reply eekku

  Kivoja ostoksia ja lakkauksia

  14.11.2014 at 12:09
 • Reply Tuuli

  Oih, tuo OPI on ihana! Glitteriä ei koskaan voi olla liikaa… 😉

  14.11.2014 at 13:28
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon kehuista! Kiva kuulla, että muuallakin on positiivisia kokemuksia Yes Loveista, ehkä tähän merkkiin todella kannattaa perehtyä 🙂 Ja hei, tosi ihanaa että liityit lukijaksi, toi on kyllä niin totta! 😀

  14.11.2014 at 15:34
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Outi! 🙂

  14.11.2014 at 15:34
 • Reply Nena Sofia

  Joo, kannattaa, ne on ihan kivoissa aleissa 🙂 Kiitos kehuista ja hei, hienoa jos löysit jotain kiinnostavaa Yes Loven sivuilta, kiva kuulla että olin ehkä jotenkin hyödyksi 🙂

  14.11.2014 at 15:35
 • Reply Nena Sofia

  Hih, kiitos! Ehkä se jälki alkaa pikkuhiljaa paranemaan, tosin nyt hautaan koko kynnen laatat hetkeksi kaappiin piiloon, sillä tarvitsisin suorakaiteen muotoisen leimasimen jos tahdon näitä pidempiä kynsiäni leimailla… Blah, luulin jo että mulla on kaikki mitä alkuun tarvitsen 😀

  14.11.2014 at 15:37
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  14.11.2014 at 15:37
 • Reply Nena Sofia

  No se kyllä on ihana! Aivan mun aarre nyt :)<3 Ja jotenkin mulla oli vaan erilainen ajatus noihin kynsiin alunperin, joten tuntui että ne meni pilalle kun tuli "liikaa" glitteriä. Nyt mietittynä ne on kyllä ihan nätit noinkin 🙂

  14.11.2014 at 15:38
 • Leave a Reply