Follow:

Marraskuun ostokset

Vähän myöhässä tulee tällä kertaa nämä viime kuun ostosten esittelyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Marraskuussahan minun ei ollut tarkoitus ostaa oikeastaan lainkaan kosmetiikkaa, sillä lokakuussa budjetti meni jo aavistuksen yli ja joululahjaostoksiin on uponnut ihan mukavasti rahaa myöskin. No, jotain tuli kuitenkin tilailtua, kun sattui niin kivoja tarjouksia vastaan. Hupsis!

 

Aloituskuvassa näkyy kuun alkupuolella tekemäni tilaus Mylookille, jonka teinkin lähinnä tuon L’Oréalin mattaruskean Lip Paintin takia. Tilaukseni aikaan verkkokaupassa oli kuitenkin myös aika paljon kivoja tarjouksia, joten muutama muukin tuote lähti mukaan. Mylookista teen vielä oman postauksen, jossa esittelen tuonkin tilauksen vähän tarkemmin. Yhteensä tuotteet kustansivat kuitenkin n. 35€.

Seuraavan tilauksen tein CesarsShopille, jossa oli alkukuun ajan Color Clubin lakoista hyvä tarjous. Sain siis vihdoin aikaiseksi hankkia jo pitkään himoitsemani Je Ne Sais Quoi -sinappilakan! Lisäksi nappasin NCLA:n Stepen, F.U.N Lacquerin Seductive Marmaladen (tämäkin pitkäaikainen himotuksen kohde) sekä pari arkkia Milvejä. Näihin ihanuuksiin meni noin 40€.

Ja sitten se pakollinen kerran-kuukaudessa-kynsilakanpoistoaine. Taaskaan en saanut näppeihini sitä Xtraa, vaan jouduin tyytymään Pirkkaan kun lähikaupoista ei muuta löytynyt. Tämä kustansi n. 2€. Sen kyllä sanon, että kun seuraavan kerran käyn Prismassa, lähtee useampi Xtran pullo mukaan!

 

Black Fridayn vietin muuten laput silmillä vältellen kaikkia mahdollisia tarjouksia – ja hyvin onnistuinkin olemaan shoppailematta silloin. Mitenkäs muilla meni, teittekö löytöjä vai olitteko ostamatta mitään?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Sissi

  Seductive Marmalade on mielestäni kauneimpia FUNin lakkoja <3

  7.12.2017 at 09:23
  • Reply Nena Sofia

   Se on kyllä iiihana! <3

   7.12.2017 at 16:39
 • Reply Linda

  Toi NYX:n eyeliner on ihan huippu! Pitääkin taas jossain vaiheessa ostaa toi 🙂 Kivoja ostoksia kaiken kaikkiaan<3

  7.12.2017 at 09:48
  • Reply Nena Sofia

   Siis arvaapa vaan oonko ehtinyt edes testaamaan sitä vielä 😀 Tässähän kävi pieni kämmi Mylookin puolelta, kun niillä oli loppunut toinen tilaamani tuote kesken niin sain sitten valita sille korvaavan tuotteen ja nappasin tuon Nyxin eyelinerin kun muistaakseni juuri sun blogista luin siitä hyvää palautetta 🙂

   12.12.2017 at 14:49
 • Reply Charming Nails

  Tosi kivoja ostoksia ja ihan maltillisesti tehtynä 🙂

  7.12.2017 at 13:46
  • Reply Nena Sofia

   Juu, maltti on valttia 😉

   12.12.2017 at 14:50
 • Reply EevaRG

  Maltillisia ostoksia. 🙂 Mä napsin kyllä pari juttua Black Fridayna, mutta sellaisia joita olin katsellut jo pitkään.

  7.12.2017 at 18:47
  • Reply Nena Sofia

   BF on kyllä siitä kiva, että silloin voi tehdä täsmäiskuja niihin juttuihin, joiden hankintaa on pidempään suunnitellut 🙂

   12.12.2017 at 14:52
 • Reply Heli/Tinkerbell's nail diary

  Ooh Seductive Marmalade <3 Täytyiski taas pitkästä aikaa lakata sillä!

  11.12.2017 at 16:26
  • Reply Nena Sofia

   Se on kyllä todella kaunis! ♥

   12.12.2017 at 14:53

  Leave a Reply