Follow:

Tammikuun lakkaukset

Tammikuussa kunnostauduin kynsirintamalla, ja lakkauksia tuli tehtyä sekä julkaistua pitkästä aikaa niin paljon, etteivät ne mahtuneet edes yhteen kollaasiin. Ja jos kaikki kuukauden aikana toteutetut swatchit laskettaisiin lukuun mukaan, ei riittäisi varmaan viisikään kollaasia niiden kattamiseen! Voitte muuten uskoa, että kynsilakanpoistoainetta on kulunut.

 

Oikeastaan ihmettelen kynsieni kuntoa kaiken tämän swatchailun ja lakkailun jäljiltä, sillä vasta eilen suursiivouksen yhteydessä päätti yhden kynnen kulma katketa. Eikä sekään katkennut niin pahasti, että olisi pitänyt ihan mahdottoman lyhyiksi lähteä näitä viilaamaan. Pakko siis todeta, että kynsinauhaöljy on todella tehnyt tehtävänsä.

 

Yleensä en osaa kovin hyvin nimetä kuukauden suosikkeja, mutta tällä kertaa ehdoton lempparini on ensimmäisen kollaasin ensimmäinen lakkaus, jossa on tehty liukuväri tekstuurilakoilla. Jostain syystä minulle on iskenyt nyt ihan kummallinen violettien sävyjen kausi, ja kaikki lilahtavat lakat viehättävät kovasti.

 

Myös toisen kollaasin kelta-minttuiset hässäkät (yläoikealla) kiehtovat jollain tavalla, ja vaikka alun perin ajattelin niiden olleen vähän turhan omituiset, täytyy myöntää että jälkikäteen katsottuna pidän niistäkin kovasti. Kaikki muut näistä ovatkin sitten vähän sinne päin, eivätkä herätä itsessäni minkäänlaisia tunteita suuntaan eikä toiseen.

 

Mitkä näistä olivat teidän suosikkejanne? Entäs inhokkeja?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Marppa

  Mulla on sama suosikki kuin sulla. Aivan ihana lakkaus, ja nyt mullakin on hinku hommata tekstuurilakkoja, että saan tehtyä niillä liukuvärin. Muuten en niin kovasti tekstuureista perusta.
  Paitsi Lumenen Hopeahiekka oli niiiin täydellistä. Harmi vaan että se jytkähti pulloon ja piti hävittää. Etkös olekin joskus kirjoittanut Hopeahiekasta?

  1.2.2018 at 12:44
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Marppa! <3 Ja kyllä, Lumenen Hopeahiekkaa on yksi mun kaikkien aikojen suosikkilakoista! Mulla on sitä vielä toimivana jäljellä, kun aikanaan ostin varapullon ja se on vielä onneksi hengissä 😀

   1.2.2018 at 22:12
 • Reply Heli / Tinkerbell's nail diary

  Oi miten ihania kaikki! Mun suosikki on kans ekan kollaasin eka lakkaus<3

  8.4.2018 at 16:34
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos! <3 🙂

   11.4.2018 at 19:23

  Leave a Reply