Follow:

#ablecs15 Week 5: Textured

Ihanaa sunnuntaita kaikille! 
Olen ollut koko viikonlopun flunssassa, mokoma alkoi kummittelemaan torstaina ja pahaksi se meni perjantai-illan aikana. Itseasiassa edellistä postausta kirjoittelinkin silmät ristissä aivastellen ja kylmästä väristen, ja hyppäsinkin äkkiä peiton alle kun sen sain alta pois. Nyt alkaa olemaan olotila jotenkuten elävien kirjoissa oleva, joten olisi aika palailla blogin pariin.
Finnish(able) keväthaasteen viikon viisi toisena aiheena olisi Textured. Tiesin heti, että haluan päästää kaksi IsaDoran Sugar nails -lakkaani pois testaamattomien laatikosta, ja päädyinkin yhdistämään tuon kaksikon liukuväriin.
Liukuväri tekstuureilla on todella helppo. Aluksi lakkasin pohjalle kerroksen vaaleampaa lakkaa, keltaista Lemon Sodaa, ja tämän jälkeen lakkasin kostutettuun meikkisieneen raidat sekä Lemon Sodaa että vaaleanvihreää Macaronia ja tuputtelin menemään. Ainoa ongelma tekstuureilla tehdyssä liukuvärissä on ylimenneiden siivoaminen: putsailin kynsinauhoja ikuisuuden, ja silti kuvissa näkyy, että sormeni ovat täynnä glitteriä… Noh, kaikessa ei voi voittaa.

Aksenttikynteen eli nimettömään lakkasin pelkästään kolme kerrosta Lemon Sodaa, ja lakkauksen viimeistelin vihreillä helmenpuolikkailla sekä samanvärisellä helmiäisrusetilla. Pidin näistä kynsistä kyllä kovasti, vaikka olivatkin melko yksinkertaiset kokonaisuudessaan.

Ensi viikolla onkin haasteen kuudes viikko, ja ainakin ensimmäinen aihe vaikuttaa hyvinkin hankalalta. Jonkinlaisia ideoita siihen jo olisi, mutta voi olla, että mennään metsään ja lujaa – no, onneksi sitä on sattunut ennenkin tämän blogin puolella, eikä kukaan tuskin järkyty!
// Happy Sunday everyone! I’ve been on a flue all weekend, and finally I’m feeling kinda alive. It’s time to take a look to the ablecs15 nail art challenge’s this week’s second theme: textured. 

I have had two IsaDora’s Sugar nails polish untested for a long time, and now I finally decided to get them on my nails. At first I applied one coat of yellow Lemon Soda on my nails, and onto that I made that gradient with moist makeup sponge. On my accent nail at ring finger I just applied two more coats of Lemon Soda and I finished the manicure with some green pearl halves and bows.

Even thought this manicure is really simple, I still liked it a lot. I love these soft colors so much that I could wear them all the time.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Emmi

  Tosi kauniit kynnet! 🙂

  15.3.2015 at 12:50
 • Reply Nanikaroliina

  Ihanan keväisen väriset ! :))

  15.3.2015 at 13:02
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Nää on tällaisia kevätlakkoja ja varsinkin pääsiäiseen, ihanat kynnet tykkään! <3 🙂

  15.3.2015 at 13:34
 • Reply Bunnytailnails

  Mäkin löysin nää lakat alennuksesta vihdoin. Pääsiäisenä käyttöön :). Hyvä idis tuo liukuväri!

  15.3.2015 at 14:30
 • Reply eekku

  Söpöt

  15.3.2015 at 16:06
 • Reply Outi

  Kauniit! 🙂 toi rusetti on tosi söpö ^^

  15.3.2015 at 18:58
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon Emmi! 🙂

  16.3.2015 at 06:19
 • Reply Nena Sofia

  Hih kiitos! 🙂

  16.3.2015 at 06:19
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos paljon! 🙂 <3

  16.3.2015 at 06:20
 • Reply Nena Sofia

  Nää kyllä tosiaan sopis hyvin pääsiäiseen, itse en vain malttanut odotella enää, kun tuo Macaron oli ollut käyttämättömänä syksystä saakka 😀

  16.3.2015 at 06:20
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Eekku! 🙂

  16.3.2015 at 06:21
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos Outi! 🙂

  16.3.2015 at 06:21
 • Reply Tinkerbell

  Ihanat värit! Ja vähänkö söpö rusetti :3!

  16.3.2015 at 16:45
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! 🙂 <3

  18.3.2015 at 05:05
 • Leave a Reply