Follow:

Salaista hauskanpitoa

Heippa kaikille!
Perjantainen korvaleikkaus sujui muitta mutkitta, ja yöpyminen sairaalassakaan ei tuntunut missään niiden kaikkien lääkehuurun jäämien alla (kipulääkkeet sun muut). Lauantaina kotiuduin osastolta jo aamupäivällä, ja viime päivät ovat kuluneet nukkuessa ja syödessä kun muuta ei ole oikeastaan jaksanut. Nyt alkaa kuitenkin vireystila olla lähellä normaalia, joten blogitauko on virallisesti kuitattu. Toivottavasti täällä vielä on joku ♥
Siirrytäänpäs sitten asiaan. Tänään ajattelin höpistä teille FUN Lacquerista, joka on erityisen uniikki singaporelainen indie-lakkamerkki. Lakat ovat hankalasti saatavilla ja hinnaltaan melko päätä huimaavia, mutta tavara on taivaallista. Lakkakokoelmia on jo reippaasti, ja juju näissä kaunottarissa on niiden mieletön säkenöinti. Tällaiset lasipullot ovat jo metsästämisen arvoisia, ja pitkän aikaa ehdin niistä haaveilemaankin.
Viime kuun lopussa oli syntymäpäiväni, ja sen kunniaksi mies sitten tilaili minulle Cessarshopilta kaikkea ihanaa toivomaani kynsikamaa. Niiden mukana kotiutin siis kaksi ensimmäistä FUN Lacqueriani: Secretin (h) sekä Royal Chapelin (h). Ensimmäisenä kynsille pääsi vedenvihreä Secret (h).
Jo pullossa lakka viehättää kimalluksellaan. Holohippuset säkenöivät kauniisti valoa vasten ihan jo tavallisen kattolampun alla, ja auringossa väriloisto suorastaan villiintyy. Tästä muodostui melkoinen aarre kokoelmassani, ja aloinkin jo himoitsemaan lisää näitä ihanuuksia.

Koska olin laiska, lakkasin ensin kynsille kerroksen YesLoven vihreään taittavaa turkoosia cremeä, K032 -lakkaa. Tämän päälle sudin kaksi kerrosta Secretiä (h) joka riitti tasaiseen peittävyyteen. Kimallus jäi hieman odotettua laimeammaksi, ja totesinkin jälkikäteen, että ensikerralla pitää katsoa miltä lopputulos näyttää pelkän Secretin (h) voimin.
Koristeluiksi kaavailin ensin leimoja, mutta epäonnistumisen pelossa päädyin pilkkutikku-kukkiin sekä pilkkuketjuihin. Huomaa, että dottari on alkanut pysymään paremmin hyppysissä kun lasken sen jo mieluisaksi koristeluvälineeksi. 

Mainittakoon vielä, että nämä kuvat ovat ainoat olemassaolevat otokset näistä manteleista. Testasin mallin muutosta tosiaan kun yhdestä kynnestä lähti kulma repeämään, mutta kyseinen kynsi katkesi uudestaan pian mallin vaihdon jälkeen ja nyt ollaankin taas palattu tasakärkiseen malliin, joskin säälittävän lyhyeen sellaiseen. Tykkäsin kyllä teräväkärkisestä mallista siroutensa vuoksi, enkä pidä lainkaan epätodennäköisenä ettenkö palaisi siihen muotoon vielä jossain vaiheessa.
Miltäs Secret (h) teidän silmissänne näyttää?Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

31 Comments

 • Reply Charming Nails

  Miten upeat kynnet! Taivaallisen kauniit! Kiva kuulla että kaikki meni hyvin, paranemisia, kyllä täällä odotellaan 🙂

  9.6.2015 at 16:03
 • Reply eekku

  Kiva lakka ja myös kiva kuulla että oot selvinny leikkauksesta.Parantelet itsesi rauhassa kuntoon,kyl lukijat pysyy.Mullaki blogi saattaa hiukan hiljentyä eli kerroin siel hetki sitten tulevasta vauvasta 😀

  9.6.2015 at 16:45
 • Reply Fiiia

  Tosi upea lakka ja sievät kynnet kaikin puolin!

  9.6.2015 at 16:47
 • Reply Emmi

  Oih, aivan upeat! <3

  9.6.2015 at 17:58
 • Reply Bunnytailnails

  Upeat kynnet! Näillä kelpaa kyllä vähän olla jo toipilaana :). Me muuten postattiin Secret molemmat yhtäaikaa! Mulla on se ilman holoa oleva versio, kun en uskaltanut ottaa hirveän pohdinnan jälkeen tätä holoversiota kimalluksen katoamisen pelossa. Prima Donna vielä pikkaisen kiinnostaisi mutta kun se pirulainen on niin tyttömäinen. Paranehan pian murunen <3.

