Follow:

Nded -tilauksen esittelyä

Vihdoista viimein oli postilaatikkoon tipahtanut saapumisilmoitus, ja pääsin käsiksi tuotteisiin, jotka jokin aikaa sitten Ndediltä tilasin. Paketissa oli aivan kaikki mitä pitikin, eli kirkas, kultainen ja ruskea akryylijauhe 30g, purkki valkoisia kimalleflakeja, purkki valkoisia minipaljetteja sekä Konadin leimasinsetti (tämän tilasin, koska edellinen Ebaysta hommattu feikkiversio oli täyttä kuraa -.-)… Pakko päästä jo testailemaan 😀

Tässä ovat lempparini tilauksesta, eli tuo aivan ihana kultainen akryylijauhe ja parit koristepurkit. Näistä jos saisi jotkut ihanat kynnet, niin oih että!

 Tästä oli vielä aivan pakko ottaa kuva! Mukaan tuli siis kaupanpäällisenä pussi 8-koon tippejä sekä yksi omenafimopötkö, erittäin suloista! Tietystikään eivät olleet kovin tarpeellisia, koska fimot eivät mielestäni ole kovin kauniita ja tipeillä rakennan hyvin harvoin kynsiä, mutta silti eleenä tuo oli todella herttainen :’) Jäinkin sitten miettimään, että kuinka usein kynsijuttuja tilatessa tulee jotain ylimääräistä pakettiin?
  Millaisia kaupanpäällisiä te olette saaneet? 🙂

Lämpöisin terveisin,

Nena

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

 • Reply Outi

  Mä oon saanut Sanna Taralta tilatessani kaupanpäällisiä 🙂 ekana muistuu mieleen sellainen koristelukiekko, jossa oli sydämiä, tähtiä yms muita kuvioita sellaisissa hohtelevissa pastellisävyissä

  28.10.2014 at 21:28
 • Reply Nena Sofia

  Oi kun kiva! Jotenkin se on tosi suloista, vaikka tulisikin tavaraa mitä ei välttämättä tarvitse, kyllä sitä silti aina yllättyy ja ilahtuu 🙂

  30.10.2014 at 18:23
 • Leave a Reply