Follow:

Testaamattomien tekniikoiden tiistai -haaste

Vuodenvaihteessa aloin kiinnittämään huomiota siihen, että minulla on järjetön määrä erilaisia koristelutekniikoita testaamatta, joiden testailusta ei tuntunut tulevan mitään. Sitä pohdittuani lähdin suunnittelemaan haastetta, jossa saisin helposti kokeiltua montaa eri tekniikkaa järjestelmällisesti ja ilman sen suurempia paineita. Haasteen kanssa kun ei edes haittaisi, jos toteutus menisi metsään sillä haasteen ideana olikin esitellä blogissa juuri niitä ensimmäisiä yrityksiä joten mitään mestariteoksia kukaan tuskin odottikaan.
Tammikuun 20. päivä julkaisin ensimmäisen postauksen uuteen haasteeseeni, jota aloin kutsumaan Testaamattomien tekniikoiden tiistaiksi -haasteeksi, jonka tarkoituksena olisi esitellä yrityksiäni ja erehdyksiäni joka tiistai aina uuden tekniikan parissa.
FISHTAIL || VESIMARMOROINTI
Kaksi ensimmäistä aihetta olivat vesimarmorointi ja Fishtail. Onnistumisen kannalta yö ja päivä. Vaaleanpunainen vesimarmorointi sujui ketterästi vailla mitään ongelmia, ja vaikka kuvioista ei täydellisiä tullutkaan olin silti hyvin tyytyväinen. Viikon päästä kun piti testata Fishtailia, ei homma sujunutkaan ihan niin kuin piti ja muistaakseni sain koristelut kuplimaankin kivasti. No, siitä ei masennuttu vaan jatkettiin eteenpäin haasteen mukana!
LEIMAUS || DISTRESSED
Seuraavalla viikolla aiheena oli leimaus. Olin juuri saanut uuden ihanan lumihiutalelaatan, joten se oli sitten pakko ottaa testiin. Hiutaleet repeilivät sieltä täältä mutta kokonaisuuteen olin kuitenkin tyytyväinen. Viikon päästä testattu Distressed eli kuivan sudin tekniikkakin sujui muitta mutkitta.

SUGAR SPUN || GALAKSIT
Seuraava aihe oli galaksikynnet. Varsin simppeli tekniikka, jonka kanssa tulin heti toimeen mainiosti. Viikon päästä testiin pääsi Sugar spun -tekniikka, johon rakastuin vallan! Hattarakynnet syntyivät helposti ja niistä tuli todella hauskannäköiset.

WATER SPOTTED || SPLATTER 
Sitten edettiinkin jo Water Spottediin. Kyseessä on siis hyvin paljon vesimarmorointia muistuttava tekniikka, joskin paljon yksinkertaisempi. Siinä en edes ajatellut voivani epäonnistua täydellisesti, ja kyllähän tuo lopputuloskin on vallan nätti. Viikon päästä testiin pääsi Splatter (hävettää myöntää, mutta “pienehköt” muistot tämän testaamisesta on edelleen kynsipöydässäni…) josta tykkäsin myös kovasti ja varmasti tulen koittamaan uudestaankin – kunhan muistan suojata ympäristön kunnolla.

HAMMASLANKAKYNNET || OMBRE
Kaksi seuraavaa aihetta olivat Ombre ja tikatut hammaslankakynnet. Ombresta tuli vallan viehättävä, hammaslankakynsistä ei. No, aina ei voi onnistua!

IKAT
Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä testasin ikat-kynnet joista tykkäsinkin kovasti. 
Loppujen lopuksi olen todella tyytyväinen haasteen toteutukseen. Muutama epäonnistuminen tuli vastaan, mutta pääosin tunnelmat ovat positiiviset. Omat lempparit lakkauksista ovat Sugar spunit, Splatterit ja ikat. Kaikki lakkaukset löytyy muuten tunnisteella “Testaamattomien tekniikoiden tiistai” muut -palkista.
Mikä lakkauksista tai tekniikoista on teidän suosikkinne? Ja mitä muuten tykkäsitte tästä haasteesta? Onko teilläkin jo listat testaamattomista tekniikoista vai oliko koko haaste vain iso blääh?
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

32 Comments

 • Reply janinarosaj

  Tätä oli tosi kiva seurata, muistutti itsellekin testaamattomista tekniikoista! Nuo water spottedit ja splatter -kynnet on ehdottomasti suosikit!

