Follow:

Violetit kukkakynnet + asiaa Instagramista

 

Oikein ihanaa torstaista iltapäivää kaikille! Tänään ajattelin vilauttaa eräät violetit, ei-niin-onnistuneet kynnet kukkakoristeluilla, ja samalla pläjäyttää ilmoille ajatuksia Instagramista. Tarvitsisin nimittäin teidän ajatuksianne, ideoitanne ja mielipiteitänne Instagramiin liittyen, toivon kovasti että aukaisisitte sanaisen arkkunne tästä asiasta ja auttaisitte minua pohdintojeni kanssa ♥

 

Mutta aloitetaan niistä kynsistä! Violetti on itselleni vähän sellainen ristiriitaisia ajatuksia herättävä väri, jota harvoin valitsen kynsilleni ainakaan erityisen mielelläni. Kuitenkin useimmiten käy niin, että violeteista lakkauksista nousee niitä kaikkein mieluisimpia. No, tällä kertaa ei käynyt ihan niin!

 

Halusin käyttää jotain pitkään kaapissa istunutta lakkaa, sillä nämä vanhukset tuppaavat herkästi unohtumaan. Valintani osui O.P.I:n Purple With A Purposeen, joka onkin yksi ihan ensimmäisistä O.P.I:n lakoistani. Muistan edelleen kuin eilispäivän, kun kiertelin Emotionilla alkuvuodesta 2015, ja näin alekorissa Opeja. Vitosella! Muistaakseni tuolloin omistin ennestään vain yhden merkin lakan, ja tottakai tämä näky sai silmät suurentumaan päässäni. Tuolloin mukaani lähti tämä violetti ihanuus sekä pinkki Kiss Me I’m Brazilian, joka onkin muuten vuosia ollut yksi suosikkini pinkeistä cremelakoista. Tämä violetti sen sijaan on jäänyt vähemmälle huomiolle, ja ansaitsikin pitkästä aikaa päästä kynsille ♥ Tämän lisäksi kynsille valikoitui vaalean lila mattalakka Wild & Mildilta sekä yksi suosikkini F.U.N Lacquerilta eli Unicorn Island. Sen kimallus on jotain vastustamatonta!

 

Koristeluiksi maalasin kukkasia, ja niiden takia koko lakkauksesta tulikin aika blääh-luokan suoritus. Kukista puuttui selkeästi se “jokin”, ja ne hukkuivat taustaansa kuin neula heinälatoon. Mutta hei, aina ei voi onnistua, mikä on ihan hyvä sinänsä – muuten niitä oikeasti onnistuneita lakkauksia ei osaisikaan arvostaa.

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Konad Professional Base Coat*
Peel off -aluslakka nimettömissä: Ünt*
Violetti shimmerlakka: O.P.I – Purple With A Purpose
Vaalean violetti mattalakka: Wild & Mild – So Innocent*
Violetti hololakka: F.U.N Lacquer – Unicorn Island
Pikakuivattaja: Kiara Sky*
+ Mont Martén akryylimaalit ja Fantasy Nails Super Detail 3/0 -sivellin
*Tähdellä merkityt saatu

 

 

Sitten haluaisin kovasti kuulla teidän mielipiteitänne Instagramista! Eli tilanne on se, että itse käytän Instaa aika epäsäännöllisesti. Herään sen olemassaoloon aina parin kuukauden välein, ja postaan parin viikon ajan kuvia uusimmista lakkauksista – tosin vasta blogipostausten jälkeen. Tämä tapa on todella tylsä, sillä mielestäni kyseistä alustaa olisi kivempi käyttää arkisten mitä-tapahtuu-nyt -tyylisten kuvien jakamiseen, mutta tottakai feedini näyttäisi epäsiistimmältä niitä jakaessani. Enkä edes tiedä, ketä sellaiset kuvat kiinnostavat? Itsehän seuraan Instagramista mielelläni seuraamieni bloggaajien ynnä muiden kuvia heidän arkisista hetkistään, ja tykkään huolettoman näköisistä feedeistä. Millaisia feedejä te tykkäätte katsella?

