Follow:

piCture pOlish: London

 

Oletteko huomanneet, että piCture pOlish julkaisi eilen muutaman uuden lakkasävyn? Jos ette olleet tästä kuulleet – ei hätää! Vielä ette ole täysin myöhässä ♥

Uutuuksia on yhteensä kuusi, ja ne kantavat nimiä jewels, kitty, nouveau, wine, summer (uudistettu) sekä London. Kaikki lakat löytyvät CesarsShopilta täältä, ja siellä näkyy myös hyvät swatchit jokaisesta. Jo eilen illalla keskustelu kävi kuumana näiden lakkojen julkaisun aikaan ympäri somea, ja osa lakoista ehdittiin myymään illan aikana jo melkein loppuun. Eli nyt kannattaa olla tarkkana, jos suosikkiasi näkyy vielä olevan varastossa, se kannattaa pistää tilaukseen nopeasti!

Pääsin ilokseni valitsemaan uutuuksien joukosta yhden suosikkini teille esiteltäväksi. Valintani kohdistui Londoniin, joka onkin valehtelematta kaunein harmaa lakka joka on koskaan kynsilläni käynyt! Katsokaapa vaikka näitä kuvia…

piCture pOlish – London

Ensivilkaisulla London oli vain harmaa lakka hopeisella holohitulalla. Kaunis, mutta ei se saanut sydäntäni pamppailemaan erityisen kiivaasti. Paremmassa valossa tarkasteltuna lakkapullo paljasti kuitenkin syvimmän olemuksensa kaikkine vivahteineen, ja silloin se oli rakkautta ensisilmäyksellä!

 

London on pohjasävyltään kauniin siniharmaa, hyytävän talvinen. Seassa uiskentelee PP:lle tyypillistä, hopeista holohitulaa niin tiheässä, että yksittäisiä hiutaleita on hankalaa hahmottaa. Niiden kauniin kimalluksen lisäksi lakassa on hentoisesti havaittavissa oleva, kultainen lineaarinen holoefekti. Kaikkien näiden elementtien kanssa olisi häpeällistä kuvata Londonia vain harmaaksi. Se kun on niin paljon enemmän ♥

 

Lakan kultainen hohde on hyvin hentoinen, eikä sitä ikävä kyllä saanut kunnolla toistumaan kuvissa. Hopeisten holohippujen kimallusta sen sijaan ei piiloon saanut, niin tiheästi niitä on ja niin kirkkaasti ne kimaltelevat ♥

En halunnut peittää näin ihanaa lakkaa minkäänlaisilla koristeluilla, mutta jotain pientä piti silti kynsille lisätä. Päädyin koristelemaan aksenttikynnet ensin vinyylien avulla tehdyillä hopeisilla chevron-raidoilla, ja sitten vielä vapaalla kädellä lisätyillä valkoisilla yksityiskohdilla. Muille kynsille lisäsin hopeiset kolmioniitit.

London on mielestäni täydellinen talvilakka, voisin hyvin kuvitella tämän monien villapaita-koristeluiden tai lumihiutaleiden pohjalle. Laatu oli myös juuri kohdillaan, lakka levittyy helposti ja peittää hyvin kahdella kerroksella. Muutkin kokoelman lakat jäivät ainakin itseäni houkuttelemaan, erityisesti wine on sellainen, joka taitaa olla pakko hankkia!