  28.4.2015 at 16:56
 • Reply Katarooma

  Leimaus ja ikat mun suosikit näistä! Itellä on testaamatta perusjutuista ainaki liukuväri… Kröhöm. Ja moni näistä,,,

  28.4.2015 at 17:07
 • Reply Nena Sofia

  Ihanaa kuulla, että tästä oli muillekin iloa! 🙂 Ja nuo mainitsemasi lakkaukset oli munkin mielestä vallan onnistuneet 🙂

  28.4.2015 at 17:10
 • Reply Nena Sofia

  Niistä kyllä tykkäsin itsekin, kiva että suakin miellytti 🙂 Ja hei, siitä vaan testailemaan sitten, se on hauskaa! 😉

  28.4.2015 at 17:12
 • Reply salla

  Musta on ihanaa, miten oot viikottain jaksanut testata jotain uutta. Mulla aina tietyt tekniikat ei pääse koskaan kynsille, ei välttämättä siksi että ne olisi tunnettuja vaikeudestaan vaan ihan siksi että ajattelen vaan feilaavani niissä. Pitäisi ehkä toteuttaa useammin treenejä, eihän sitä kukaan voi olla seppä syntyessään 🙂

  28.4.2015 at 17:23
 • Reply Emmi

  Oli kyl tosi kiva seurata tätä haastetta, voisin itsekin hoskus kokeilla 🙂 ja jokaiset kynnet ovat aivan ihania!

  28.4.2015 at 17:30
 • Reply Emmi

  joskus* 😀

  28.4.2015 at 17:31
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Ja juuri tuon feilauspelon takia tämä haaste olikin tosi näppärä, kun lukijoillekin oli valmiiksi selvää että kyseessä on aina tekniikka, jota en ole koskaan ennen toteuttanut, joten ei tarvinnut pelätä mitä ihmiset nyt ajattelee jos esittelen ihan kamalat kynnet 😀

  28.4.2015 at 17:32
 • Reply Nena Sofia

  Huippua että tykkäsit ja seurasit 🙂 Ja kiitos kehuista <3

  Suosittelen tosiaan koittamaan samaa, tätä haastetta oli meinaan huippuhauska toteuttaa 🙂

  28.4.2015 at 17:33
 • Reply Bunnytailnails

  Nostan hattua tälle haasteelle, eikun siis sulle <3. Mä en jaksa muuta kuin valittaa siitä miten en jaksa vieläkään kokeilla sitä tai tätä :). Mun suosikit on waterspotted, ikat ja hammaslanka. Tää oli hyvä postaussarja senkin vuoksi, että itse muisti mitä pitäisi muistaa kokeilla... jos jaksaisi muistaa!

  28.4.2015 at 17:38
 • Reply Enail

  Hienoja kynsiä! En ole saanut aikaiseksi omaa listaa, mutta kyllä houkutteli tämä haaste. Ehkä kesällä voisi saada aikaiseksi 🙂

  28.4.2015 at 18:15
 • Reply Fiiia

  Tää oli tosi kiva haaste – itseasiassa ajattelin että voisin melkein itse jotain samankaltaista kokeilla! Uusia juttuja kun ei aina kehtaa tai jaksa tai muista ottaa kokeiluun, etenkin kun tietää et tutulla tekniikalla tulee suuremmalla todennäkösyydellä onnistunut lopputulos kuin täysin vieraalla tavalla tehdessä 😀

  28.4.2015 at 18:39
 • Reply Patricia Ström

  Tosi kiva haaste, mun lemppari on ehdottomasti kanssa toi sugar spun, haluisin niin tommoset kynnet just nyt :D<3

  28.4.2015 at 19:01
 • Reply Johanna

  Tää oli hauska haaste, mun silmää miellyttää eniten sugar spun ja leimauskynnet 🙂 itse en jaksaisi millään pitää yllä tälläista lakkaustahtia ja muutenkin testailen uusia tekniikoita vähän millon huvittaa eli rispektit sulle sinne! Sulle jaksan kyllä keksiä vaikka mitä tekniikoita lisää koska helppoahan se on sanoa 😉

  28.4.2015 at 22:06
 • Reply Heidi

  Mun mielestä sä onnistuit näissä kaikissa ihan superhyvin ekakertalaisena! 🙂 Mulla tulee testattua uusia tekniikoita Marinan kanssa meidän torstaihaasteessa ja tästä sun postaussarjasta sain muutaman idean meidänkin listalle.
  Omiksi suosikeiksi näistä nousi spotted ja splatter kynnet. Myös ombre ja ikat-kynnet miellyttää mua kovasti 🙂

  29.4.2015 at 04:18
 • Reply Roosa ScratchMeWithYourNails

  Kiva oli seurata tätä haastetta! 🙂
  Nuo splatter lakkaukset on kyllä edelleen ihan mielettömät!! <3

