Follow:

Glamlin – Paras ystäväsi kauneuden ylä- ja alamäissä

Ystävät tekevät elämän. Heidän kanssaan vietetty aika muuttuu nopeasti minuuteista tunneiksi ilman ajankulun huomaamista, heidän kanssaan jaat ilosi sekä surusi ja muodostat elämäsi ihanimmat hetket. Ystävät usein jakavat neuvoja keskenään, ja moni on varmasti saanut omalta ystävältään suosituksen johonkin nykyiseen luottotuotteeseensa. Mutta aina ystävätkään eivät ole oikeassa, vaikka he vain hyvää tarkoittavatkin.

 

Glamlin tarjoaa lämminhenkistä kauneuskonsultaatiota ja osaa suositella juuri Sinulle henkilökohtaisesti sopivat tuotteet omien tarpeidesi pohjalta. Glamlinin konsultit ovat läsnä sinulle juuri silloin, kuin heitä tarvitset. Oli sitten hakusessa pelastaja kuivalle päänahalle tai täydelliset meikkituotteet oman hääpäiväsi tai muun mitä tärkeimmän juhlapäivän viettoon, ovat Glamlinin konsultit aina valmiina! Ja kun sanon aina, myös tarkoitan sitä. Oma konsulttini vastasi viesteihini jopa uuden vuoden aattoiltana, jolloin teki jo mieli sanoa, että ettekö te lomaile koskaan!

 

Sain siis blogin kautta huikean mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua Glamlinin tarjoamiin palveluihin asiakkaan näkökulmasta. Pääsin täyttämään omaa kauneusprofiiliani netissä ja keskustelemaan oman kauneuskonsulttini kanssa aivan, kuin kuka tahansa muukin, ja lopulta myös sain vastaaanottaa mitä ihanimman kauneuspaketin.

 

Mutta aloitetaan aivan alusta. Glamlinissa kaikki alkaa konsultaation ensimmäisestä vaiheesta heidän verkkosivuillaan. Etusivulta löytyvän kyselyn täyttämiseen menee noin kymmenen minuuttia, ja sen tarkoituksena on selvittää omat tarpeesi yleisellä tasolla. Kyselyssä pääset kertomaan haluatko keskustella ihonhoidosta, meikkaamisesta vai hiuksista (voit halutessasi valita kaikki näistä) ja vastaamaan tarkentaviin kysymyksiin näistä aihe-alueista. Lomakkeessa kysytään esimerkiksi, millaisia tuotteita et juuri nyt tarvitse ja pyydetään sinua kertomaan aiheista, joissa koet erityisesti kaipaavasi kauneuskonsultin tukea. Lisäksi kyselyyn kuuluu tarkentavia kysymyksiä kuten yllä näkyvässä kuvassa oleva ihon sävyn määritys.

Kun kerroin siskolleni Glamlinista, hän oli jo huokaisemassa, että “voi, kun tällaisia olisi myös luonnonkosmetiikkaa käyttäville”. Sehän on ihan fakta, että monet kauneusboksit ja muut ihanat palvelut on suunnattu ihan peruskuluttajille eivätkä ne useinkaan huomioi luonnonkosmetiikan vannoutuneita käyttäjiä. Mutta kyllä oli mahtavaa päästä kertomaan, että tällä kertaa näin ei ole, vaan Glamlin huomioi ihan oikeasti kaikkien yksilölliset toiveet ja tarpeet – luonnonkosmetiikasta alkaen!

Oma pakettini saapui vain muutama päivä sen jälkeen, kun olin keskustellut kauneuskonsulttini Idan kanssa. Hän esitti Messengerissä vielä lisää tarkentavia kysymyksiä ihonhoidon rutiineistani, aiemmin käyttämistäni tuotteista sekä pyysi minua lähettämään hänelle meikittömän kasvokuvan oikeiden tuotteiden valitsemista varten.

 

Olin kertonut Idalle, että erityisesti kaipaan ratkaisua silmänympäryksilleni. Halusin löytää täydellisesti kosteuttavan silmänympärysvoiteen joka auttaisi minua pääsemään eroon kuivuuden aiheuttamista juonteista alaluomilla. Lisäksi hakusessa olisi se täydellinen peitevoide, joka ei korostaisi niitä kyseisiä juonteita mutta olisi kuitenkin hyvin peittävä. Lisäksi kerroin ajoittaisesta mustapää-ongelmastani T-alueella.

 

Kun avasin postipaketin, en voinut olla hämmästymättä kauneuspakettini esteettisestä ulkomuodosta! Vaalea laatikko oli solmittu kauniisti mustalla satiininauhalla, ja ohessa oli ihastuttava, henkilökohtainen saatekirje. Kirjeessä Ida kertoo yleisesti valitsemistaan tuotteista, ja siitä, millä perusteilla valinnat suoritti. Huomaa, että hän oli selvästi käyttänyt aikaa ja vaivaa toiveideni huomioimiseen ja juuri minun ongelmieni ratkaisemiseen!

 

Omasta Glamlin -paketistani löytyi seuraavat tuotteet:

 1. Mádara Brightening Peel Mask
2. Diego Dalla Palma Zero Dark Circles Concealer
3. Clarins Detox Booster
4. Mádara Eye Contour Cream

Minulle valikoitujen tuotteiden lisäksi laatikosta paljastui iloisesti yllättäneet pinsetit, joiden kylkeen oli lisätty viesti “Veloitukseton tuote talvipäiviä piristämään!”. 

Koska palvelun tarkoituksena on nimenomaan helpottaa kuluttajaa uusien, itselleen sopivien tuotteiden löytämiseen, on niiden käyttöönotto myös tehty erityisen helpoksi. Jokaisen tuotteen pakkaukseen oli kiinnitetty pieni selostelappu, jossa kerrottiin selkeästi tuotteen ominaisuuksista ja käyttötavoista.

