Follow:

Turvallinen meikkileikki UD:n Naked Ultimate Basics -paletilla

Oletteko kuulleet huijarisyndroomasta? Alkuviikosta kohdalleni osui lyhyt kolumni aiheesta, joka osui ja upposi. Lyhykäisyydessään “huijarisyndroomasta” kärsivä henkilö vähättelee omia saavutuksiaan ja uskoo niiden johtuvan hänestä itsestään riippumattomista syistä. Samalla hän pelkää, että pian joku huomaa hänen todellisen osaamattomuutensa ja paljastaa hänet huijariksi joka hän uskoo olevansa. Voi, miten voinkaan kertoa samaistuvani tähän.
Minua pelottaa. Minua pelottaa työpaikallani, jossa ohjaan erityislapsia, sillä välillä tuntuu etten tiedä oikeastaan mistään mitään. Etten ammattitutkinnostani huolimatta oikeasti osaa työtäni tai ole tarpeeksi pätevä ja kypsä siihen. Samoin minua pelottaa blogin kirjoittaminen kynsistä. Minua jännittää julkaista kynsikuvia tänne, sillä useimmat niistä ovat mielestäni jollain tavalla epäonnistuneita. Kun sitten niitä kynsiä kehutaan, usein huomaan huokaisevani helpotuksesta. Huh, kukaan ei huomannut.
Samasta syystä minua ahdistaa tehdä kynsilakkauksia muille. Käteni tärisevät vimmatusti aina, kun ryhdyn hommiin. Sillä minä tiedän, että se toinen henkilö on luultavasti lukenut blogiani ja odottaa, että taion mitä upeimmat luomukset hänen kynsilleen. Ja minä tiedän, etten siinä tule onnistumaan.
Haluan huomauttaa, ettei koko elämäni ole yhtä epäonnistumisten pelkoa tai niistä ahdistumista, ja nykyään uskon ainakin ison osan ajasta että olen ihan taitava kynsien koristelija – mutta silti uudet asiat nostattavat joka kerta kylmänväreet. Tällä kertaa se on meikkaaminen ja muu kosmetiikka, ja siitä kirjoittaminen blogissa.

Onko siellä muita huijarisyndrooman itsestään löytäviä? Sana on vapaa kommenttiboksin puolella!

Jotta voin aloittaa puhtaalta pöydältä ja höpistä teille rennosti kosmetiikasta ja tavoistani käyttää sitä, haluan aloittaa kaiken sillä, että sanon ääneen sen mitä pääni sisäinen ääni huutaa. Tämä ei ole vahvuuteni. Minä rakastan meikkaamista, ja hamstraan mielelläni kosmetiikkaa, mutta tieto-taitoni näissä asioissa on vielä hyvin huteraa. Minulla on kuitenkin intohimo ja innostus näitä aiheita kohtaan, ja siksi koen luonnolliseksi että alan bloggaamaan myös niistä. Toivon vain, ettette odota liikoja.
Tähän mennessä olen julkaissut kaksi meikeistä kertovaa postausta, joista ensimmäinen sisälsi kasvokuvia ja toinen pelkkiä swatcheja luomiväreistä. Ne löytyvät muu kosmetiikka -tagin takaa, mutta tulen lisäämään tägeihin vielä meikit, huulimeikit ja silmämeikit selvyyden vuoksi.
Alun pienen avautumisen taustalla on Urban Decayn Naked Ultimate Basics -paletilla toteutettu silmämeikki, joka meinasi jäädä kokonaan postaamatta. Luomivärit itsessään toimivat hyvin ja sain niillä mielestäni ihan onnistunutta jälkeä aikaan, mutta tönkkö rajaus ja typerät ilmeet itse kuvissa nostivat niskakarvat pystyyn.

Tiesin, etten voisi kirjoittaa tätä postausta mukamas asiantuntevaan sävyyn näyttämättä naurettavalta, joten päätin juosta edelle ja nauraa ensin itse itselleni. Kuinka vaikeaa voikaan olla saada kaunis eyeliner -siipi aikaiseksi siten että se näyttää samalta molemmilla puolilla? Ja miten hankalaa voikaan meikin kuvaaminen olla? No, tästä on hyvä lähteä kehittymään.

Luomet pohjustin aluksi Nyxin vedenkestävällä silmämeikinpohjustajalla, jonka jälkeen levitin luomivakoon ja sen yläpuolelle paletin lämmintä vaalean nudea mattasävyä, Nudieta. Tämän päälle levitin luomivakoon sävyä Tempted, jonka blendasin kohti kulmaluuta. Silmien ulkonurkkiin lisäsin varovaisesti syvyyttä viininpunertavalla mattasävyllä Lethal, jonka jälkeen pehmensin lopputulosta vielä keskiruskealla Lockoutilla. Liikkuvalle luomelle levitin Nudieta ja silmäkulmiin sekä kulmaluulle lisäsin valoa tuomaan paletin ainoaa shimmeristä sävyä Blowia.
Rajaukset tein Essencen vedenkestävällä nestemäisellä Dip Eyelinerilla, jonka ostin hiljattain testiin. Voin kertoa, että en tykkää tästä juurikaan. Esimerkiksi merkin Liquid Ink -linerilla on paljon helpompi toteuttaa siipirajaukset sillä Dip Eyelinerin applikaattori on aivan liian paksu kapeimmasta kohdastaan. Hyvä puoli tässä on kyllä pysyvyys, kertaakaan ei ole lähtenyt lohkeilemaan luomilta.