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Kiara Sky*
Värilakka: piCture pOlish – London*
Pikakuivattaja: Kiara Sky*
Koristeluissa:
Wild & Mild – Alaska + Mirror Girl
+ Kolmioniitit ebaysta
+ RocNailStar Corners -vinyylit*
*Tähdellä merkityt tuotteet saatu CesarsShopilta

 

Mitäs pidätte Londonista? ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

20 Comments

 • Reply Emmi

  Tosi kaunis lakka? ja upeat koristelut myös!❤️

  11.12.2017 at 07:46
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Emmi! ♥♥ Tämä on kyllä aivan upea <3

   12.12.2017 at 14:55
 • Reply Marppa

  Näyttää ihanalta! Tuli kanssa itselle mieleen villapaitakoristelut. 🙂

  11.12.2017 at 08:43
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia Marppa! ♥ Näissä on kyllä vähän villapaita-fiilistä 🙂

   12.12.2017 at 14:57
 • Reply Jenni

  Tämä lähti Winen kanssa tilaukseen, niin kaunis <3 Ja ihanat koristelut, ei peitä liiaksi ihanaa lakkaa <3

  11.12.2017 at 11:18
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia Jenni! <3 Wine on munkin pakko vielä saada!

   12.12.2017 at 14:58
 • Reply Hanna

  On se ihana. Tuossa se on myös pöydälläni 🙂

  11.12.2017 at 13:21
  • Reply Nena Sofia

   Loistovalinta 🙂 ♥

   12.12.2017 at 14:58
 • Reply Charming Nails

  London on kyllä aivan ihana <3

  11.12.2017 at 13:55
  • Reply Nena Sofia

   No niin kyllä onkin <3 Vaikka olihan nää kaikki nyt oikeasti tosi ihania!

   12.12.2017 at 14:59
 • Reply Heli / Tinkerbell's nail diary

  Mä tilasin vaan Londonin <3 Jotenkin ne muut on sellasia niin nähtyjä 😀 Picture Polish tekee kauheen samanlaisia lakkoja koko ajan. Katoin jotain vertaluja ni pelkästään violetteja on joku miljoona ja kaikki melkein samanlaisia

  11.12.2017 at 16:44
  • Reply Nena Sofia

   Niillä on kyllä oikeasti ikävän paljon samantyylisiä lakkoja. Tässä kokoelmassa oli kuitenkin mun mielestä pari vähän uniikimpaa, esim. juuri tämä ja sitten se Wine. Sellaista en muista nähneeni aiemmin 🙂

   12.12.2017 at 15:00
 • Reply Belegwen

  Mulle kävi niin hassusti, että saatoin ehkä kenties tilata koko kokoelman itselleni… 😀

  11.12.2017 at 17:16
  • Reply Nena Sofia

   Hahah, apua! 😀 Mutta ihanaa jos tykästyit, kyllä välillä pitääkin itseään vähän hemmotella 🙂

   12.12.2017 at 15:03
 • Reply E-S

  Kääks, tämä oli varmaan ensimmäinen kerta yli kahteen vuoteen niin että Picture Polish ennättää julkaista tietämättäni uusia lakkoja tai ainakin niin etten ehdi heti julkaisuiltana shoppailuhysteriaan mukaan! Sain tiedon vasta tänään tästä sun postauksesta.
  London näyttää erittäin elegantilta ja kyllä tuosta kokoelmasta pari muutakin sävyä säväyttää minua. 🙂

  11.12.2017 at 19:49
  • Reply Nena Sofia

   Tää julkaisu tuli kyllä aika yllättäen! Mutta kiva, että nyt ainakin kuulit asiasta 🙂 London taisi ainakin jo loppua, mutta lisää pitäisi tulla jo viikon vaihteessa.

   12.12.2017 at 15:06
 • Reply Mirva/My Rockin Nails

  Aijaijai, kyllä se on vain kaunis! <3

  11.12.2017 at 22:19
  • Reply Nena Sofia

   No ihan totta! <33

   12.12.2017 at 15:06
 • Reply Camilla

  Tää on niiin kaunis, TAHDON!!!
  Harmi kun pääsi jo loppumaan, mutta hyvällä tuurilla saadaan lisää jo perjantaina 🙂

  13.12.2017 at 03:31
  • Reply Nena Sofia

   Sä niiin tarviit tän! Onneksi tätä saa pian 🙂

   16.12.2017 at 14:42

  Leave a Reply