Follow:

O.P.I New Orleans: Crawfishin’ for a Compliment

Eilisessä postauksessa jo vinkkasinkin, että tänään esittelisin teille viimeisen Kauneudenkaupalta saamani O.P.I:n New Orleans -kokoelman lakan. Samalla kerroin, että kyseessä on ennakkosuosikkini näistä kolmesta. 
Lakkahan on siis tosiaan Crawfishin’ for a Compliment*. Olen heikkona kaikenlaisille persikan ja korallin sävyille eikä tämäkään tee poikkeusta sääntöön. Lakka on aivan ihana, vaaleanpunaiseen taittava pastellimainen persikka-creme jonka näen pääsevän vielä moneen otteeseen kynsille kesän aikana. Se käyttäytyy oikein hyvin ja on helppo lakattava, vaikka täyteen peittävyyteen tarvitaankin kolme kerrosta. Kuvissa lisäksi kerros päällyslakkaa.

Kun sain pullon käteeni mielessä kävi välittömästi O.P.I:n Where Did Suzi’s Man-Go ja olihan ne pakko saada lakattuakin vieretysten. Nimettömissä siis Man-Go ja muilla kynsissä CFC. Aika samanlaiset, vai mitä? Man-Go on kyllä huomattavasti oranssimpi ja hitusen tummempi, mutta kyllä näistä erehtykin voisi kun kauempaa katselisi.

Koristeluihin halusin valkoista, kultaista sekä kukkia. Niillä aineksilla rakensin simppelin skittleten, josta tulikin mielestäni oikein nätti. Etusormiin, keskisormiin ja pikkurilleihin tein siis vinot kärjet ensin Konadin valkoisella leimauslakalla (muuta tarpeeksi pigmenttistä valkoista ei ollut käsillä) ja sen jälkeen lisäsin päälle vielä Essencen Pixie Dustia kimallukseksi. Rajoille asettelin glittereitä dotting toolilla Essien Rock at the Topista. 
Nimettömiin tein dotting toolilla kukkasia Konadin valkoista, O.P.I:n CFC:tä sekä H&M:n Sparkle & Shine Babya käyttäen. Peukaloihin lisäsin koristukseksi vain pari kultaista niittiä, ja lakkaus olikin valmis. Kynnet viimeistelin vielä kerroksella Seche Viteä. 

Crawfishin’ for a Compliment on kyllä ihana tapaus näin kynsilläkin katseltuna, mutta kyllä perjantaina esittelemäni I Manicure for Beads ehdottomasti pidemmän korren veti. Oikeastaan kaikki kolme ovat kyllä oikein nättejä tapauksia, ja sopivat mainiosti kevään lakkauksiin. 

Mikä kolmesta oli sinun suosikkisi? ♥


*** O.P.I:n lakka saatu, linkkien klikkailusta en hyödy
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Emmi

  Upeat kynnet! <3 🙂

  10.4.2016 at 13:28
 • Reply eekku

  Nätit

  10.4.2016 at 17:25
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos! <3 🙂

  12.4.2016 at 03:40
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  12.4.2016 at 03:44
 • Reply Tintti

  Kyllä on taas niin hienoa koristelujälkeä että oksat pois :). Mun suosikkini on myös I Manicure for Beads, siinä on vaan niin hieno väri!

  14.4.2016 at 13:36
 • Reply Nena Sofia

  Ohoh, kiitos Tintti! ♥ Mä en itse oikein rakastunut näihin koristeluihin, mutta kiva kuulla että muut tykkää 🙂

  17.4.2016 at 09:07
 • Leave a Reply