 

Toinen huolenaiheeni on se, että mitä luulette, voinko edes tehdä täydellistä ympäripyörähdystä jakamani sisällön kanssa, kun IG-seuraajani ovat vuosien aikana tottuneet tietynlaisiin kuviin? Vai pitäisikö minun ennemmin luoda ihan uusi käyttäjätili? Tottakai olisi viisaampaa kysellä näitä asioita suoraan Instagramissa niiltä minua siellä seuraavilta ihmisiltä, mutta tästä päästäänkin kolmanteen ongelmaan…

 

Minulla on kamalan huono englannin kielen taito! Tällaisen kysymysten ja tajunnan virran kirjoittaminen englanniksi on minulle syvä mahdottomuus. Se on myös yksi isoimmista syistä, miksi päivittelen Instagramia niin harvoin. Yhden pikku tekstin kirjoittamiseen menee todella pitkä aika, ja minua nolottaa jo etukäteen mahdollisesti tekemäni kielioppivirheet. Eli, millä kielellä te päivitätte Instagramia? Itse olen miettinyt, jos siirtyisin pääasiassa suomen kieleen, ja saattaisin lisätä loppuun pari sanaa englanniksi. Tekeekö joku näin? Tai oletteko te vaihtaneet kieltä kesken kaiken?

 

Nyt saa antaa palaa kommenttiboksissa! Erityisesti tässä Instagram-asiassa kaipaan mielipiteitänne, ja jokainen kommentti olisikin kullanarvoinen ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

24 Comments

 • Reply Katri

  Siis miten niin epäonnistuneet kynnet, pah! Näähän on ihan huiput. ♥
  Ja mitä instaan tulee niin ite tekisin varmaan kaks tiliä: toisessa kynsi- ja blogijutut ja toiseen sitte sellaset arkisemmat ja selfiet ym. 🙂 Tai siis… tekisin JOS en olis jo aiemmin menny sotkee omaa instaani niin että siellä on kaikkea hujan hajan. :DD Mutta siis muiden instoissa mulla ei oo väliä miltä ne näyttää, omaa harmonista silmää vaan häiritsee omassa feedissä se sekalaisuus :’D Olipa outo kommentti

  11.1.2018 at 17:45
  • Reply Nena Sofia

   Voi sun kanssas, kiitos! <3 Ja siis, joka tapauksessa pitäisin Instan vain niiden aihealueiden sekamelskana mitä täällä blogissakin pyörii, mutta sitten päivittelisin sinne sellaisia pikkujuttuja mitä blogiin ei "ehdi" lisäillä. Just kaikenlaisia ensifiiliksiä tuotteista, räpsyjä onnistuneista meikeistä, tilannekuvia lakkauspuuhista ja pakettien aukaisuista jne. Mutta sillä tavalla kuitenkin sillisalaatimpaa, kuin tämänhetkinen vain-onnistuneita-lakkauksia-koneella-editoiduilla-kuvilla -linja 😀 Kahta tiliä taas tiedän etten jaksaisi ylläpitää, ja yritänkin miettiä, miten tuota nykyistä saisi muokattua niin, että jaksaisin innostua siitä taas eikä seuraajiakaan ärsyttäisi. Tai sitten teen ihan uuden ja aloitan puhtaalta pöydältä.... Äh, vaikeita valintoja! 😀

   11.1.2018 at 20:19
 • Reply Salla

  Ihanan violetit! Mulla on instassa kaksi tiliä, toinen muuhun elämään ja toinen kynseilyyn, joten jälkimmäisen feedi on aikalailla just sitä. Mutta seuraan kyllä ihan kaikennäköisiä tilejä, ei sen henk.koht elämän näkyminen haittaa ollenkaan – aina voi skrollailla ohi jos ei kiinnosta (mikä tietty vaikuttaa instan algoritmiin, hmm). Joillain on tosi hienoja ja siististi järjestettyjä tilejä, ja joillain on sillisalaattia, ei sillä niin väliä, kaikki on kivoja jollain tapaa!

  Ja ei sitä kielitaitoa tarvitse musta häpeillä ollenkaan. Kuinka montaa venäläistä tai espanjankielistä tiliä mäkin seuraan, enkä ymmärrä sanaakaan? Musta on ihan kiva ratkaisu, jos haluaa muutamalla sanalla englanniksikin selittää, mutta ei missään nimessä pakollista. Itse oon englanniksi laittanut, mutta mä olen englanninopiskelija joten se on mulle yhtä luonteva – ja paikoin luontevampikin – kuin suomikin. Ja hei, jos virheitä tulee, niin ei sekään haittaa =). Ei niitä kukaan jää kyttäämään ja muistelemaan!

