Follow:

Edullista luonnonkosmetiikkaa Benecosilta

Benecos on saksalainen, BDIH-sertifioitu luonnonkosmetiikkamerkki jonka laajaan valikoimaan kuuluu niin värikosmetiikkaa kuin ihonhoidonkin tuotteita. Yli 70% Benecosin valikoiman tuotteista on täysin vegaanisia, eikä niitä luonnollisestikaan testata eläimillä. Mahtavaa! Kaiken kruunuksia valikoiman tuotteet ovat ihailtavan edullisia. Sain Benecosin maahantuojalta NHS:lta muutamia värikosmetiikan tuotteita testiin jokin aika sitten, ja tänään olisikin aika tutustua niihin tarkemmin.

 

Testissäni on siis ollut Benecosin maskara, luomivärejä, silmän- ja huultenrajauskynät, huulipuna sekä kirkas ja värillinen kynsilakka. 

Benecos Natural Mascara Super Long Lashes, Carbon Black (n. 8,49€/8ml) on pidentävä maskara hyvin perinteisen mallisella ripsiharjalla. Massa on ohutta ja levittyy ripsiin tasaisesti paakkuuntumatta. Lopputulos ensimmäisen kerroksen jälkeen on hyvin kevyt, mutta toinen kerros antaa jo hivenen näyttävyyttä. Ei tuhraannu erityisen herkästi edes minun hankalilla luomillani, mutta ei kestä juurikaan kosteutta tai roiskeita. Kevyessä lumisateessa tai silmien vuotaessa maskara leviää herkästi.

Benecos Natural Quattro Eyeshadow, Beautiful Eyes 001 (n. 8,49€/7,2g) luomivärinelikko, josta löytyy violettien sävyjen lisäksi tumman ruskea varjostussävy ja vaalea nudesävy joka soveltuu hyvin korostukseen esimerkiksi silmien sisänurkissa ja kulmaluilla. Kaikki neljä sävyä ovat helmiäisiä. Pigmentti vaihtelee hieman, huonoiten väriä irtoaa tumman lilasta napista, muissa pigmentti on ihan ok. Sävyt eivät juurikaan varise levittäessä ja kestävät luomilla pohjustuksen kanssa hyvin.

Benecos Happy Nails My Secret & Crystal (n. 6,49€/9ml) erittäin mielenkiintoinen kynsilakkapari, joiden koostumus on hyvin luonnollinen. Näiden kerrotaan olevan valmistetut jopa 90% luonnollisista raaka-aineista, jonka lisäksi lakkojen koostumus on 8-free! Ihan huikeaa, ja vielä en meinaa uskoa tuota hintaa! Älyttömän edullisia lakkoja, kun huomioi 8-free koostumuksen joka on edelleen melko harvinainen kynsilakoissa.

Ja arvatkaapa mitä? Ainakin testaamassani My Secret -sävyssä on myös huikean hyvä pigmentti. Se peitti kynnet jo lähestulkoon ensimmäisellä kerroksella! Ainoastaan kärjet kuulsivat valossa hieman läpi, jonka vuoksi lisäsin vielä toisen kerroksen. Lyhyemmille kynsille yksi kerros riittää kuitenkin varmasti.

Crystal on kirkas alus- ja päällyslakka. Se kuivuu melko nopeasti hyvin kiiltäväksi, ja jännitinkin hieman, että miten se suoriutuu aluslakan tehtävistä. Itsehän en juuri käytä tällaisia kirkkaita lakkoja, jotka toimivat sekä alus- ja päällyslakkoina sillä oman kokemukseni mukaan ne harvoin toimivat molemmissa tehtävissä hyvin. Mutta tämäpä kuulkaa yllätti! Kiiltävän pintansa vuoksi olin aivan varma, etteivät lakat tartu kunnolla ja irtoavat laattoina parin päivän kuluttua. Vaan mitäpä vielä! Olin näillä lakoilla viisi päivää, jona aikana kynsiin ilmestyi ainoastaan kevyttä kärkikulumaa. Ihan uskomatonta!

Benecos Natural Lipstick, Pink Rose (n. 7,99€/4,5g) on semipeittävä, kermaisen hoitava huulipuna. Ei ehkä sieltä kestävimmästä päästä, mutta se annettakoon anteeksi tämän ihanan hoitavan huulituntuman vuoksi. Ihan huippu talven kuivattamille huulille!

Benecos Natural Lipliner, Pink (n. 3,99€/1,13g) pehmeä, melko pigmenttinen huultenrajauskynä. Levittyy hieman epätasaisesti, tästä irtoaa pieniä “murusia” levittäessä. Ei kuitenkaan niin paljoa, että se häiritsisi huulilla, swatch-kuvasta ongelman kuitenkin näkee.

Benecos Natural Kajal, Brown (n. 3,99€/1,13g) kevyen helmiäishohtoinen, lämpimän ruskea kajalkynä. Koostumukseltaan pehmeä ja kermainen, pigmenttiä irtoaa hyvin. Kynän jälkeä pystyy myös helposti blendaamaan.

Swatchit: Natural Lipstick Pink Rose, Natural Lipliner Pink, Natural Kajal Brown

 

Benecosin tuotteilla tehty meikki

Otin taas teille havainnollistavat meikkikuvat, joissa käytin näitä Benecosin tuotteita. Huulilla on siis ylempänä esitelty huultenrajauskynä ja huulipuna, jonka lisäksi myös silmämeikki on tehty kokonaan postauksessa näkyneillä tuotteilla.