  9.6.2015 at 19:08
 • Reply Outi

  Paranemisia! 🙂
  Nää on aivan ihanat kynnet! Kauniin kesäiset kukkakoristeet 🙂 Mulla lienee taas pian edessä tuo mantelivaihe, kun kynnet on päässeet ihan tajuttoman pitkiksi ja alkaa olla semikuluneet reunoilta. Itse kyllä oon omilla kynsillä mantelistakin tykännyt tosi paljon! Ne on vaan vähän vaaralliset, kun viilaan ne aina ihan teräviksi ja sitten vahingossa tulee naarmuja 😀

  9.6.2015 at 19:12
 • Reply Helmi L

  Hienot kynnet! FUN Lacquer on kyllä kiinnostava merkki, saapa nähdä jos sitä itsekin joskus tulee hankittua. Kiva kuulla, että leikkaus meni hyvin! Parane pian ja älä stressaa blogitauoista, kyllä täällä roikutaan! 🙂

  9.6.2015 at 19:18
 • Reply Johanna

  Hyvä että leikkaus sujui hyvin 🙂 myös hoitolapseni mielestä nämä kynnet oli hienot ja huokaisi ihastuksesta kun nämä tuli instan feedissa vastaan 🙂

  9.6.2015 at 19:42
 • Reply E-S

  Toi on paha kun saa yhden, niin portti on ikäänkuin avattu ja sitten sitä tahtoisi vain lisää… F.U.N:ien kanssa käy helpostikin niin! 😀

  Secret on ihana, ja nätti lakkauskin!

  9.6.2015 at 19:48
 • Reply Sissi

  Kaunista <3 Ja toipumista sinne kovasti toivottelen:))

  9.6.2015 at 20:41
 • Reply Enail

  Oi, onpas kaunis lakka 🙂 ja aivan ihanat noi koristelut. Pysyispä mullakin pilkkutikku kädessä noin hyvin.

  Paranemisia 🙂

  10.6.2015 at 02:50
 • Reply Fani

  Ooh, tuo lakka on niin upea ja koristelut on todella kauniit ja onnistuneet<3

  10.6.2015 at 05:37
 • Reply Jasmina

  Tosi upeat kynnet!! 🙂

  10.6.2015 at 05:42
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Ihan mahtavan kaunista pilkutusta!:) Tykkään paljon<3

  10.6.2015 at 06:00
 • Reply Tinkerbell

  Älyttömän kauniit koristelut! Mulla on kans luonnoksissa odottamassa postaus Secretistä 😀

  10.6.2015 at 08:52
 • Reply Nena Sofia

  Hurjasti kiitoksia! ♥ Ja kyllä tässä ollaan jo reipasta vauhtia parantumassa, kiva kuulla että mun höpinöitä jaksetaan vähän odotellakin 🙂

  10.6.2015 at 14:48
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! <3 Ja täällä tosiaan parannutaan jo hyvää vauhtia 🙂 Paljon onnea vielä tulevasta vauvasta, upea uutinen! :')

  10.6.2015 at 14:51
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Fiiia! ♥

  10.6.2015 at 14:52
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 ♥

  10.6.2015 at 14:52
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos ja kumarrus! ♥ Hauska sattuma tuo yhtäaikainen postaaminen Secretistä, itsekin sen juuri huomasin 😀 Prima Donna itseäkin houkuttaisi, mutta se ei tosiaan ole ainoa mitä näistä vielä kaipaisin 😀

  Ps. Paraneminen käynnissä, hyvin jaksan jo olla tolpillani eikä pitäisi kauaa mennä että olen täysin kunnossa taas 🙂

  10.6.2015 at 14:54
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Outi! ♥ 🙂 Mantelit olivat kyllä sen ensimmäiset pari päivää hyvin vaaralliset, tosin itse saan helposti vahinkoa aikaan juuri viilatuilla taltoillakin kun kulmista teen aina mahdollisimman suorat ja terävät :'D

  10.6.2015 at 14:57
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Ja ehdottomasti suosittelen tutustumaan tähän merkkiin tarkemmin, ovat meinaan upean uniikkeja nämä lakat 🙂

  Ps. Ihanaa että täällä on vielä porukkaa paikalla, blogitauot on meinaan semmoinen juttu mitä inhoan viimeiseen niittiin asti (kamala kutina aina päästä postaamaan) ja vielä karmivamman siitä tekisi, jos lukijatkin karkaisivat samalla. Kiva kuitenkin huomata, ettei ihmiset niin herkkähermoisia ole että parista tauosta häipyisivät 🙂

  10.6.2015 at 15:00
 • Reply Nena Sofia

  Niinpä 🙂 Ja hei, kiitoksia hurjasti, myös sinne hoitolapsellesi! Tätä kommenttia lukiessa naamalle jumittui leveä hymy 😀

  10.6.2015 at 15:01
 • Reply Nena Sofia

  Hehee, nimenomaan… 😀 Voi, kun tilin kate myötäilisi tätä himotuksen määrää 😀

  Kiitos kehuista ♥

  10.6.2015 at 15:03
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kiitos! ♥ Kyllä täällä hurjaa vauhtia toipuillaan 🙂

  10.6.2015 at 15:06
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Enail! 🙂 Ja harjoitteluahan tuo pilkuttelu lähinnä vaatii, ei se vielä itselläkään mitenkään mainittavan hyvin mene, mutta sen verran paremmin kuin aluksi että kiinnostaa jo harjotellakin 🙂

  Ja kyllähän täällä parannutaan, pian koko leikkaus on vaan harmaa muistikuva muiden joukossa 🙂

  10.6.2015 at 15:07
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia kehuista, tämä lakka kyllä on ihan mieletön ♥ 🙂

  10.6.2015 at 15:09
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  10.6.2015 at 15:10
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! 🙂 ♥

  10.6.2015 at 15:11
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! 🙂 Ja hih, nyt on kyllä kunnon Secret-buumi menossa 😀

  10.6.2015 at 15:11
 • Reply Ninthea VintageRose

  The green holo is very beautiful! I am not a big fan of green nail polishes but this one is just too cute!
  I like the decorations with flowers and dots too 😀

  12.6.2015 at 11:37
 • Leave a Reply