Follow:

Lookfantastic Beauty Box joulukuu 2020

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic
*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

Lookfantastic Beauty Box joulukuu 2020

Julkaisin viime vuonna koostepostauksen kaikista Suomeen tilattavista kauneusbokseista, ja se on pysytellyt siitä asti blogin luetuimpien juttujen listalla. Kooste on sellaisenaan näppärä työkalu, kun pohditaan, mitä bokseja markkinoilta löytyy. Halusin kuitenkin kehittää juttua eteenpäin, ja tarjota sitä lukeville tarkemmat arviot listan kauneusbokseista. Näin koosteesta saa selkeämmän käsityksen siitä, miltä tietyn boksin sisältö voi tyypillisesti näyttää.

Tulen siis lähiaikoina esittelemään blogissa erilaisia kauneusbokseja – osa tutumpia, ja osa vähän tuntemattomampia. Päivitän alkuperäiseen listaan myös tarkempia boksikuvia ja linkit näihin esittelypostauksiin. Kyseinen juttu kannattaa siis laittaa kirjanmerkkeihin, mikäli kauneusboksit herättävät kiinnostusta!

Lookfantastic Beauty Box joulukuu 2020

Lookfantastic Beauty Box joulukuu 2020

Lookfantastic on Brittiläinen kosmetiikan verkkokauppa, jolta löytyy myös suomenkieliset sivut. Kosmetiikkatuotteiden lisäksi verkkokaupasta voi tilata sen ikonista kauneusboksia, joka on noussut Suomessakin suureen suosioon. Boksi on yksi edullisimmista kauneusbokseista, joita Suomeen saa tilattua, sillä se maksaa parhaimmillaan vain 15,50€ kuukaudessa. Mitä tällä rahalla sitten saa? Siihen tutustutaan tässä postauksessa, kun syyniin pääsee Lookfantasticin Christmas Edition Beauty Box.

Joulukuu on juhlavaa aikaa, ja silloin kauneusboksiltakin odottaa ripauksen joulumieltä. Lookfantasticilla asiaan on selvästi kiinnitetty huomiota, sillä kuukauden Beauty Box kiteyttää joulutunnelman jo boksin ulkoasuun. Kun sain tämän käsiini, oli pakko hymyillä! Mustaan kartonkilaatikkoon on painatettu ruusukultaiset joulukoristeet, ja pakkaus on kerrassaan ylellisen näköinen. Tässä kohtaa jo kutkuttelee, että mitäköhän laatikko kätkee sisäänsä.

Lookfantasti Beauty Box joulukuu

LF Beauty Boxin joulukuun teemana on tietysti joulu. The Christmas Edition -boksista löytyy Lookfantasticin boksille tyypillinen pieni lehtinen, jossa esitellään boksista löytyvät tuotteet. Lisäksi lehti sisältää esimerkiksi tietoa kosmetiikan ainesosista, esittelyjä tuotemerkeistä ja vinkkejä kauneudenhoitoon.

Lookfantastic Beauty Box joulukuu – boksin sisältö

Seuraavaksi pureudutaan kauneusboksista löytyneisiin tuotteisiin. Kuten merkin boksissa on tapana, on tähänkin laatikkoon pakattu kuusi erilaista kosmetiikkatuotetta. Osa tuotteista löytyy jokaisesta boksista, mutta osa on vaihtoehtoisia tuotteita.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että jokainen joulukuussa toimitettu kauneusboksi ei ole täysin samansisältöinen, vaan jotkin tuotteet vaihtelevat. Vaihtoehdot on kuitenkin kerrottu boksin mukana tulevassa lehtisessä ja *boksin tilaussivulla, sen jälkeen, kun kuukauden sisältö on julkaistu.

Jecca Blac Glow Drops Champagne

1. Jecca Blac Glow Drops Champagne 20ml

Ensimmäisenä boksista löytyi Jecca Blacin täysikokoinen korostusvoide sävyssä Champagne. Näitä Glow Dropseja voidaan käyttää meikinpohjustukseen, ja saada kevyttä kuultoa koko kasvoille. Lisäksi ne sopivat meikkipohjan päällä käytettäväksi, jos halutaan lisätä erityistä hehkua kasvojen korkeille kohdille.