 

Kulmat harjasin muotoonsa ja väritin niitä kevyesti UD:n paletin keskiruskealla Lockout -sävyllä. Lopuksi lisäsin vielä Essencen Make Me Brow! -kulmageeliä sävyssä 02 Browny Brows. Ripsivärinä käytin tällä kertaa Lumenen Truly Bold and Curvy -maskaraa, josta olen tykännyt arkimeikissä. Huulilla Viva la Divan Chocolate Mint -mattainen huulilakka.
Tämä oli nyt tällainen turvallinen, maanläheinen meikki jossa koen oloni mukavaksi. Tummat huulet ovat vielä hieman totuttelun alla itselläni, mutta tällainen neutraali ruskea sävy on helppo kantaa. Tekstiä syntyi niin paljon, että jätin kirjoittamatta tekemästäni meikkipohjasta, sillä ajattelin toteuttaa siitä oman postauksensa lähiaikoina.
Mitäs sanotte tästä lookista? ♥
 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

27 Comments

 • Reply nita

  Hei aivan upea kokonaisuus ja kaunis sinä, toi silmämeikki on niin nätti! Ihanan väriset nuo huulet kans! En olisi arvannut että sulla voi olla ahdistuksen tuntemuksia kun lakkaa muiden kynsiä, säähän oot niin taitava <3 olet upea muista se <3

  15.1.2017 at 16:13
 • Reply Tiia

  Kaunis meikki ja varsinkin nuo huulet!! Passaa sulle ihan älyttömän hyvin!

  15.1.2017 at 16:44
 • Reply Marppa

  Oi kuinka kaunis meikki! Sulla on kauniin malliset silmät. Niihin voi varmasti loihtia minkälaisen meikin vaan. Päästä ne yksisarvishullutukset meikkeihinkin. 😀

  Mulla on ehkä vähän tuota samaa itsensä vähättelyä. Sitä on niin hirveän kriittinen itseänsä ja tekosiansa kohtaan. Pienetkin epäkohdat häiritsee, vaikka kukaan muu ei huomaa niitä.

  Pitäis vaan olla itselleen vähän armeliaampi. En tiedä onko se ikä vai mikä, mutta mulla se ainakin helpottaa koko ajan. 🙂

  15.1.2017 at 18:34
 • Reply E-S

  Meikkisi sekä valokuvat näyttävät ihan yhtä taidokkailta kuin mitä kynsipostauksetkin ovat olleet – voit siis taas huokaista helpotuksesta. 😉
  Oon samaa mieltä kuin joku yllä että tuo huulipunan väri sopii sulle aivan täydellisesti.

  Tuo huijarisyndrooma kuulostaa kyllä ainakin jonkin verran tutulta. On tiettyjä hetkiä tai juttuja että ei vain usko itseensä ja olenpa itsekin huokaissut muutamankin kerran helpottuneena kun todellisuus ei ole tullut julki… 🙂

  15.1.2017 at 20:29
 • Reply Emmi

  Oi että, aivan ihana meikki!♥ Ja kaunis sinä! Tuo huulipuna sopii sulle täydellisesti 🙂

  Huijarisyndrooma kuulostaa vähän liiankin tutulta… Oon todella itsekriittinen ihminen, mutta toivottavasti tää joskus helpottaa 🙂

  15.1.2017 at 21:16
 • Reply Sissi

  Voi että olet nätti ^_^ Ja kaunis meikki, eetteriin vaan! Meikkien kuvaaminen on monin verroin vaikeampaa kuin kynsien, mutta musta nää kuvatkin on tosi hyvät.

  15.1.2017 at 21:34
 • Reply Minna

  Aivan ihana meikki ♥ Lisää vain tälläisiä postauksia! 🙂 Ja tuo huijarisyndrooma kuulostaa erittäin tutulta, ja tunnistan kyllä hyvin itsenikin tuosta jutusta! 😀 Mikähän siinä on, että ikinä ei voi sanoa itselleen että on onnistunut jossain, tuntuu että aina epäonnistun jotenkin 😀

  15.1.2017 at 22:07
 • Reply Charming Nails

  Tosi hyvät kuvat ja huisin kaunis sinä <3

  16.1.2017 at 12:05
 • Reply Katri

  Ei huolta – näytät näissäkin kuvissa ihan superkauniilta kuten jo aikaisemminkin kommentoin siihen jouluiseen ekaan(?) meikkipostaukseesi. ♥ Mä en ikinä osais tehdä noin upeaa meikkiä, en varsinkaan siipirajauksia noin hyvin! Toisaalta mulla on kaverina raskaat silmäluomet että se kyllä hankaloittaa kaikkien silmämeikkien tekoa ihan sairaasti. :S
  Ja ps. Nää kuvatkin sun meikistä on ihan sairaan hyvät! Oon ite yrittäny järkkärillä ottaa “selfieitä” meikistäni mut ei toivookaan että saisin minkäänlaisia lärvikuvia… :'D

