Follow:

Lavera: Hydro Effect Serum

Sain reilu kuukausi sitten kokeiluun Laveran keväällä lanseeraaman Hydro Effect -seerumin. Tiesin tuotteen jo etukäteen loistavaksi, olinhan sitä jo pariin kertaan siskoltani testannut ja lukenutkin muutamia hyviä arvosteluja. Juuri siksi, ja siitä huolimatta otin seerumin päivittäiseen käyttöön kuukaudeksi, nähdäkseni, onko sillä pitkäaikaisempia vaikutuksia kasvojeni iholle.
Lavera Hydro Effect Serum sisältää luonnollista hyaluronihappoa, luomutuotettua aloe veraa sekä luomusakkarideja joiden luvataan kosteuttavan ihoa tehokkaasti. Lisäksi tuotteen kerrotaan suojaavan ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta ja ehkäisevän ihon ennenaikaista vanhenemista luonnollisten antioksidanttien ja luomulevän avulla. Kuulostaa lupaavalta!
 
Tuotteen koostumus on hyvin juokseva ja geelimäinen. Se tuntuu kasvoille levitettäessä virkistävältä ja imeytyy erittäin nopeasti.
Imeytymisnopeuteen vaikuttaa varmasti INCI-listassa, melko korkealla esiintyvä alkoholi, mutta alkoholin kuivattavia haittavaikutuksia seerumissa en ole huomannut. Korkea glyseriinipitoisuus yhdessä kosteuttavien ainesosien kanssa auttavat varmistamaan kosteuden sitoutumisen iholle.

 

Ensivaikutelma tuotteesta on ihana: iho tuntuu imaisevan kosteuden itseensä ja tuotteen kevyesti viilentävä vaikutus virkistää. Tuoksua voisi kuvailla jopa ylelliseksi, se on ehdottoman raikas mutta samalla hedelmäisen makea. Tämä täytyy tuoksutella itse, sitä on mahdotonta kuvailla oikein.
Myös seerumin pakkaus on yksinkertaisuudessaan kaunis: hopeiset yksityiskohdat tuovat muuten arkiseen olomuotoon pientä luksusta. Pumppumekanismi on hygieeninen, ja toimiva. Tämä ei ole temppuillut kertaakaan.
Kuukauden aikana suurin havaitsemani muutos on tapahtunut ihon kirkkaudessa, mutta huomaan eroja myös ihon tuntumassa. Kasvojen iho on selkeästi pehmeämpi, mutta samalla napakampi – luonnollinen hyaluronihappo on selkeästi tehnyt tehtävänsä. 
 
Vaikka tuote on koostumukseltaan kevyt, se on myös tehokas kosteuttaja. Uskon, että ainakin omalla ihotyypilläni pärjään tämän kanssa pitkälle alkutalveen, kunhan valitsen vähän tuhdimman, suojaavan kasvovoiteen sen kaveriksi.
Lavera Hydro Effect -seerumin hinnat pyörivät 20€ molemmilla puolilla, mutta suosittelen olemaan valppaana tulevilla I love me -messuilla. NHS:n pisteeltä tätä olisi mahdollista ostaa mainiolla 40% alennuksella.
 
 
 
Oletteko te ehtineet jo testata tätä?
 
*** Seerumi saatu blogin kautta
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Katri

  Ei mulla muuta, mutta vitsi miten onnistuneet kuvat! ♥___♥

  6.10.2017 at 13:31
 • Reply paula

  messujen ostoslistalle siis 🙂

  6.10.2017 at 15:27
 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Mäkin tykkään tästä, koska seerumi ei ole liian paksu, joten tätä voi käyttää rasvaisempikin iho 🙂

  6.10.2017 at 18:07
 • Reply Marppa

  Kuulostaa hyvältä. Ja kuvat on kauniita! 🙂

  7.10.2017 at 08:34
 • Reply Nena Sofia

  Hei eikä, kiitos senkin kuvavelho! ♥♥

  7.10.2017 at 22:10
 • Reply Nena Sofia

  🙂 Mun pitää varmaan itsekin hankkia tätä varapullo, alkaa jo hupenemaan hurjaa vauhtia 😀

  7.10.2017 at 22:12
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kuulla! 🙂 Tämä on tosiaan koostumukseltaan ihanan kevyt.

  7.10.2017 at 22:14
 • Reply Nena Sofia

  🙂 Kiitos kuva-kehuista, näillä rekvisiitoilla leikittely on muutes hauskaa hommaa!

  7.10.2017 at 22:20
 • Leave a Reply