Follow:

Roskiin meni! || Maaliskuu

*Tähdellä merkatut tuotteet saatu

Kuten tapana näin kuun vaihteen jälkituntumissa on, tarkastellaan tänään edellisessä kuukaudessa roskakasaan päätyneitä kosmetiikkapurkkeja. Tällä kertaa suurennuslasin alle on kerätty maaliskuun tyhjentyneet.  Yhteensä purnukoita kertyi tällä erää kahdeksan, joista suurin osa on kasvojen ihonhoidon puolelta.

Kasvot:

1. Natura Estonica Hydrating Boost Face Tonic: Koostumukseltaan melko ohut ja vetinen kasvovesi, joka lupasi kosteuttaa ihoa. Ihan kelpo tapaus etenkin kerrostettuna. Tuoksu oli myös mieleeni, sellainen raikkaan makea, melko hedelmäinen. 3,5/5

 

2. Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub*: Syväpuhdistava, päivittäiseen käyttöön soveltuva kuorintavoide kasvoille. Säilytin tätä suihkun puolella ja käytin enimmäkseen dekolteen alueelle, ja silloin tällöin kasvoille jos tuntui että ne tarvitsisivat pikaisesti puhdistavaa hoitoa. Teki tehtävänsä hyvin, eikä satunnaisessa käytössä tuntunut liian kuivattavalta. Tuoksui makean sitruksiselta.  4/5

3. It’s Skin GF Effector Serum: Maitakesieniuutetta ja ureaa sisältävä kosteuttava seerumi herätti mielenkiintoni Hehkussa, josta sen kipin kapin kotiutinkin. Odotukseni olivat kuitenkin turhan korkealla, en nimittäin huomannut tällä mitään erikoisempia vaikutuksia ihooni ja kosteutustehoissakin olisi parantamisen varaa. Pullo loppuikin äkkiä, kun kaatelin tätä kerrostaen menemään! 2,5/5

 

4. The Body Shop Vitamin E Moisture Cream:  Oikein passeli peruspäivävoide, joka kevyen koostumuksensa vuoksi soveltui hyvin meikin alla käytettäväksi. Tuoksu oli myös miellyttävä. 4/5

 

5. The Body Shop Vitamin E Night Cream:  Yhtä lailla tyytyväisyyttä herättävä tuote kuin päivävoidesiskonsakin. Jos jostain voi miinusta antaa, niin tämän annostelussa sai olla varovainen ettei kasvot jäisi rasvaisen kiilteleviksi. 3,5/5

Vartalo:

1. Optiat Feel Great Coffee Scrub, Mouthwatering Mandarin*: En ole mikään kahvikuorintojen ylin ystävä, sillä inhoan niiden aikaansaamaa sotkua eikä rakeitakaan ole yleensä mielestäni tarpeeksi tiheässä. Vaikka kuinka yritin, en siis oikein lämmennyt tällekään. Tuoksu oli toki kiva, ja iho jäi mukavan hoidetun tuntuiseksi aina kuorinnan jälkeen. Silti, tuskin ostaisin uudestaan, sillä kahvikuorinnat ei vain ole minua varten. 2,5/5

Muut:

1. Lumene Matt Control Foundation: Mattapinnan jättävä, hyvin peittävä meikkivoide. Tämä kului käytössä älyttömän hitaasti, sillä en yleensä käytä näin peittäviä meikkivoiteita. Monesti myös sekoittelin tätä Lumenen CC-voiteeseen, jos halusin vähän peittävämpää jälkeä mutten kuitenkaan täyttä maskia naamaani. Anyways, meikkivoide oli helppo levittää, asettui hyvin ja pysyi mattapintaisena pitkään. Ei moitittavaa. 5/5

 

2. Kiara Sky Fast Dry Top Coat*:  Ensimmäinen Kiaran pikakuivattaja, jonka sain loppumaan. Olen kyllä avannut jo toisen pullon aikaisemmin, mutta vähän välttelin tämän pullonpohjan kaivelua, sillä tavarahan paksuuntui melkoisesti viimeisellä neljänneksellä. Ohentajan avulla pullon sai kuitenkin tyhjenneltyä, vaikka vähän rasittavaa sitä olikin jatkuvasti sekoitella joukkoon. Plussaa kuitenkin siitä, ettei tämä lähtenyt kutistamaan lakkauksia edes paksuunnuttuaan. Muutenkin tykkään tästä Kiaran pikakuivattajasta kovasti, kuivattaa lakkaukset yhtä tehokkaasti kuin aiemmin suosimani Seche Vite ja jättää ihanan kiiltävän pinnan – ilman tolueenia, jota harmillisesti Seche Vite sisältää.   4/5