  11.1.2018 at 19:31
  • Reply Nena Sofia

   Ihanaa, kiitos kommentistasi ja kehuista! <3 Mä alan kallistua pikkuhiljaa sen puoleen, että tekisin kuitenkin ihan uuden instatilin, jossa voisin aloitella puhtaalta pöydältä. Ja todennäköisesti alan tekemään juuri niin, että heitän parilla sanalla selostuksen myös englanniksi mutta pääosin käyttäisin suomea 🙂

   11.1.2018 at 20:22
 • Reply EevaRG

  Mietin lyhyesti instaa: mä päivitän eniten suomeksi ihan laiskuuttani, mutta lisään aina pari sanaa tai hashtageja englanniksi. Mulla on kehitys taas mennyt enemmän siihen suuntaan puolestaan että en ehdi/jaksa päivittää säännnöllisesti instaan kuin blogi(postaus)juttuja, joten siihen en osaa sanoa… Jos tyyli vaihtuisi kokonaan vaikka lifestyle-tyylisemmäksi,tekisin ehkä uuden toisen tilin instaan. 🙂

  11.1.2018 at 20:07
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos kommentista Eeva! <3 Ihan täyttä tyylisuunnan muutosta en tekisi, mutta toivoisin voivani livauttaa mukaan kosmetiikkajuttuja ja sellaisia tilannekuvia arjen pikku hetkistä juuri tähän harrastukseen liittyen 🙂 Mutta pitää vielä punnita mitä teen, nykytilanne ei miellytä itseäni lainkaan mutten oikein tiedä viitsinkö lähteä vanhaa tiliäkään uudistamaan. Ehkä teen vain uuden käyttäjän ja aloittelen koko homman alusta 😀

   11.1.2018 at 20:29
 • Reply Marppa

  Violetti on aina ❤! Etkä sää varmaan edes osais tehdä epähienoja kynsiä. 😉

  Instasta en osaa sanoa, kun en siellä juuri pyöri. 🙂

  11.1.2018 at 20:58
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos ihana! <3 Mutta tuo nyt kuulosti ihan haasteelta, ehkä mun on pakko yrittää tehdä sun mielestä kamalat kynnet jossain kohtaa 😀

   12.1.2018 at 14:36
   • Reply Marppa

    Sopii yrittää. ?

    12.1.2018 at 20:51
    • Reply Nena Sofia

     😀

     14.1.2018 at 19:09
 • Reply Hanna

  Violetti on ihan parhaita värejä talvisin <3
  Olen itsekin ihan hukassa instatilini kanssa. En tiedä pitäisikö erottaa henkilökohtainen tili. Toisaalta mitä mä sinne tililleni itsestäni postasin? Kissojen kuva silloin tällöin ja joltain reissulta silloin tällöin 🙂
  Oma profiilini on aika sillisalaattia ja en yhtään tiedä mitä tekisin. 10v veljen tytöllä on paljon hienompi lay out kuin mulla :/
  Jostain syystä kirjoitan kynsijutut englanniksi ja luonnonkosnetiikat olen alkanut kirjoittaa alkuun lauseen englanniksi mutta sitten suomeksi. Olen tosi huono ja laiska instan käyttäjä ja jotenkin en itsekään osaa ratkaista mitä tekisin asian suhteen.
  Mielestäni tuo ideasi meikkikuvista jne vaikuttaa hyvältä.

  11.1.2018 at 21:51
  • Reply Nena Sofia

   Oih, eli samassa veneessä ollaan! Nämä on näitä maailmanluokan ongelmia 😀 Mutta olisipa kiva keksiä tähän joku ratkaisu, sillä Instaa tykkäisin kyllä päivitellä jahka tietäisin, että miten 😀

   12.1.2018 at 14:37
 • Reply Charming Nails

  Mä tykkään sekalaisesta Instatilistä, sitä se omakin on 🙂 kynsiä ja eläimiä 🙂 mutta pääosin eläinten kuvat on tykätyimpiä kuin jotkut blogiin liittyvät kuvat. Tykkänä että ihmisellä on sama tili eikä kahta, menee jotenkin sekaisin.