Tämä kuulostaa kiinnostavalta, ja mikäli sävy on sopiva, otan ehdottomasti käyttöön jahka saan edellisiä korostusvoiteita tyhjenemään. Tykkään kyllä yleensä tämän tyylisistä tuotteista, sillä niillä saa meikkipohjaan huomattavasti luonnollisempaa hehkua kuin korostuspuutereilla. Ovh: n. 17€

Brush Works Double Ended Eye Brush

2. Brushworks Double Ended Eye Brush

Seuraavaksi boksista löytyi Brushworksin kaksipäinen luomivärisivellin. Teoriassa isompi pää on tarkoitettu luomivärin pakkaamiseen ja häivyttämiseen, ja kapea pää sopisi rajausten tekemiseen. Siveltimen molemmat päät ovat kuitenkin makuuni turhan kookkaita, enkä usko, että tämän mallinen litteä ja tiivisharjaksinen sivellin tekee kovin kaunista jälkeä häivytyksissä. Värin pakkaamiseen se on kuitenkin varmasti passeli.

Rajauspäälle keksisin enemmänkin käyttöä, mutta koska kaksipäisten sivellinten säilyttäminen on aina vähän hankalaa, laitan tämän suosiolla eteenpäin. Ovh: 4,95€

Percy & Reed Session Hold Hairspray

3. Percy & Reed Session Hold Hairspray 50ml

Percy & Reedin kosteudenkestävä Session Hold Hairspray oli boksin ensimmäinen vaihtoehtoinen tuote. Tämän tilalle olisi voinut saada Sukin Sensitive Clay -kasvonaamion 20ml koossa. Ennen kuin kurkkasin boksiin, näin vaihtoehdot lehtisestä ja toivoin, että kohdalleni osuisi tämä hiuslakka. Percy & Reed on nimittäin itselleni täysin tuntematon brändi, ja uusia hiustuotteita on aina erityisen kivaa kokeilla.

Hiuslakasta erityisen kiinnostavan teki se, että tuotteen kerrotaan sopivan myös kuivien hiusten turvalliseen muotoiluun lämpölaitteilla. Muuten suihkeen kerrotaan olevan äärimmäisen hienojakoinen, huomaamattoman näköinen, pitävä ja helposti pois harjattavissa. 50ml matkakoko tulikin korkattua saman tien, ja ainakin hienojakoisuus pitää paikkaansa! Ovh: 5,95€

Medik8 HYDR8 B5 Liquid Rehydration Serum

4. Medik8 HYDR8 B5 Liquid Rehydration Serum 10ml

Medik8 -brändin kosteuttava, hyaluronihappoa ja pantenolia sisältävä seerumi oli boksin toinen vaihtoehtoinen tuote. Vaihtoehtona tälle oli RENin vartalovoide, ja taas pääsin ilahtumaan arpaonnestani. Medik8 on viime aikoina vilahdellut paljon isoissa kauneusmedioissa, ja merkki on ollut testilistani kärkipäässä.

Hydr8 Serum on ihoa syväkosteuttava seerumi, jonka vaikutukset pohjautuvat hyaluronihappoon ja pantenoliin. Ihastuttavan lyhyen incilistan toisena ainesosana onkin pantenoli, ja kolmantena hyaluronihappo. 10ml matkakoko on kolmasosa täysikokoisesta tuotteesta, eli siitä saa jo hyvän käsityksen tuotteen ominaisuuksista. Ovh: n. 20€

Avant Pro-Radiance Brightening Eye Final Touch

5. Avant Pro-Radiance Brightening Eye Final Touch 10ml

Boksin viides tuote on ylivoimaisesti kuukauden arvokkain. Muun muassa kollageenia, glykolihappoa ja hyaluronihappo sisältävä Avantin Pro-Radiance Brightening Eye Final Touch on silmänalusia hoitava ja kirkastava tuote. Sen kerrotaan vähentävän juonteiden, tummien silmänalusten ja silmäpussien näkyvyyttä ja kirkastavan silmänalusten ihoa.

