Follow:

Testaamattomien tekniikoiden tiistai, osa 2: Fishtail

 

Hei taas ihanaiset!

 

Tänään olisi jälleen teemapäivän vuoro, ja aiheena olisi tällä kertaa Fishtail -kynnet. Koska viime tiistain jälkeen mieleeni tuli muutama tekniikka jotka olisi voinut lisätä testaamattomien listalle tätä postaussarjaa varten, päivitin listan tähän postaukseen, ja uudet tekniikat löytyvät listan alaosasta. Ylhäällä ovat ylivedettyinä postaussarjassa jo käsitellyt tekniikat.

 

 • Vesimarmorointi
 • Fishtail
 • Distressed / kuivan sudin tekniikka
 • Ikkakynnet
 • Ombre
 • Water spotted
 • Splatter
 • Leimaus (onhan tätä harjoiteltu, mutta yhtäkään valmista manikyyriä en ole leimaamalla toteuttanut)
 • Galaksikynnet
 • Sugar spun
 • “Hammaslankakynnet” (tikattu kuvio painetaan kosteaan kynsilakkaan hammaslangalla)
Ja tosiaan, lista saattaa edelleen päivittyä postaussarjan aikana, mutta ilmoittelen siitä aina, jos näin käy. Ajattelin tehdä tästä postaussarjasta jonkun erillisen sivunkin piakkoin, jonne sitten päivittelen tätä listaa ja linkkailen jo toteutettuja tekniikoita.

 

Mutta niihin tämän päiväisiin kynsiin sitten… Asiahan on niin, että näitä en haluaisi millään julkaista, mutta uusiakaan en ehtinyt tekemään, joten joudun ikävä kyllä vähän vaurioittamaan silmiänne (jos omasi ovat herkkää laatua, paina tuota punaista rastia oikeasta yläkulmasta ennen kuin vahingossakaan kelaat sivua alaspäin)…
Hirveältä näyttää, mutta aina ei voi onnistua. Kuviot tein siis lakkojen omilla sudeilla, eikä oikein mikään meinannut onnistua, ja nämä lähtivätkin poistoon saman tien, kun valmiiksi sain.
Tosiaan, lakkakuvatkin jäi kaikessa ahdistuksessa ottamatta, mutta kynsillä on siis seuraavat lakat: NFU 01 (valkoinen), H&M – Sparkle & Shine Baby (kuvion kultainen), Wet & Wild – Club Havana (kuvion oranssi) ja Essence – Life is a Beach (nimettömän kultainen tekstuuri).
Täytyy sanoa, että en usko lähteväni ihan heti koittamaan näitä uudestaan, sen verran jäi traumoja.

 

  Tässä kuitenkin uhkarohkeille ja yritteliäille linkki Lucy’s Stashin tutoriaaliin tästä tekniikasta, toivotan teille parempaa onnea Fishtailin parissa!
 
 

 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

20 Comments

 • Reply Viveka Laaksonen

  Mitkä ovat Ilkkakynnet? :'DD Saanko ehdottaa listalle myös sivuttaista liukuväriä?

  Ja sitäpaitsi nää kynnethän on ihan menevät! Mikä näissä muka on niin suuresti vialla? ;o Ihan ei ole suorat viivat, mutta ei se ole niin justiinsa 😀

  27.1.2015 at 15:11
 • Reply Nena Sofia

  Voi ei, hetkeksi jo säikähdin että lukeeko siellä oikeasti että ilkkakynnet, mutta minun ruudullani ainakin näyttäisi ikkakynsiltä 😀 Ja siis tosiaan ikathan on ne sellaiset kuviot mitä tulee tietynlaisessa kankaan värjäämisessä, mutta kynsiäkin olen monia nähnyt siihen tyyliin tehtynä. Siis kärjelleen käännettyjä värikkäitä neliöitä jotka sulautuu taustaväriin 🙂 Ja tuo sivuttainen liukuväri olisi muuten hyvä, mutta se on kuitenkin niin lähellä perus liukuväriä että jätän sen mieluummin pois, että on sitten jotain vaihtelua postaussarjan ulkopuolisiinkin kynsiin, heh 😀

