Follow:

Inspiraatioviikko || Rabbit Glow

// Kuluvalla viikolla blogini täyttää kolme vuotta, ja sen kunniaksi kaivoin kuusi erityisen inspiroivaa blogia esille! Viikon tarkoitus on tarjota pläjäys positiivista energiaa tulevaa kaamosta vastaan, ja tartuttaa teidät uudenlaisilla ideoilla ja ajatuksilla talven varalle ♥
Blogit esittelen kynsikoristelujen välityksellä, lisää teemaviikon taustasta voit lukea tästä postauksesta. //

Kuva: Rabbit Glow / lainattu luvalla

Rabbit Glow on vuonna 2015 perustettu vegaanikosmetiikkablogi. Kosmetiikasta kiinnostuneille ja blogimaailmaa seuraaville lienee selvää, mitä vegaanikosmetiikkablogi tarkoittaa, mutta tiivistän nyt kuitenkin: blogia kirjoittaa kolmenkympin hujakoilla oleva Eeva, ja hän on vegaani. Lisäksi Eeva on kiinnostunut kosmetiikasta, ja haluaa tehdä eettisiä valintoja myös tämän kiinnostuksen kohteensa saralla. Siksi hän ostaa vain kosmetiikkaa, jota ei ole testattu eläimillä ja joka ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Rabbit Glow -blogissa kaikki esiteltävät tuotteet ovat siis edellä kuvatunlaisia, eli vegaaneja. Tässä postauksessa Eeva avaa vegaanikosmetiikan käsitettä hieman tarkemmin.

En mene nyt sen syvemmin siihen, miksi vegaanikosmetiikan suosiminen on mielestäni niin hienoa. Kaikki varmasti ymmärtävät sen olevan eettinen valinta ja vaikuttavan positiivisemmin tämän pallon ekosysteemiin. Itse olen kosmetiikan sekakäyttäjä, mutta valitsen kyllä mieluummin vegaanisen tuotteen kuin eläinperäisiä ainesosia sisältävän. Hävettää vaan myöntää, etten ole yhtä ahkera ottamaan selvää tuotteiden taustoista kuin Eeva. Mutta sanoisin, että minulla on paljon opittavaa hänen toiminnastaan!

Sen sijaan nostan nyt esille sen asian, mitä pidän aivan mielettömän hienona. Vaikka Eeva näkee paljon vaivaa tehdäkseen parempia valintoja, blogissa ei siitä suotta saarnata! Rabbit Glow on paikka intoilla ihanasta kosmetiikasta, ihan niinkuin mikä tahansa muukin kosmetiikkablogi

Tuotearvosteluja blogista löytyy paljon, ja ne on tehty hyvin asiantuntevaan sävyyn. Kuvaukset ovat mutkattomia ja rehellisiä, tuotteista saa heti selkeän mielikuvan ja tietää, kannattaako kokeilla vai ei. Eeva kertoo blogissaan kosmetiikasta hyvin laidasta laitaan, on edullisempaa Urtekramia ja vähän arvokkaampaa Jane Iredalea. Sieltä löytyy kaikenlaista moneen makuun. Ja missään nimessä ei tarvitse olla vegaani näitä juttuja lukeakseen, blogi on täynnä tunnettuja, laadukkaita tuotemerkkejä joita löytyy varmasti jo useamman teistä kaapeista ennestään!

 

Rabbit Glow inspiroi eettisempiin valintoihin kosmetiikkahyllyllä ja sisältää paljon hyödyllistä tietoa erilaisista tuotteista ihan tavalliselle tallaajallekin. Silmä lepää kauniita tuotekuvia katsellessa, ja löytääpä innokas shoppailija paljon rahan arvoisia vinkkejäkin blogin syövereistä. Täällä esimerkiksi kattava postaus tulevista I love me -messuista.

 

Kynnet saivat inspiraationsa blogin hempeästä värimaailmasta, sievästä nimestä, Eevan suosimasta Leaping Bunny -sertifikaatista, sekä ihanista kosmetiikkapurkeista – mistäs muustakaan ♥

 

Maailman tylsin kynsibloggaaja täällä hei! Välillä ihan hävettää tarttua aina akryylimaaleihin kynsiä koristellessa… Mutta eipä ollut sopivia leimoja tai muitakaan koristeita näiden pupujen toteuttamiseen. Mustalla Mont Martélla siis mentiin taas. Tuo ihana vaaleanpuna-vihreä shimmer taas juontaa juurensa essencen metal shock -pulveriin. En tiedä, kuuluiko tällä tulla ihan peilikiiltävä lopputulos vai ei, mutta itselläni ainakin jäi aika shimmeriseksi. Tosi nätti silti!

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Essie – Tinted Love*
Valkoinen pohja: essence – wild white ways
Vesipohjainen päällyslakka pulverille: essence metal shock*

Pikakuivattaja: Seche Vite
+essence metal shock -kynsipulveri, sävy 06 be my little mermaid*
+Mont Martén musta ruskea akryylimaali
*** Tähdellä merkityt saatu

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Hanna

  Kivat kynnet! Pupu ja purnukat kuvastavat hyvin blogia. Seuraan kyllä aktiivisesti, suurin osa kun on luonnonkosmetiikkaa ja muutenkin kiva blogi. Itse myös selvitän taustat ja incit, mutta en ole vegaani. Onneksi, kun allergioiden vuoksi alkaisi mennä kosmetiikan löytäminen todella hankalaksi, onhan se vähän jo nytkin. Tosin eläinperäisten tuotteiden käyttö on aika vähäistä.
  Jäin miettimään että kun pulverin päälle laitaa vesipohjaisen topin, miten se ei suttaa akryylimaalia? Kyllähän sen näkee ettei suttaa mutta kun luin tekstiä, ihmettelin miten voi olla mahdollista 🙂
  Jos sua hävettää aina tarttua akryylimaaleihin niin mua hävettää aina tarttua leimasimeen 😉

  19.10.2017 at 16:16
  • Reply Nena Sofia

   Kiva että oli tuttu blogi! 🙂 Ja huh, ymmärrän ettei ihan kaikkea voi vahdata. Mä taas vahtaan vähän liian vähän, pitäisi alkaa tutkimaan enemmänkin 🙂

   Mutta näissä kynsissähän on tuon pulverin päällä ensin vesipohjainen päällyslakka, sen päällä akryylimaalit ja sitten vielä pikakuivattaja. Mutta mä kyllä veikkaan, ettei se vesipohjainen päällyslakka mitään akryylimaalille tekisi jos maalin antaa ensin kuivua (ja sehän kuivuu ihan hetkessä). Nuo maalit kun on vesiliukoisia lähinnä ennen kuivumistaan, eli käyttäytyvät aika erilailla kuin esim. vesivärit jotka varmasti leviäisivät 🙂

   19.10.2017 at 18:02
 • Reply EevaRG

  Hei siis apua miten ihmeessä tää postaus on mennyt multa ohi, kiitos! Ja ihanat kynnet <3 Muuten ihan punastellen luin tätä sun postausta. Ps. ihan vielä en oo kolmekymmentä, hujakoilla käsittää plus miinus pari vuotta mun laskupäällä. 😀

  14.1.2018 at 22:35
  • Reply Nena Sofia

   Voi apua, kiitos! <3 Ja mähän unohdin näköjään myös, ettei sulta kommenttia näkynyt - piti linkata tämä postaus sulle jo aikaa sitten mutta se sitten jäi :/

   Ja siis pahoittelut ikämokasta! Kävin korjaamassa heti 🙂

   18.1.2018 at 11:49

  Leave a Reply