  12.1.2018 at 07:00
  • Reply Nena Sofia

   Sulla onkin aivan ihana instatili! <3 Mä luulen, että siihen tapaan voisin itsekin yhdistellä juttuja, mutta nyt suurin kysymys enää lieneekin se, että teenkö uuden käyttäjän vai jatkan tuolla vanhalla. En osaa ollenkaan päättää 🙁

   12.1.2018 at 14:38
 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Mä itse tykkään niin blogeissa kuin Instagram-tileissäkin sellaisista missä näkyy oikeasti sitä todellista elämää, ei liian siloiteltuna. Eli sekaisin kaikkea elämästä – niin se mun blogi kuin ig-tilikin on xD

  12.1.2018 at 07:48
  • Reply Nena Sofia

   Tuo on kyllä totta, että sellaista on kivempi seurata! Toisaalta sitten tykkään kyllä myös silotelluista ja viimeisen päälle hiotuista kuvista, mutta ehkä se riittäisi että niihin pyrkisi täällä blogissa ja Instassa saisi olla enemmän elämän makua 🙂

   12.1.2018 at 14:40
 • Reply Heipyh

  Mä teen instaa sekakielisenä. Enkku on hirviän vaikeaa ja mieskään ei oo joka hetki paikalla, että voi kysyä apua virheiden korjaukseen. 😀 Yleensä en siis lisäile mitään liirumlaarumeita, jos ei ole aivan pakko. Kynsikuvissakin välillä tuotenimet. 🙂
  Tykkään ehkä enemmän, että on yksi tili käytössä ja arkikuvat joukossa ei haittaa yhtään mitään 🙂

  12.1.2018 at 08:31
  • Reply Nena Sofia

   Huh, en ole ainoa joka tuskailee tämän kanssa! 😀 Itse periaatteessa osaan tuottaa jonkin verran tekstiä englanniksi, mutta se on tuskallisen hidasta ja aika ahdistavaa! Kun on niin himputin perfektionisti tällaisissa pikkujutuissa, ei tule englanniksi kirjoittamisesta yhtään mitään 😀 Mutta kiva kuulla, että arkikuville tulee vihreää valoa. Taidan siis tosiaan tehdä niin, että yhdistän niitä samalle tilille kuin kynsikuviakin. Pitäisi vain enää päättää, että pidänkö vanhan tilin vai teenko uuden 🙂

   12.1.2018 at 14:43
 • Reply Maatiaiskanasen Elämää/Hillevi

  Minusta noi on tosi kauniit kynnet, aivan ihastuttavat. Tuohon sin ongelmaan mie olen huono vastaamaan, koska päivittelen instaan millon mitäkin. Miekään en osaa englantia, joten kirjotan suomex ja saatan jotku hashtagit tehdä suomen lisäks engkuks. Rohkeasti vaa arkikuviakin joukkoon 🙂

  12.1.2018 at 08:45
  • Reply Nena Sofia

   Oikein paljon kiitoksia! <3 Kiva huomata, että arkikuvat saa niin positiivista vastaanottoa! 🙂

   12.1.2018 at 14:46
 • Reply Sissi

  Mulla on vain yksi instatili, en saisi henkilökohtaiseen päivitettyä varmaan mitään ikinä, joten laitan kaikki blogia varten perustamaani. Musta on kivointa kans seurata tilejä, joissa on muutakin sisältöä kuin sitä blogissa näkyvää:) Kielellä ei ole mielestäni niin väliä, koska en useimmiten edes lue tekstejä vaan selaan pelkät kuvat.

  12.1.2018 at 09:03
  • Reply Nena Sofia

   Hei, hyvä pointti tuo että kaikki ei tosiaan niitä tekstejä edes lue! Itsekin luen vain osasta kuvista, joten ehkä annan sille tosiaan liikaa painoarvoa murheen aiheena 😀

   12.1.2018 at 14:48
 • Reply Suvinen

  Itellä on semmonen sekalainen omat kuvat +kynsikuvat tili. En myöskään useinkaan kirjoita mitään, koska itse en koskaan lue instan tekstejä, selaan vain kuvia. Minua ei ainakaan haittaisi tilisi muutos, jos alkaisit postaamaan myös muita kuvia 🙂 itse olen englannissa myös surkea…hävettää mitään enkuksi kirjoittaa, kun tietää että tulee virheitä 😀

  12.1.2018 at 10:02
  • Reply Nena Sofia

   Hei ihanaa, kiitos Suvinen! 🙂 Mä luulen, että alan nyt vähentämään tekstin määrää ja julkaisemaan monipuolisemmin myös niitä arkisia kuvia.

   12.1.2018 at 14:49

  Leave a Reply