Follow:

Toukokuun ostokset & synttärilahjat

Viime kuun ostelut jäi melko vähille, ja meinasin jättää tämän postauksen kokonaan tekemättäkin. Sain kuitenkin niin ihania synttäripaketteja, että päätin sittenkin kasata kaiken yhteen postaukseen ja esitellä teille ♥
Base Coat, Sparkling Silver ja Lemon
Aluksi voitaisiin perehtyä siihen, mitä kannoin itse kotiin omia pikku roposiani maksuvälineenä käyttämällä. Yläkuvan Ginan lakat kotiutin heti kuun alussa kun olin käsirasvashoppailemassa. Tiesittekö, että siihenkin voi saada aikaa kulumaan? Jos tilaaminen ei pakko-saada-nyt tilanteen takia ole mahdollista, ensin menee aikaa googletteluun, että mitä päteviä rasvoja voisi lähistöltä löytää, ja sitten metsästät niitä. Ja samalla tottakai shoppailet kynsilakkoja, muutenhan se olisi ihan tylsää.

Ebaysta tuli myös kotiutettua yhteensä kolme kiekollista kynsikoristeita ja yksi pikku pussi kultaisia simpukkakoristeita. Muista en jaksanut ottaa kuvia erikseen kun eivät niin erityisiä ole, mutta lykkäsin tämän nyt tähän kun kuva sattui olemaan valmiina. Ihaniahan nämäkin ovat.

Golden Rose – Holiday 60, O.P.I – 4 in the Morning
Postin nostettua hintoja ei ole kirppistely hirveästi huvittanut. Onneksi harrastajia on paljon, ja sainkin nyt kirppisteltyä muutaman kaunokaisen samalla paikkakunnalla asustelevalta kynsiharrastajalta. Hintaahan näille ei juuri kertynyt, eli kyllä kannatti!

Essiet: Fear & Desire, All Tied Up ja Parka Perfect

Nämä tuli myöskin kirppisteltyä samassa setissä Golden Rosen ja O.P.I:n kanssa.

Seche Vite täyttöpakkaus
Sitten niihin lahjoihin! 30.05. täytin 19, ja avomiehellä oli ongelmia lahjan valitsemisen kanssa. Kynsijuttuja hän kuitenkin halusi minulle hommata, kun tiesi, että niistä ilahdun, mutta valitseminen jäi aika lailla omaksi hommakseni. Sechen täyttöpakkauksen halusin, kun tuo mönjä nyt on kuitenkin hyvää ja melko luotettavaakin eikä ainakaan tarvitse hetkeen murehtia pikakuivattajan loppumisesta.

F.U.N Lacquerit: Secret (h) ja Royal Chapel (h)
Ja nämä myöskin samasta paketista ♥ Mitä näistä nyt voi edes sanoa? Onneksi ne on minun!

Muutama decaliarkki tuli myös samassa lahjassa oman arsenaalin jatkoksi.

Essie – Penny Talk
 Ah, tämä on ollut himotuslistallani siitä asti kun se julkaistiin. Ikinä en ole sitä vielä raaskinut ostaa, mutta onneksi sain sen nyt lahjana niin ei tarvitse tuskailla euromäärää, jonka leimauslakaksi lukeutuvasta kaverista on maksanut. Mieheltä siis tämäkin ♥

Siskokin on alkanut huomaamaan, että nämä kynsijutut tosiaan kiinnostavat minua roimasti. Hänen synttäripaketistaan löytyi siis kaiken muun ihanan lisäksi ylläoleva kasa kynsihärpäkkeitä, ja kyllä muuten ilahduin! Lindexin kaunokainen on nimeltänsä Diva Pink, ja onkin päässyt jo testiin. Todella ihana lakka sekin.