  29.4.2015 at 05:01
 • Reply Helmi L

  Tämä oli ihan huippu postaussarja, ja sain ehdottomasti inspiraatiota itsellenikin. En ole vielä tehnyt omaa listaa, mutta mielessä on ollut jotain tällaista itsekin toteuttaa, tosin vähän löysemmällä aikataululla! Sugar spun-, splatter- ja ombre-kynnet oli eniten mieleeni, mutta hienosti onnistuit kaikissa. 🙂

  29.4.2015 at 08:18
 • Reply Sanna

  Tämä oli tosi kiva postaussarja! Mä en ole itseäni kauheasti haastanut sen jälkeen kun nitistin mun kynsipetini (haha) alla mörköilleet leimauksen ja vesimarmoroinnin! Se water spotted kyllä kiinnostaisi, siitä seuraava sotku ei niinkään… 😀

  29.4.2015 at 09:25
 • Reply Heidi

  Mun ehdottomat suosikit on splatter kynnet <3 myös spotted kynnet on ihan huippu hienot, niin ku kyllä kaikki! Tykkään jopa noista hamaslanka kynsistä vaikka niissä onkin jotain inhaa mitä en oikein osaa selittää 😀 Jahas onhan noita testaamattomia vaikka mitä fishtai,distressed, sugar spun... Mulla ei niinkään yksin tuu ruvettua testaan oikein mitään, mut pidetään ystäväni kanssa sellaisia kynsistudio sessioita, missä toisen tukemana ollaan monesti kokeiltu yhtä sun toista 🙂

  29.4.2015 at 09:41
 • Reply Anna

  Tätä haastetta on ollut kyllä kiva seurata! Todella hyvä idea 🙂 Mun lempparit ovat splatter-kynnet, water spottedit heti kakkosena 🙂
  Erityisesti tuo splatter näyttää hirmukivalta, varsinkin yhdistettynä noihin yksivärisiin kärkiin!

  29.4.2015 at 10:16
 • Reply Tinkerbell

  Tää haste oli kyl tosi kiva! Mun mielestä noi kaikki kynnet on hyvin onnistuneita ja upeita, mut kaikista hienoimmat on kuitenkin sugar spun (:

  29.4.2015 at 15:19
 • Reply Sole/nailOxtail

  Kiva haaste ja ihan tosi upea toteutus! Kiva nähdä vielä kaikki samassa postauksessa, ite e edes ikinä muista mitä kaikkia tekniikoita olisi olemassa. Tällä hetkellä silmät eivät vielä siedä näitä käryjä mutta kiva katella toisten luomuksia <3

  29.4.2015 at 16:20
 • Reply Tiina

  Nuo sun vesimarmoroinnit! Siinä on ehdottomasti suosikkilakkaus, vaikka kaikki nää sun tekemät on kyllä tosi upeita. 🙂

  29.4.2015 at 17:36
 • Reply Nanikaroliina

  Tätä haastetta oli kiva seurata kyllä ! 🙂 Ikat on lempparit, mutta kaikki nää on hianoja ! 😛 <3

  30.4.2015 at 07:49
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, kiitos <3 Ihana kuulla, että tästä oli iloa 🙂

  30.4.2015 at 08:45
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Enail! 🙂 Ja kasaapa toki oma listasi kesällä, mielenkiinnolla jään odottelemaan 🙂

  30.4.2015 at 08:47
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon Fiiia! Ihanaa kuulla että inspiroiduit tästä haasteesta 🙂 <3

  30.4.2015 at 09:07
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Patricia! Nuo Sugar spunit oli kyllä omastakin mielestä tosi hauskat 🙂

  30.4.2015 at 09:08
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon Johanna, kehuista ja rispekteistä 😀 <3 Ja nyt luulen etten hetkeen tätä haastetta enää ota käyttöön, vaan loppuja testaamattomia testailen pikkuhiljaa 🙂

  30.4.2015 at 09:10
 • Reply Nena Sofia

  Oi että, hurjasti kiitoksia Heidi! <3 Mä tykkään muuten tuosta teidän torstai-haasteesta kanssa kauheasti, sitä on hirmu kiva seurata 🙂

  30.4.2015 at 13:50
 • Reply Nena Sofia

  Ihana kuulla että haaste kiinnosti 🙂 Kiitos kehuista <3

  30.4.2015 at 13:58
 • Reply Nena Sofia

  Loistavaa kuulla, että inspiroiduit! Jäänkin mielenkiinnolla odottelemaan sun versiota 🙂

  Kiitos kehuista <3

  30.4.2015 at 13:59
 • Leave a Reply