Luomet pohjustin eri merkin pohjustajalla (Nyx), jonka päälle kerrostin luomivärejä Benecosin nelikosta. Vaaleaa lilaa käytin myös kosteana, muita sävyjä vain kuivina. Ripsissä on kaksi kerrosta Benecosin maskaraa. Alaluomille tein kevyen varjostuksen piirtämällä ensin rajaukset merkin ruskealla kajalkynällä, ja blendaamalla ne sen jälkeen sumuisiksi. Silmien sisänurkissa ja kulmaluilla korostussävynä Benecosin luomivärinelikon vaalea nudesävy.

Yllättävän nätisti sointuu violetitkin sävyt vihreiden silmien pariksi, vaikka aina hieman niitä vierastankin. Meikki oli muutenkin oikein mieluisa, omasta mielestäni siinä oli ihanaa keväistä raikkautta!

 

Benecosin tuotteita maahantuo Nordic Health Systems, ja heidän oman verkkokauppansa lisäksi niitä voi tilata esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalosta(mainoslinkki).

 

 

Oletteko te kokeilleet Benecosin tuotteita?  ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply Linda

  Ihana meikki 🙂 Ja tosi kivoja tuotteita sait testiin! Mullekin pitäisi olla näitä tulossa enkä malta odottaa, että saan oman pakettini kätösiini<3 😀 Ton huulipunan sävy on aivan upea 🙂

  9.2.2018 at 12:08
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos! 🙂 ihanaa, mielenkiinnolla odotan mitä tuotteita saat ja mitä niistä tykkäät ❤

   9.2.2018 at 13:53
 • Reply Hanska

  Upea sävymaailma meikkikuvissa. Ja kynsilakan sävy iski myös kovasti.

  9.2.2018 at 12:48
  • Reply Nena Sofia

   Paljon kiitoksia! ❤ kiva kuulla, että tykkäsit 🙂

   9.2.2018 at 13:54
 • Reply Belegwen

  Mulla on jotain Benecosin lakkoja ollut vuosia sitten, mutta jotenkin merkki on painunut unholaan itselleni. Nyt aika vasta huomasin paikallisella Kärkkäisellä olevan standi tämän merkin tuotteita, eli kyllä ne varmaan tännepäin on nyt enemmän rantautumassakin.

  9.2.2018 at 15:15
  • Reply Nena Sofia

   Kiva, että löytyy jo Kärkkäisiltäkin! 🙂 Näiden pitäisi tosiaan nyt lähiaikoina levitä myyntiin aika monelle jälleenmyyjälle.

   10.2.2018 at 10:19
 • Reply Charming Nails

  Upea meikki <3 mulla on sekä tuo kynsilakka että luomiväripaletti, ihan joskus vuosia sitten sain niitä. Ja olen vuosien mittaan käyttänyt joten melkoisia suosikkituotteita ovat! Nyt sain kokeiluun mulle uusia Benecosin tuotteita ja olen niistä aika innoissani 🙂

  9.2.2018 at 15:16
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia Taina <3 Hauskaa kuulla, että ovat olleet sun suosikkeja! Mielenkiintoista nähdä, millaisia tuotteita oot nyt saanut 🙂

   10.2.2018 at 10:20
 • Reply Katri

  Ei mulla muuta ku että sulla on niin ihana blogi etten kestä <3 pus!

  9.2.2018 at 15:28
  • Reply Nena Sofia

   Voi sentäs sun kanssas <3 <3 :')

   10.2.2018 at 10:20
 • Reply EevaRG

  Siis noi kynsilakat …<3 Mulla on yksi sävy noista uusista lakoista ja se kestää tosi pitkään jopa mun huonokuntoisilla kynsillä, ei uskoisi hinnasta. 🙂

  10.2.2018 at 10:53
  • Reply Nena Sofia

   No niinpä! Ihan yllättävän hyvä kesto toden totta 🙂

   10.2.2018 at 10:53
 • Reply Viivi

  Noi sun omat kynnet on niiin upeet! Miksei mullekkin voi kasvaa tollasia! 😀

  10.2.2018 at 12:05
  • Reply Nena Sofia

   Apua, kiitos! 😀 <3 Ja hei, kyllä mä uskon, että kauniit kynnet saisit sinäkin kasvatettua oikealla hoidolla. Mun pitää ehkä tehdä tästä joku päivitetty postaus jossain kohtaa ja jakaa vähän niksejä, sillä tähän kommenttikenttään ei taida kaikki mahtua 😀

   10.2.2018 at 12:12
 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Pitää ehdottomasti joskus testata Benecosilta myös värikosmetiikkaa, kynsilakka kyllä vakuutti itsenikin 🙂

  11.2.2018 at 09:48
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla! Näitä ei ainakaan ole hinnalla pilattu 😉

   11.2.2018 at 13:11
 • Reply Nani Karoliina

  Sävyt sopii sinun silmiin älyttömän hyvin ! <3

  11.2.2018 at 13:08
  • Reply Nena Sofia

   Tuhannet kiitokset ihanasta kommentista <3 🙂

   11.2.2018 at 13:19

  Leave a Reply