Maybelline – Vivid Rose
Tämä vilahtikin jo blogissa, mutta oli siis tosiaan osa läksiäislahjaa työpaikkaohjaajaltani kun lopetin työharjoittelun eräässä koulussa viime kuun lopulla. Oli kyllä hankalaa olla herkistymättä kun läksiäispaketin sai, ihan täysin odottamatta!
Iso kiitos vielä kaikille lahjojille, jos joku nyt sattuu tätä postausta lukemaan. Kyllä tie minun sydämeeni kulkee aika näppärästi kynsilakan kautta ♥Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply eekku

  Kaikkea kivaa =)

  12.6.2015 at 11:17
 • Reply Katarooma

  Ihania ostoksia ja lahjoja!

  12.6.2015 at 16:27
 • Reply Mia / Beauty Highlights

  Ihania lakkoja! Odotan näkeväni tuon Gina Tricotin keltaisen lakan sun kynsillä 🙂 Mulla ei ole hajuakaan Gina Tricotin lakkojen pysyvyydestä, en ole ikinä kokeillut. Tuo OPIn musta lakkakin näyttää aika kivalta, vaikka yleensä en mustasta kynsilakasta innostu sitten yhtään 😀

  12.6.2015 at 16:40
 • Reply Viveka Laaksonen

  Kivoja ostoksia ja lahjuksia! 🙂

  12.6.2015 at 17:01
 • Reply Sole/nailOxtail

  Yleensähän käy niin että kaikki ajattelee että tolla on jo niin hemmetisti kynsilakkoja ym. ettei se niitä ainakaan halua lahjaksi. Ja katin kontit, juuri sitä me tahotaan! Hyviä ostoksia sekä lahjuksia 🙂

  12.6.2015 at 17:37
 • Reply Outi

  Hyviä ostoksia ja ihania lahjoja 🙂 ollaan synnytty melkein samana päivänä, mulla oli nimittäin synttärit 1.6 😀 Paljon onnea näin vielä jälkikäteen! 🙂

  12.6.2015 at 19:29
 • Reply Ninthea VintageRose

  So many interesting products! 🙂

  12.6.2015 at 23:04
 • Reply Tuuli

  Hih, minäkin sain synttärilahjaksi tuon FUNin Secretin! 😀 Tosi kivoja ostoksia ja lahjoja olet saanut! 🙂

  13.6.2015 at 07:39
 • Reply Tinkerbell

  Hurjasti kaikkea kivaa (: Toi Penny Talk pitäis kyllä iteki ostaa juuriki leimalakaksi!

  13.6.2015 at 12:31
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä! 🙂

  17.6.2015 at 10:45
 • Reply Nena Sofia

  No niin kyllä onkin :3 🙂

  17.6.2015 at 10:47
 • Reply Nena Sofia

  Joo, nää on kaikki aika herkullisia 🙂 Ja hei, Ginan keltainen vieraili kynsilläni liukuvärissä jo täällä > http://www.nenasofias.fi/2015/05/geometriaa.html mutta eiköhän se vielä paremminkin pääse edustamaan 🙂

  17.6.2015 at 10:49
 • Reply Nena Sofia

  Niinpä! Ihan innoissani suunnittelen, että miten näitä kaikkia testailisin 😀

  17.6.2015 at 10:50
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä! Onneksi tällä kertaa kynsijuttujakin paketeista löytyi 🙂

  17.6.2015 at 10:54
 • Reply Nena Sofia

  Ai ollaan? Vitsit, paljon onnea sinullekin vähän myöhässä! <3 Ja kiitos onnitteluista 🙂

  17.6.2015 at 10:55
 • Reply Nena Sofia

  True! 😀

  17.6.2015 at 11:00
 • Reply Nena Sofia

  Oi, huippua! Hirveästi parempaa ei paketista voi edes toivoa 😀

  17.6.2015 at 11:01
 • Reply Nena Sofia

  No on! Ja Penny Talk kannattaa ehdottomasti hankkia, onhan se aika must have 🙂

  17.6.2015 at 11:02
 • Leave a Reply