Follow:

Huhtikuun lakkaukset

Huhheijaa! Täällä ollaan, elossa ja täysissä voimissa. Kolme viikkoa on kulunut blogin pysytellessä täydessä hiljaisuudessa, ja kehtaisin jopa veikata että se on koko blogihistoriani pisin aika ilman postauksia. Tässä kolmen viikon aikana olen ollut hirveässä flunssassa, aloittanut uudessa työssäoppimispaikassa ja taistellut aikaa vastaan rästiin jääneiden kouluhommien kanssa. Nyt on kuitenkin valmistujaismekko matkalla ja kouluhommat siinä pisteessä, että voin pitkästä aikaa jo hieman hengähtää. Toivottavasti siellä on vielä joku, joka on jaksanut paluutani odotella. Nyt pistetään nimittäin ranttaliksi! Minulla on kauhea määrä ideoita tuleviin postauksiin, osa omia, ja osa toivottuja, joita haluan päästä äkkiä toteuttamaan.
Vilkaistaan nyt kuitenkin vielä, mitä tulikaan viime kuussa tehtyä. Lakkauksia julkaisin yhteensä kahdeksan kappaletta, osa näyttää vieläkin omasta mielestäni todella kivoilta, mutta osasta huomaa tekohetkellä vallinneen ajanpuutteen jo pikaisella vilkaisulla. Lemppareitani näistä ovat armyvihreät kynnet ensimmäisessä kollaasissa ja violetit pitsikynnet toisessa kollaasissa. 
No, pidemmittä puheitta se oli siinä. Nyt päästän teidät ääneen, nostelkaa kättä jos ette olleet ihan vielä unohtaneet olemassaoloani, ja heitelkää kehiin vaikka toiveita tulevia postauksia varten, jos sellaisia vielä löytyy! Minä painun tästä viimeistelemään paria koulutehtävää ja sen jälkeen päästän luovuuden irti lakkapöydän ääressä. Palataan asiaan huomenna!
Muistakaapa muistaa äitejä! ♥
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

9 Comments

 • Reply Daniela

  Ihania lakkauksia! Itse palasin juuri 4 kuukauden postaustauolta enkä oo pahemmin sinä aikana muiden blogejakaan lukenut. Ihania lakkauksia olet taas tehnyt, inspiroivaa! Mäkään en malta odottaa että kerkeän taas tehdä kunnon lakkauksia kivoilla koristeluilla 🙂

  8.5.2016 at 12:00
 • Reply Daniela

  Ihania lakkauksia! Itse palasin juuri 4 kuukauden postaustauolta enkä oo pahemmin sinä aikana muiden blogejakaan lukenut. Ihania lakkauksia olet taas tehnyt, inspiroivaa! Mäkään en malta odottaa että kerkeän taas tehdä kunnon lakkauksia kivoilla koristeluilla 🙂

  8.5.2016 at 12:00
 • Reply Belegwen

  Mä just yhtenä päivänä siivosin omaa blogilistaa hiljentyneistä blogeista ja mietinkin että miten täältä ei ole kuulunut mitään. 🙂 Hyvä, että olet pahimman kiireen selättänyt ja palannut blogin pariin! 🙂

  8.5.2016 at 12:05
 • Reply Sole/nailOxtail

  Tervehdys täältä, nättiä kynttä täällä näköjään pukkaa kuten aina 🙂

  8.5.2016 at 19:34
 • Reply Anonyymi

  Oon käynyt joka päivä tapani mukaan katsomassa, että onkos uusia postauksia tullut, ja olin tosi innoissani kun nyt uusi postaus vihdoin tuli! Hienoa kuitenkin että sait rästihommat tehtyä, ne on ehkä ärsyttävin juttu maailmassa! Tosi hienoja kynsiä oot tehnyt, kadehdin! (anniiiws__)

  9.5.2016 at 03:37
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Daniela! ♥ Sulla onkin ollut pitkä tauko tosiaan, kiva kuulla että oot tekemässä paluuta 🙂

  11.5.2016 at 19:08
 • Reply Nena Sofia

  Huh, kiva ettet vielä mun blogia siivonnut listalta 🙂

  11.5.2016 at 19:09
 • Reply Nena Sofia

  Oi, kiitoksia! 🙂 Kiva kuulla sinustakin!

  11.5.2016 at 19:09
 • Reply Nena Sofia

  Ohhoh, ihan hurjaa anniiiws__! Mä olen ihan järjettömän otettu sun kommenteista, kiitos kauniista sanoista ♥♥ Kiva kuulla, että olet jaksanut odotella 🙂

  11.5.2016 at 19:11
 • Leave a Reply