Follow:

Me muutetaan ja muita kuulumisia

Heinäkuu alkoi eilen hurjilla sateilla täällä Lappeenrannassa. Itse pysyttelin visusti neljän seinän sisällä, mutta seurailin tilannetta paikallisista Facebook-ryhmistä ja ikkunoista kurkkimalla. Taivaalta rymisi rakeita ja koko kuukauden sadevedet kerralla. Paikallisen kauppakeskuksen parkkihalli tulvi, kaduista puhumattakaan!

Eilistä lukuun ottamatta olen viihtynyt viime aikoina entistä enemmän ulkona. Ollaan käyty mieheni kanssa kalassa lukuisia kertoja, grillailtu Saimaan rannalla ja samoiltu metsissä koiran kanssa. Itsehän odotan innolla alkavaa marjakautta, ja olenkin kierrellyt lähiseutuja ahkerasti otollisia mustikkamättäitä silmällä pitäen.

Metsäreissujen myötä kotiin on ajautunut hiekkaa ja roskaa päivittäin, mutta imurin varteen ei ole tarvinnut tarttua kertaakaan viimeisen kuukauden aikana. Tästä on pitänyt huolen uusi ystävämme Valdur, joka on taistellut uhkarohkeasti havunneulasia ja muita vihollisiaan vastaan päivittäisellä tarmolla. Xiaomin valmistama robotti-imuri muutti meille syntymäpäiväni tienoilla, kun saimme sen mieheni kanssa yhteislahjaksi hänen vanhemmiltaan.

Muistakin lahjoista on ollut kovasti iloa kuluneina viikkoina. Viimeisin innostukseni on Harry Potter -kirjasarja, jota luen nyt aivan ensimmäistä kertaa. Kirjat sain lahjaksi äidiltäni, joka pisti muistiinsa kun viime syksynä tuumailin, että haluaisin ne vielä joskus lukea.

Elämä on usein tasapainoilua ihanien hetkien ja väsyttävien velvollisuuksien välillä. Olen pitänyt alkukesän lomaa, mutta se on pikkuhiljaa tulossa päätökseensä. Onnistuimme myös saamaan edullisemman asunnon paikalliselta opiskelija-asuntosäätiöltä, ja muutammekin jo ensi kuun vaihteessa. Uusi koti on 20 neliötä nykyistä pienempi, joten tekemistä riittää järjestyksen suunnittelussa ja tavaroiden karsimisessa. Pakkaaminen olisikin syytä aloittaa pian, ettei käy kuten tavallisesti ja suurin homma jää viime tippaan.

Blogiin liittyen olen vähän harmitellut, etten ole ollut niin aktiivinen täällä kuin haluaisin. Tämä on kohdallani jokakesäinen ilmiö, sillä mieleni elpyy kesäisessä luonnossa ja haluan viettää mahdollisimman vähän aikaa sisätiloissa kykkien. Samalla kiinnostukseni meikkaamista ja kynsien laittoa kohtaan hiipuu, vain puhjetakseen entistä ehompana syksyn saapuessa. Nyt olen myös pitänyt pientä lakkoa kosmetiikan ostamisen kanssa, minkä vuoksi kuukauden ostospostaus jää tässä kuussa väliin. En nimittäin ostanut kesäkuun aikana yhtäkään kosmetiikkatuotetta! Kynnetkin koristelin vain kerran, joten kuukauden lakkauspostaus jää myös tällä kertaa näkemättä. Jostain syystä kärsivällisyyteni ei ole riittänyt kynsipöydän ääressä istumiseen kuin vain pakon edessä. Kynnet lakkaan yksivärisiksi lähinnä niiden suojaamiseksi, ja lakkausvälit on olleet aika pitkät.

 

Mitä teille kuuluu?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Mulla oli myös kesäkuun kosmetiikkaostosten saldo pyöreä nolla 😀

  2.7.2019 at 09:44
  • Reply Nena Sofia

   Oho, hauska sattuma! 😀

   3.7.2019 at 13:23
 • Reply Reetta

  Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä tavaroiden ja huonekalujen kanssa säätämiseen! 🙂 On tullut itsekin koettua piempään kämppään muutto!

  2.7.2019 at 10:40
  • Reply Nena Sofia

   Hei kiitos kovasti! <3 Kyllä tuo urakka vähän meinaa saada hikikarpaloita otsalle jo pelkästä ajatuksesta, mutta eiköhän siitä kunnialla selvitä 😀

   3.7.2019 at 13:24
 • Reply JonnaH.

  Hirveästi tsemppiä muuttoon! Mun ostokset kosmetiikan suhteen oli todella vähäiset, ostin vain hampaiden valkaisulappuja. 😀 Sen sijaa sorruin sitten Marimekon alemekkoon. :p

  2.7.2019 at 22:32
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos ihana! <3 Hauskaa, että muillakin on menossa säästövaihe kosmetiikan kanssa 🙂 Marimekon alemekko kuulostaa mahtavalta löydöltä, varmasti hyvä ostos!

   3.7.2019 at 13:26

  Leave a Reply