Follow:

Pari linkkiä

Yleensä en postaa kahta kertaa päivässä, mutta tällä kertaa koin sen tarpeelliseksi. Yhteistyökumppanini Inkki Pinkki on jäämässä tauolle, ja he myyvät varastonsa loppuun 35 % alennuksella, erittäin hyvään hintaan siis. Minua pyydettiin vielä näin yhteistyön päätteeksi kertomaan asiasta teille, jotta varasto saataisiin tyhjäksi. Heiltä löytyykin edelleen kaikkea kivaa valikoimasta, joten kannattaa tosiaan paikalla pyörähtää ja katsastaa tarjonta!
Alapuolella olevaa kuvaa klikkaamalla pääset selailemaan valikoimaa.

Tähän yhteyteen haluaisin jakaa teille vielä toisen linkin, tällä kertaa erääseen mielipidekirjoitukseen jonka koin erittäin tärkeäksi Suomen tämänhetkistä taloustilannetta ajatellen. Glitz & Glamin Minna kirjoitti nimittäin juuri erittäin pysäyttävän postauksen siitä, miksi meidän kaikkien kannattaisi suosia suomalaista. Itse en osaa asiaa yhtään hänen kirjoitustaan paremmin muotoilla, mutta halusin sen kuitenkin tuoda esille, joten jätän tähän linkin hänen postaukseensa jotta kaikki kiinnostuneet voivat sen käydä lukemassa. Tästä pääset Minnan postaukseen.
Pitäkäähän mukava viikonloppu, palaillaan taas kynsien muodossa! ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

 • Reply Daniela

  Mä kommentoin eilen myös tota Minnan postausta, oli sen verran mielipiteitä herättävä! Tosi hyvä postaus oli häneltä, ja toivon että niin moni kuin mahdollista alkaa miettimään kulutustapojaan enemmän 🙂

  18.9.2015 at 19:26
 • Reply Nena Sofia

  Minnan postaus oli kyllä erittäin hyvin kirjoitettu, ja todella pisti ajatukset kulkemaan. Itsekin toivon, että tämä jäisi mahdollisimman monen mieleen 🙂

  19.9.2015 at 23:03
 • Leave a Reply