Follow:

I love me 2019 – messufiilikset ja ostokset

*Luonkosin öljypuhdistuskakku on blogin kautta saatu ilmaistuote

Vuoden odotetuinta kauneuden ja hyvinvoinnin tapahtumaa, eli I love me -messuja vietettiin viime viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa. Sain kunnian osallistua messuille bloggaajapassilla, ja vietinkin siellä hyvän tovin perjantaina. Nyt, kun viikonlopusta on toivuttu, ajattelin jakaa teille hieman omia messufiiliksiäni kuvien kera. Postauksen lopussa esittelen myös tekemäni messuostokset!

I love me -messut 2019

Aloitin messupäivän jo kello yhdeksältä, ennen alueen avautumista yleisölle. Tuolloin liikuin työasioilla A-lehtien puolesta, ja kävin kuuntelemassa vastuullisen kuluttamisen luentoja I love me Loungessa. Neljän puhujan paletti oli inspiroiva, ja herätti itsenikin ajattelemaan entistä enemmän kulutuksen vastuullisuutta.

Bloggaajana on välillä vaikeaa karsia kulutustaan, kun haluaisi testata ja esitellä mahdollisimman paljon uusia, mielenkiintoisia tuotteita. Haluan kuitenkin tulevaisuudessa harkita entistä tarkemmin, millaisia tuotteita valikoin kokeiltavakseni. Ihan kaikkea ei ole pakko hamstrata, vaikka mieli tekisi!

G Beauty Labin pisteellä oli kaunis ekoglitterien esillepano.

Pidin perjantaina hieman lyhyemmän työpäivän, jotta ehdin takaisin messuille taas kolmen jälkeen. Silloin keskityin lähinnä kiertelemään ja tutkimaan, mitä kaikkea uutta ja mielenkiintoista näytteilleasettajilla oli esillä.

Neljän-viiden aikaan iltapäivällä messukeskus oli ahtaimmillaan, mutta käytävillä mahtui silti hyvin liikkumaan. Olin onnellinen siitä, että pääsin messuille perjantaina. Silloin on yleensä rauhallisinta.

Ziajalla oli houkuttelevat messutarjoukset!

Lumenen pisteellä kävi kuhina.

Ihastuin Lumenen kauniisti aseteltuun pöytään, jossa esiteltiin Pohjoismaisia raaka-aineita.

Hullaannuin Biokian aromikkaasta puolukkamehutiivisteestä. Tätä oli pakko viedä kotiin.

Vaikka vietin messuilla monta tuntia, jouduin kuitenkin kiirehtimään jotta ehdin näkemään kaiken. Ja viimeisilläkin minuuteilla huomasin jatkuvasti mielenkiintoisia pisteitä, joihin en ollut aiemmin kiinnittänyt huomiota. Kun messukeskus kuulutettiin sulkeutuneeksi, mieleni valtasi pienoinen haikeus. Voi, kun olisin saanut edes tunnin lisäaikaa!

Lähdin kohti Lappeenrantaa hieman harmissani, mutta toisaalta myös hyvin innokkaana ja inspiroituneena. Ensi vuonna haluan viettää messuilla useamman päivän!

Pielor 4€ / Korres 9,80€

I love me -messujen ostokset

Tänä vuonna minulla ei ollut mitään tiettyä budjettia messuja varten, mutta pyrin harkitsemaan ostokseni tarkasti. Halusin viedä kotiin vain sellaisia tuotteita, jotka pääsisivät pian käyttöön.

Olin ajatellut etukäteen, että haluan ostaa messuilta jonkin hyvän käsivoiteen. Niitä tulikin sitten useampia. Korresin voiteen ostin luokkalaiseni suosittelemana, hän kun sattui työskentelemään merkin pisteellä. Pielorin voiteet löysin myöhemmin, ja koska tiesin pitäväni niistä, päätyivät nekin kassan kautta kotiin.

Mádara 5€/ Whamisa 5€

Jolien pisteellä oli pieni kori, jossa oli sekalaisia Mádaran tuotteita ihan älyttömillä hinnoilla. Mukaani lähti SOS -sarjan seerumi, jota olen halunnut testata pitkään.

En oikein pidä kangasnaamioista, mutta ihoni on viime aikoina ruvennut hankalaksi. Se kärsii pintakuivuudesta, ja on selvästi ärsyyntynyt jostakin. Ajattelin kokeilla, jos tehokosteutuksesta olisi apua, ja nappasin kassalta vielä Whamisan kosteuttavan hydrogeelinaamion mukaani.