Ensitunnelmia omasta paketistani

 • Kun avasin paketin, meinasi leuka tippua lattiaan. Jokaikinen tuotteista vaikutti mielenkiintoiselta, ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan minun oli testattava jokaista tuotetta jo saman illan aikana, ihan vain innostuksen vuoksi!
 • Erityismaininnan ansaitsee Mádaran Peel -naamio, joka on jo paristi käväissyt ostoskorissani aiemminkin. Nyt kaduttaa, etten ole tätä aiemmin hankkinut, sillä naamion vaikutukset olivat oikeasti todella huomattavat! Laajentuneet ihohuokoset nenänpieliltä ja poskilta saivat huutia jo ensikokeilussa, ja iho tuntui pehmeämmältä kuin pitkään aikaan. Tämä oli ihan täyttä rakkautta koko pakkaus ♥
 • Detox Booster oli boksin erikoisin tuote: hieman öljymäisiä tippoja lisätään kosteusvoiteeseen kuuriluontoisesti ihoa puhdistamaan. Tämän vaikutuksia jään odottelemaan mielenkiinnolla!
 • Mádaran silmänympärysvoide ja Diego Dalla Palman peitevoide jättivät myös loistavan ensivaikutelman, enkä ihan heti keksinyt niistä mitään moitittavaa. Peitevoiteessa hämmästyin siitä, kuinka nappiin sävyvalinta osui!

Budjettini oli 120 euroa, ja kuten listaa katsomalla huomaa, sitä oli noudatettu hyvinkin tarkasti. Hinnat ovat myös aivan tavallisia, tuotteiden suositushintoja eikä oikeastaan mikään osa paketin hinnasta muodostu itse konsultaatiopalvelusta. Se on täysin ilmaista. Myös tuotteiden palauttaminen (ja vastaanottaminen) on maksutonta, mikä tekee palvelusta hyvin riskittömän. Yllätyspaketin voi siis vastaanottaa ilman pelkoa siitä, että rahat menisi hukkaan. Ei mene. Jos joukossa on joku tuote, jonka tiedät olevan sopimaton itsellesi tai joka ei vaikuta mielenkiintoiselta, voit huoletta palauttaa sen ennen käyttöönottoa ja maksat vain pitämistäsi tuotteista. Kirsikkana kakun päällä, jos paketti sisältää vain sellaisia tuotteita, jotka haluat pitää, saat 10% alennuksen tuotteiden yhteishinnasta!

Itsehän en olisi paketistani palauttanut pakkauspaperin palastakaan, niin osuvan setin Ida oli onnistunut minulle kasaamaan. Tämä oli niin mainio kokemus, että mikäli jonain päivänä tuskailen jonkin kauneuteen liittyvän ongelman kanssa, tulen mielihyvin kääntymään Glamlinin konsulttien puoleen. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta – onko mitään parempaa? Glamlinin lahjakortti on myös sellainen, jonka voisin hyvin ostaa jollekulle läheiselleni, sillä uskon sen ilahduttavan lähes ketä tahansa!

 

Tutustu Glamliniin ja täytä oma kauneusprofiilisi täällä!

Onko Glamlin teille ennestään tuttu? 

 

 

* Tuotteet saatu blogin kautta, postaus sisältää mainoslinkkejä joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply mennika

  Tästä palvelusta olen kuullut pelkkää hyvää! Aion ehdottomasti testata itse heti, kun budjetti sallii tuommoisen vähän isomman kertasumman käytön pelkkään kosmetiikkaan ?

  13.1.2018 at 01:25
  • Reply Nena Sofia

   Kliseisesti todettuna, en voisi kuin suositella! Glamlin sai leuan tippumaan lattiaan, vaikka odotukset oli jo valmiiksi korkealla 🙂

   14.1.2018 at 19:11
 • Reply Linda

  Ei ole tuttu, mutta tästä on kyllä saanut lukea pelkästään positiivisia juttuja! Ihan huippua, että sunkin paketin tuotteet osui kaikki noin nappiin ja oli sulle mieluisia<3 Tällaista palvelua ollaan Suomeen kaivattukin 🙂

  13.1.2018 at 09:51
  • Reply Nena Sofia

   Mä olen ihan samaa mieltä, aivan huikea palvelu! 🙂 <3

   14.1.2018 at 19:12
 • Reply Kosmetiikan Suurkuluttaja

  En ole aikaisemmin kuullutkaan 😮 Aika jännä, että joku muu valitsee tuotteet sinun puolesta. Kuulostaa kyllä aika mielenkiintoiselta! Pakko myöntää, että itse on joskus vaikea valita tuotteita, koska niistä ei ole suuremmin tietoa ja tuotteet ostaa enemmän tai vähemmän sokkona.

  14.1.2018 at 13:27
  • Reply Nena Sofia

   No nimenomaan! Mainospuheisiin ei voi koskaan täysin luottaa, ja kun itsellä tuo aineisosaymmärrys on vielä aika mitätöntä, on kivaa kun voi vaan nostaa jalat pöydälle ja antaa jonkun muun ratkaista ne omat ongelmat ja etsiä hyvät tuotteet 🙂 Tuotteiden “sokkotestailu” on myös mielenkiintoista, mutta siinä kohtaa kun etsii jotain täydellistä tuotetta johonkin tiettyyn asiaan, ja vastaan tulee vain toinen toistaan huonompia kandidaatteja, on aivan ihanaa päästä “luovuttamaan” ja antaa ohjat jollekulle toiselle 😀

   14.1.2018 at 19:14

  Leave a Reply