Oliko tässä teille tuttuja tuotteita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply Linda

  TBS:n voiteita olen kumpaakin käyttänyt pari sellasta pienempää kokoa 🙂 Tykkään molemmista, mutta parempiakin voiteita on. Kahvikuorinnat on kieltämättä hieman sotkevia ja mäkin suosin ennemmin suola- tai sokerikuorintoja 😀

  6.4.2018 at 13:23
  • Reply Nena Sofia

   Joo, se on ihanaa kun saa putsata koko kylppärin yhden kuorinnan jälkeen 😀 Mä en tajua miten, mutta mä saan aina kunnon roiskeet seinille kahvikuorintojen kanssa 😀

   6.4.2018 at 17:23
 • Reply SariBP

  Natura Estonicasta en ole kuullutkaan ennen. Myydäänkö tuotteita jossain Suomessa vai pitääkä raahautua Tallinnaan saakka? 😉 Olisi kiinnostavaa kokeilla:)

  6.4.2018 at 13:35
  • Reply Nena Sofia

   Ah joo, se on tosiaan virolainen (luonnon)kosmetiikkamerkki, niillä on kuitenkin suurin osa tuotteista sertifioimatonta “lähes luonnonkosmetiikkaa”, kuten tämäkin kasvovesi. En ainakaan ole nähnyt Suomessa myynnissä, itse ostin muutaman tuotteen kokeiluun viime kesänä Viron reissulla 🙂

   6.4.2018 at 17:25
 • Reply Maija / Kivipuuteri-blogi

  Natura Estonica ja Natura Siberica ovat nimenä aika lähellä :D. Lumenen meikkivoide on mun ikisuosikki, sitä pitää olla aina meikkipussissa 🙂

  6.4.2018 at 15:07
  • Reply Nena Sofia

   On kyllä tosi hämäävät nimet, kun logotkin on niin samannäköiset 😀 Tuo Lumenen meikkivoide on kyllä kiva, toimii tosi hyvin vähän vahvemman meikin pohjana! 🙂

   6.4.2018 at 17:26
 • Reply Charming Nails

  Kivasti loppuneita 🙂 aika äkkiä sait Kiaran pullon tyhjäksi!

  6.4.2018 at 16:18
  • Reply Nena Sofia

   Mä en ole juuri muuta käyttänytkään pitkään aikaan 😀

   6.4.2018 at 17:27
 • Reply Katri / More or Less Katri

  Nyt on eka kerta, kun ei ollut mitään tuotetta, mitä olisin itse käyttänyt! Jännittävää, postailen ensiviikosta myös tyhjentyneitä puteleita 🙂

  7.4.2018 at 15:05
  • Reply Nena Sofia

   Välillä näinkin! 😀

   11.4.2018 at 19:11
 • Reply EevaRG

  Mä taas tykkään kahvikuorinnoista, mutta kieltämättä ovat sotkuisia. 😀 Kiaran samaa lakkaa mietin, mutta ehkä panostan enemmän niihin ihaniin värilakkoihin jatkossakin!

  8.4.2018 at 09:29
  • Reply Nena Sofia

   Sitä ne kyllä on 😀 Ja siis kyllä tuo Kiaran pikakuivattaja on oikein pätevä, vaikka vähän ohentajaa lopussa kaipaakin 🙂

   11.4.2018 at 19:13
 • Reply Daniela

  Täytyy seuraavan kerran tilata tuota kiara sky pikakuivattajaa, kiitti vinkistä!

  10.4.2018 at 10:54
  • Reply Nena Sofia

   Jeps, sitä kyllä suosittelen! 🙂

   11.4.2018 at 19:30
 • Reply Susanna

  Kahvikuorinta on sotkusta, mutta sen arvosta! Halpaa ja helppoa, mä nimittäin teen kuorintani itse: sekoitan käyetettyjä (tai käyttämättömiä) kahvinpuruja ja rypsiöljyä (eiköhän melkeen mikä vaan öljy käy) keskenään. Tulee tosi hyvää! Ja saa itse vaikuttaa paljonko kahvia eli rakeita on 😀

  18.4.2018 at 16:44
  • Reply Nena Sofia

   Mä teen aika vastaavalla tavalla välillä sokerikuorintoja, mutta pitää kyllä kokeilla kahvinpurujakin joskus 🙂

   22.4.2018 at 19:50

  Leave a Reply