Itse välttelen hohtavia tuotteita silmänalusilla, enkä ole oikein oppinut ymmärtämään niiden hienoutta. Laitan siis tämänkin eteenpäin, vaikka tuotelupaukset kuulostavatkin kutkuttavilta. Ovh: 110,95€

The Balm Petal to the Metal Eye Shadow "Beater"

6. The Balm Petal to the Metal Eye Shadow “Beater” 1,2g

Boksin viimeinen tuote on The Balmin yksittäinen luomivärinappi Petal to the Metal -sarjasta. Omassa napissani ei lukenut sävyn nimeä, mutta Googlen kuvien perusteella arvelen, että se on Beater.

Voidemainen luomiväri on pohjasävyltään metallinhohtoinen, lämmin ruskea, ja sen joukossa on runsaasti siniseen shiftaavaa mikroflakieta. Luomella se siis näyttää vaihtelevasti ruskealta, ja vaihtelevasti hohtavan siniseltä. Nappia joutui hieman hieraisemaan pinnasta, ennen kuin väriä alkoi irtoamaan, mutta sen jälkeen sävy käyttäytyi moitteettomasti. Tämän ympärille pitää tehdä joku ihana meikkilook! Ovh: N. 5€

Lookfantastic beauty box joulukuu 2020

Yhteenveto

Lookfantasticin joulukuinen Beauty Box sisälsi kuusi tuotetta, joista neljä oli täysikokoisia ja kaksi matkakokoisia. Tuotteiden arvo oli yhteensä noin 163 euroa. Kauneusboksin tilaus maksaa 15,50-20€/kk tilausjakson pituudesta riippuen, joten rahoilleen tässä kuussa saa ainakin vastinetta!

Tuotekattaus oli mielenkiintoinen, ja siinä oli hyvä tasapaino eri kategorioiden välillä. Suurin osa tuotteista jää käyttööni ja ehdoton suosikkini boksissa oli Medik8 seerumi. Pidin hieman harmillisena sitä, että valtaosa boksin kokonaisarvosta tuli yhdestä tuotteesta. Tällöin kokonaisuus tuntuu huomattavasti tylsemmältä, jos juuri tuo tuote ei satu kolahtamaan. Näin kävikin omalla kohdallani, sillä Avantin Eye Final Touch ei herättänyt suurta innostusta. Tämä on kuitenkin karu totuus, mikä on vain hyväksyttävä kauneusboksien maailmassa. Hienoimmat ja arvokkaimmatkaan tuotteet eivät aina ilahduta kaikkia, ja joskus vastaan tulee tuotteita, jotka eivät sovi omaan käyttöön. Kaikeksi onneksi joulukuun boksissa oli muita purkkeja, joista innostuin, ja Avantin voide on ihana antaa lahjaksi sitä enemmän arvostavalle.

Lookfantasticin kauneusboksin *voi tilata täältä. Viimeistään 22. päivä tehdyt tilaukset alkavat joulukuusta, ja ensimmäinen boksisi on tässä esitelty Christmas edition. Jos boksi ehtii kuitenkin loppua, alkaa tilaus tammikuun boksista.

Alekoodi Lookfantasticille

Mikäli olet tekemässä tilausta Lookfantasticille, nappaa talteen alennuskoodi tästä! Koodilla NENASOFIA saat 22% alennuksen valikoiduista tuotteista (ei Beauty Boxeista). Alennus koskee *tämän linkin takaa löytyviä tuotteita.

Mikä tuotteista vaikutti kiinnostavimmalta?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

 • Reply JonnaH.

  Aivan ihana pahvilaatikko tässä kuussa, tossahan voisi antaa vaikka lahjan jollekin. Ihan ok boxi tällä kertaa avant ja medik 8 ehdottomasti boxin helmet. 🙂

  20.12.2020 at 10:43
  • Reply Nena Sofia

   No eikö vain! Tämä olisi kyllä täydellinen lahjapaketti. Sisältö oli myös oikein kiva, vaikka Avant ei itsellä pääsekään käyttöön 🙂

   21.12.2020 at 00:13

  Leave a Reply