  16.1.2017 at 17:43
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos kultamuru! <3 Mä en oikein osaa vastata tähän mitään, oon jotenkin ihan häkeltynyt vaan nyt :') ♥

  16.1.2017 at 17:47
 • Reply Nena Sofia

  Oih sentään, kiitos! ♥ Ihanaa kuulla 🙂

  16.1.2017 at 17:49
 • Reply Nena Sofia

  Jestas miten ihanasti sanottu, kiitos! ♥ Kunhan tästä rohkenen, niin julkaisen varmasti vähän leikkisämpiäkin lookkeja tänne. Sä olet ihana tsemppari ♥♥♥ 🙂

  Hei ja kiva kuulla, etten ole ihan ainoa tämän ongelmani kanssa. Tämä lienee sellainen asia, mistä pitää vain opetella itse eroon. Opetella hyväksymään itsensä sellaisena kuin on ja lopettaa se epäröinti 🙂

  16.1.2017 at 17:51
 • Reply Nena Sofia

  Eikä, älä viitsi :') ♥ Mä en tiennyt itkeäkö vai nauraa kun tätä kommenttia luin… Ja huokaisin kyllä! 😀

  Mä luulen että tää huijarisyndrooma on vähän sen tyylinen paha ajattelumalli, josta pitää vain itse opetella eroon. Mutta tosi jännää miten moni tähän voi samaistua!

  Ps. Tästä huulipunasta taisi justiinsa tulla oma suosikki 😀

  16.1.2017 at 17:58
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emmi, ihanasta kommentista ja kehuista! ♥ Musta tuntuu että oon nyt entistä ihastuneempi tähän huulipunaan tän kaiken palautteen jälkeen 😀

  Ja hei, eiköhän se helpota! Etenkin jos alkaa siihen kiinnittämään huomiota ja tietoisesti muistuttelee itseään niistä jutuista missä on hyvä 🙂

  16.1.2017 at 18:00
 • Reply Nena Sofia

  Siis mä olen ihan pää pyörälläni tästä kaikesta palautteesta ♥♥ Kiitos Sissi, kauniista sanoistasi 🙂 Mä olen ihan täynnä tarmoa ja uutta intoa koko harrastuksen myötä taas, kun saa mukaan vähän uusia tuulia!

  16.1.2017 at 18:03
 • Reply Nena Sofia

  Hei ihanaa että saa postata lisääkin näitä, kiitos kehuista! ♥♥ Mä olen ihan innoissani täällä kehittelemässä uusia postausideoita 😉

  Ja kuule sanopa muuta! Inhottava ajatusvamma tämä kyllä on, mutta ehkä siitäkin pääsee vielä eroon kun sinnikkäästi yrittää 😀

  16.1.2017 at 18:07
 • Reply Nena Sofia

  Ooh kiitos Taina <3

  16.1.2017 at 18:08
 • Reply Nena Sofia

  Älä viitti, apua! ♥♥ 😮 Kiitän ja kumarran, vaikken mitään järkevää osaakaan vastata tällaiseen kommenttiin! Mä totta vieköön tuun niin jatkamaan tätä muun kosmetiikan linjausta, niin kivaa saada vähän uusia tuulia harrastukseen 🙂

  Ja hei, älä ikinä sano ei ikinä! Treenaat vaan niin kyllä se siitä 🙂 ♥

  16.1.2017 at 18:11
 • Reply Katarooma

  <3

  17.1.2017 at 17:32
 • Reply Daniela

  Oot niin mahottoman kaunis!! Ja toi huulipuna sopii sulle aivan täydellisesti 🙂

  18.1.2017 at 11:31
 • Reply eekku

  kaunis

  18.1.2017 at 19:12
 • Reply Laura

  Nätti meikki <3

  en ookkaan koskaan kuullu tollasesta huijarisyndroomasta, mutta taidan kyllä ittekkin kärsiä siitä… mulla on ihan samanlaisia fiiliksiä töissä. Ja saan ittelleni aikaan kunnon paniikin kun pitäis jotain vasu -keskusteluja pitää. Mutta kai ne on ihan hyvin aina menny :DDD

  18.1.2017 at 21:02
 • Reply nita

  :') <3

  19.1.2017 at 20:56
 • Reply Nena Sofia

  <3<3

  21.1.2017 at 17:25
 • Reply Nena Sofia

  Hei eikä, äläs nyt viitti!! Kiitos ihana ♥♥

  21.1.2017 at 17:30
 • Reply Nena Sofia

  Voi, kiitos! ♥

  21.1.2017 at 18:20
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Laura <3 :)

  Mutta voi apua! Multa löytyy periaatteessa pätevyys niihin vasukeskusteluihinkin, mutta thank god ei pidä itse olla sellaisia miettimässä. Voin sanoa että ramppikuume olisi melkoinen 😀

  21.1.2017 at 18:22
 • Leave a Reply