Follow:

Maaliskuun lakkaukset

Ai että, sinne meni maaliskuu! Yleensähän julkaisen tämän koostepostauksen jo heti kuukauden ensimmäisenä päivänä, mutta eilen käynnistynyt arvonta syrjäytti tämän postauksen julkaisujonossa joten maaliskuun lakkauksia päästäänkin katselemaan vasta nyt.
Maaliskuu oli itselläni täynnä kiirettä, ja sen huomaakin nopeasti kuukauden aikana kertyneitä lakkauksia vilkaisemalla. Saldo jäi nimittäin aika vähälle, ja monet lakkauksista oli muutenkin poikkeuksellisen yksinkertaisia. Yhteensä yhdeksästä parista lakkauksia löytyy vain kolme lakkausta, jotka olivat toteutukseltaan oikeasti hankalat tai monimutkaiset. Tekniikoita ja tyylejä oli kuitenkin käytössä useita, ja olenkin iloinen että onnistuin edes siitä pitämään kiinni sillä itse viihdyn kynsissäni paremmin jos ne on joka kerta mahdollisimman erinäköiset. Erityisemmin en ehtinyt suosimaan mitään väriä toisten yli, mutta glitteriä esiintyi jälleen ainakin jossain muodossa melkein jokaisessa lakkauksessa.
Omat suosikkini ovat alimman kollaasin perhosensiipi-kynnet, inhokkeja en tällä kertaa löydä. Hyvin moni lakkaus on mielestäni vähän tylsä ja tympeä, mutta mikään näistä ei pistä silmääni sellaisena oikeana hirvityksenä. 
Ensi kuussa toivon, että aikaa löytyisi jälleen enemmän kynsien laittamiselle, ja saisin pidettyä postaustahdinkin tasaisena. Pitkästä aikaa olisi myös ihanaa toteuttaa jotain oikein hempeitä pastellisia lakkauksia, ne kun sopivat tähän vuodenaikaan niin täydellisesti!


Mitkä olivat sinun maaliskuusi kohokohdat?
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Emmi

  Niin upeita kaikki! <3

  2.4.2016 at 12:35
 • Reply Enail

  Kauniita lakkauksia 🙂 oma lemppari on kans noi perhosen siivet!

  2.4.2016 at 13:44
 • Reply Kiia Innanmaa

  Ihania lakkauksia kaikki!! Mutta suosikki taitaa olla noi lumihiutaleiset 🙂

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  3.4.2016 at 09:36
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Emmi! 🙂 <3

  3.4.2016 at 20:03
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Enail! 🙂 Kiva kuulla että säkin tykkäät niistä 🙂

  3.4.2016 at 20:43
 • Reply Nena Sofia

  Voih kiitos Kiia! 🙂 Niistä tuli kyllä oikein kivat, joskaan ei ihan vuodenaikaan istuvat 😀

  3.4.2016 at 20:45
 • Leave a Reply