Real Techniques 10€

Siveltimiä ei voi koskaan olla liikaa! Olen ihastellut näiden RT:n Brush Crushien ulkoasua aikaisemmin, ja nyt, kun setti lähti polkuhinnalla oli se pakko kotiuttaa.

Mizon 10€

Lisää naamioita! Juuri, kun olin päättänyt, että etsin jostain vielä pari kosteuttavaa kangasnaamiota, törmäsin Bearelin hulluun tarjoukseen. Kymmenen naamiota kympillä! Eipä siinä muu auttanut, kuin alkaa valitsemaan.

*Luonkos saatu ilmaistuote

Ostamieni tuotteiden lisäksi sain ilokseni blogikokeiluun Luonkosin Complete -öljypuhdistuskakun. Tämä uutuuskakku sisältää aktiivihiiltä ja se on suunnattu erityisesti miehille. Tuote sopii hyvin rasvoittuvan ihon tarpeisiin sukupuolesta riippumatta. Kuten aiemmin mainitsin, ihoni on oikutellut, ja poskieni seutu puskee pientä röpelöä. Katsotaan, josko tästä kakusta olisi apua siihen ongelmaan.

Kosmetiikan lisäksi vein kotiin myös pullollisen Biokian puolukkamehua (4€), mutta sitä en äkännyt kuvata. Se mukaan laskettuna kulutin messuilla yhteensä 47,80€.

 

Kävitkö sinä I love me -messuilla? Mikä oli paras löytösi?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Ansku-Glitteri addikti

  Ihania messuostoksia! 🙂

  Mua jäi myös harmittamaan se etten ehtinyt kunnolla paneutua kaikkeen yhden päivän aikana vaikka pyörin messuilla koko perjantai päivän 😀 ensi vuonna sitten ehkä se 2 päivää heti kerralla, koska olisi ollut myös monia kiinnostavia puhujia joita olisi ollut kiva päästä kuuntelemaan mutta nyt ei vain aika siihen riittänyt.

  21.10.2019 at 19:40
  • Reply Nena Sofia

   Joo, mua myös harmitti, etten ehtinyt muille luennoille. Tuolla messuilla saisi kyllä helposti kulumaan sen kolme päivää 😀

   21.10.2019 at 20:15
 • Reply emzi

  Tänä vuonna en käynyt ollenkaan kun oli muuta viikonloppuna enkä vaan pystynyt sitä laittamaan soppaan mukaan. Ensi vuonna sitten ryminällä 😀

  22.10.2019 at 04:25
  • Reply Nena Sofia

   Voi höh! Olisipa näitä messuja useammin 😀

   22.10.2019 at 06:50
 • Reply Janita / Vadelmamurusia

  Tosi kivoja messulöytöjä 🙂 Mä yritin kans harkita ostoksia hyvin ja ostaa vain sellaisia tuotteita, joille tiedän olevan tarvetta tai joiden tiedän päätyvän käyttöön pian. Kävin messuilla perjantaina ja lauantaina ja siltikin jäi varmasti tosi paljon näkemättä ja kokematta 😀

  22.10.2019 at 23:15
  • Reply Nena Sofia

   Ihanaa, etten ollut ainoa joka lähti messuilta kevyillä kantamuksilla 😀 Ja siis joo, sinne kiertämiseen tarvitsisi oikeasti sen kolme päivää, että voisi edes kuvitella nähneensä kaiken 😀

   23.10.2019 at 17:56
 • Reply Elina / Kerroksia

  Minäkään en ehtinyt käymään luennoilla, se jäi vähän harmittamaan :/ Hyvin osasit pitää budjetin kurissa! Minulla meni jo yksistään NHS:lle reilut 60 euroa kun hamstrasin vähän huulirasvoja ja piti yksi poskipunakin ostaa… ja pari muutakin juttua 😀

  24.10.2019 at 08:53
  • Reply Nena Sofia

   Voi harmi sentään! Mutta kuulostaa siltä, että teit ainakin hyviä löytöjä 🙂

   30.10.2019 at 18:59
 • Reply Kosmetiikkakatri

  skippasin tänävuonna, oon käynyt melkeenpä joka vuosi täysi-ikäisestä asti joten messujen sisältö on turhauttavan yksipuolinen jos käy vuosittain. joka toinen vuosi riittää hyvin 🙂

  28.10.2019 at 17:29
  • Reply Nena Sofia

   Joo, itsekin jätin väliin viime vuonna. Tosin silloin se kyllä harmitti 😀

   30.10.2019 at 18:59

  Leave a Reply