  Ja hei, kiitos paljon! Mun mielestä nää meni kyllä vähän jokapuolelta lyttyyn, kun ensinnäkin tosiaan viivat on vinot ja viivojen reunat tuollaiset mutkittelevat, niin sitten kun katsoo esimerkiksi etusormen kuviota, se menee koko kuvio ihmeellisesti vinoon eikä näytä ollenkaan fishtaililta… Ja sitten pikkurillin ylimmässä kultaisessa raidassa on kasa kuplia, kun aloin turhan innokkaasti lätkimään niitä viivoja vielä ilmeisesti hieman kostean valkoisen lakan päälle… Ja onhan noissa nyt muutakin: niitit on ihan erisävyiset oranssin lakan kanssa ja nekin on vähän vinksallaan yms..yms.. 😀 Mutta kai sitä on sitten itse itselleen kriittisempi kuin toiset, ja näkee niitä mokiaan helpommin 😀

  27.1.2015 at 16:16
 • Reply Enail

  Tosi hyvä väriyhdistelmä ja ihan hyvältä ne kuvissa näyttävät 🙂

  27.1.2015 at 18:15
 • Reply eekku

  Nätit

  27.1.2015 at 18:33
 • Reply Daniela

  Aika kiva tollane lista josta toteuttaa sitten jotain testaamattomia teknikoita! Voisin ehkä vähän ottaa tästä kopioo hihi ;D
  Fishtail-tekniikka ei itseäni oikein sytytä, en tiiä mikä siinä on :O en vaan jotenki tykkää lopputuloksesta hmm. Mutta kivat värit olit valinnut, tämä on ehdottomasti hienoin fishtail-manikyyri johon oon törmänny 🙂

  27.1.2015 at 18:49
 • Reply eekku

  Laitan sulle sähköpostia

  27.1.2015 at 19:26
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Näähän on kauniit!=) Tykkään tästä teemapäivän idesta.

  27.1.2015 at 19:31
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  27.1.2015 at 20:37
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia 🙂

  27.1.2015 at 20:38
 • Reply Nena Sofia

  Oijoi, suuret kiitokset! 🙂 Kaikki tekniikat ei ole kaikkien mieleen, mutta kiva että jotain positiivista näistä löysit, tuli kyllä tosi hyvä mieli 🙂 Ja hei, kopioi ihmeessä! Hyvät ideat on tarkoitettu kierrätettäviksi 🙂

  27.1.2015 at 20:39
 • Reply Nena Sofia

  Oih, kävinkin heti vastaamassa. Kiitos 🙂

  27.1.2015 at 20:40
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! 🙂 Ja kiva että tykkäät, tää on osittain inspiroitunut sun tutoriaalitorstaista, osittain Sonnelan testaamattomien lakkojen aakkoshaasteesta ja osittain siitä etten ollut testannut veimarmorointia ja vaikka mistä olen ilmeisesti kerännyt inspiraatiota tähän alitajuisesti… Ja ihan päähänpistona se lopulta tuli, ei ollut mikään pitkän suunnitelman juttu 😀

  27.1.2015 at 20:45
 • Reply Nanikaroliina

  Kiva väri yhdistelmä ! 🙂 Tämmöset on helpompi tehdä just pienemmällä siveltimellä, mutta hyvin onnistuit kyllä lakkojen omilla ! 😮

  27.1.2015 at 20:47
 • Reply Satsuli

  Ei näät oo kyllä minusta niinkään epäonnistuneet. 😀 Kivannäköset oot tehny. Määkään en oo ikään testannu tuota koristelutyyliä, mut saapa nähä tuleeko testattuakaan, ku ei oo ikään oikee iskeny minuhun tuo tyyli. 😀

  27.1.2015 at 21:20
 • Reply Tinkerbell

  Tosi kivat!

  28.1.2015 at 13:25
 • Reply Katarooma

  Upeat!

  28.1.2015 at 15:24
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, kiitos Nani! 🙂 <3

  29.1.2015 at 09:10
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, kiitos kehuista! Ja eihän ne kaikenlaiset koristelut kaikkia miellytä 🙂

  29.1.2015 at 09:11
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  29.1.2015 at 09:11
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! 🙂

  29.1.2015 at 09:11
 • Leave a Reply