Follow:

Juhlaviikko: Korkeakin torni alkaa maasta

Ihanaa torstai-iltaa kaikille! ♥ Nyt olisi juhlaviikon toisiksi viimeinen päivä, ja aika esitellä vähän kukkakynsiä. Tämä postaus oli tarkoitus kirjoitella jo aikaisemmin, mutta käytiin ostamassa miehen kanssa uudet puhelimet ja kaupoilla pyörimiseen meni odotettua enemmän aikaa. Nyt on minulla muuten käytössä Honor 7, josta olenkin tosi innoissani hyvältä vaikuttavan kameran vuoksi. Tällä varmaan räpsin viikonlopun messukuvat niin ei tarvitse raahata kameraa mukaan, jes!
Kynnet toteutin tällä kertaa näiden viime vuoden maaliskuussa julkaisemieni haastekynsien pohjalta. Kyseisillä kynsillä on kukkia vihreäksi lakatullla taustalla ja aksenttikyntenä pinkkiä tekstuuria. Ihan nätit, mutta jotenkin kokonaisuudeltaan rikkonaiset. Miksi tuon kukkaniityn keskelle piti änkeä vaaleanpunainen tekstuurikynsi? Muutakin paranneltavaa kynsistä löytyi, kuten tyystin puuttunut syvyysvaikutelma niityn ruohikossa. 
Syvyysvaikutelman koitin saada aikaiseksi aloittamalla lakkauksen liukuvärillä. Kaikille kynsille töpöttelin siis liu’un Kikon numerottomalla (kulunut pois?) vaaleanvihreällä crelly-lakalla, sekä Essencen tummalla sinivihreällä I Feel Good -nimisellä cremelakalla. Liukuvärin päälle maalasin aluksi ruohikkoa akryylimaaleilla, siten, että aloitin vaalealla sävyllä ja “päällimmäiset” ruohot tein hyvin tummalla vihreällä.
Lopuksi lisäilin kukkasia myöskin akryylimaaleilla sutien. Kukkien maalaaminen ei tällä kertaa kyllä meinannut oikein onnistua, ja oikeastaan ne eivät näytä yhtään näteiltä esikuviinsa verrattuna. Jotenkin suttuisilta. Onneksi tästäkin voi ottaa opikseen ja tehdä ensi kerralla tarkempaa työtä. Muuten kyllä lakkaus on ehdottomasti kivemman näköinen kuin alkuperäinen – ainakin omasta mielestäni.

Huomenna suuntaan messuille heti aamuvarhaisella, ja minut jos tunnistaa niin saa tulla nykimään hihasta. Tukka on punainen ja paidassa on kiinni bloggaajapassi josta voi tarvittaessa tarkistaa että onko oikea henkilö kyseessä 😉 Ja hei, jos ette minuun messuilla törmää, mutta haluaisitte moikata, niin olen myös Cesarsshopilla lakkailemassa geelilakkauksia lauantaina klo 14-19. Toivottavasti tavataan!

Mitäs olette mieltä näistä kynsistä? Kummat on onnistuneemmat?


Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Jenna K.

  Tosi upeat! Täytyypä yrittää itsekin 🙂

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  20.10.2016 at 17:06
 • Reply Emmi

  Kauniit 🙂

  20.10.2016 at 17:23
 • Reply Satsuli

  Nää on kyllä onnistuneemmat, niin hyvin oot saanu tuon syvyysvaikutelman nuihin. Upeat! <3

  20.10.2016 at 20:02
 • Reply Kiia Innanmaa

  Ompa kauniit kynnet !! Ihana toi pinkkiglitterilakka 🙂

  21.10.2016 at 11:18
 • Reply Nena Sofia

  Voi sentään, kiitos kaunis! ♥♥

  22.10.2016 at 09:03
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emmi! 🙂

  22.10.2016 at 09:08
 • Reply Nena Sofia

  Uiii kiitos! ♥ Jotenkin niiden perhoskynsien jälkeen on kaikki kynnet tuntuneet ihan epäonnistuneilta, mutta ihanaa kuulla ettei ehkä näin olekaan 😀 <3

  22.10.2016 at 09:09
 • Reply Nena Sofia

  Oikein paljon kiitoksia! 🙂

  22.10.2016 at 09:12
 • Reply Tinkerbell

  Apua miten upeat! <3

  23.10.2016 at 09:16
 • Reply Tintti

  Voi että mä en kestä sitä kuinka taitava kynsien koristelija sä oot! Todella upea lopputulos :).

  23.10.2016 at 16:30
 • Reply Nena Sofia

  Suuret kiitokset! 🙂 <3

  25.10.2016 at 18:04
 • Reply Nena Sofia

  Siis mä olen ihan häkeltynyt 😮 <3 Kiitos Tintti, oletpa ihana 🙂

  25.10.2016 at 18:10
 • Leave a Reply