Follow:

3 X MATTAHUULET NYXILLÄ

Sain joululahjaksi ensimmäiset Nyxin huulituotteeni, ja samalla mattaisten huulilakkojen/punien kokoelmani kasvoi kolmella. Sattumalta kaikki saamani Nyxin tuotteet ovat eri tuotesarjoista, ja olen nyt niihin tutustuessani tehnyt pieniä havaintoja näiden eroista. Tänään esittelyyn pääsee siis Nyxin Soft Matte Lip Cream sävyssä Abu Dhabi, Lip Lingerie sävyssä Embellishment sekä Matte Lipstick sävyssä Siren.
 
Helposti lähestyttävä, punaruskea sävy. Toimii hyvin arkipunana ja sopii monenlaisten silmämeikkien pariksi. Koostumus tässä on erittäin pehmeä ja kermainen, ja jättää huulet pehmeän samettisiksi pitkäksi aikaa. Peittävyys ihan ok, näin neutraali sävy ainakin sulautuu helposti omiin huuliin eikä pieni läpikuultavuus ole haitaksi. Kestää huulilla muutaman tunnin, ja tätä olen välillä sormella taputellen lisännytkin edellisen kerroksen päälle ilman suurempia ongelmia tahmaisuuden tai lohkeilun kanssa. Pakko muuten mainita, että tässä on ihanan karkkimainen tuoksu! ♥

 

Hieman villimpi, harmahtavan violetti sävy. En ole osannut päättää, että vihaanko vai rakastanko tätä. Jotenkin tuntuu, ettei näin kylmä sävy sovi melko pigmenttisille kasvoilleni etenkään punaisen tukan pariksi, mutta sitten joissain meikeissä se taas näyttää mielettömän hyvältä! Koostumuksesta en tässä niin tykkää, tämä kuivuu todella mattaiseksi ja tuntuu kuivattavan huulia ihan älyttömästi. Eikä tätä voi kerrostaa, lähtee paljon helpommin irtoilemaan riekaleina jos niin tekee. Pigmenttiä tässä kyllä riittää ja jos huulet on ennestään hyvässä kunnossa ei tuo kuivattavuuskaan niin suuri ongelma ole.

 

Kuvan huulet rajasin ensin Nyxin huultenrajauskynällä sävyssä Dark Soul, joka on hivenen rusehtavampi kuin tämä Siren. Itse punan sävyhän on viileähkö viininpunainen, ihan älyttömän kaunis! Harmi, että on niin huomiota herättävä – ihan töihin asti en ole viitsinyt tätä laittaa kun minut on totuttu näkemään melko neutraalissa meikissä. Koostumus punassa on erittäin miellyttävä, sitä saa levitettyä ohuen kerroksen joka silti peittää huulet hyvin eikä oikeastaan tunnu huulilla miltään. Kuivuu puolimattaiseksi eikä korosta huulten juonteita niin pahasti kuin moni muu mattapuna. Ja kestää kyllä pitkään!
Koostumukseltaan ihastuin eniten Matte Lipstickiin, mutta Soft Matte Lip Cream oli hyvä kilpailija. Mielestäni se ei kuitenkaan ole yhtä kestävä kuin Matte Lipstick, eikä siksi nouse ykkössijalle. Lip Lingeriejä taas tuskin ostan lisää, sillä omat huuleni ovat niin herkästi kuivuvat etten tarvitse siihen yhtään ulkopuolista apua. Embellishment on kyllä niin kiehtova sävy, että sitä tulee varmasti vielä käytettyä.

 

Nyxiltähän löytyisi vielä vaikka millaisia kiinnostavia huulituotteita, itse ainakin kehitin pikkuisen pakkomielteen näistä Cosmic Metals Lip Creameista, joita on kyllä pakko päästä kokeilemaan! Miten olisi ihanat, räväkän pinkit metallihuulet? Ei ehkä sinne töihin asti, mutta vaikka shoppailukierroksella voisi toimiakin.
Mitkä ovat teidän lempihuulituotteitanne Nyxiltä? 
 
*** Postaus sisältää affiliate-linkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply Maija

  Mulla on matte lipcreameista sävy london ja stockholm. Ne toimii minulla! Lumenen tai Goshin rajauskynää vain alle, niin hyvältä näyttää, vaikkakin vain vähän aikaa… 😀

  2.2.2017 at 07:09
 • Reply Nea

  Mulla on tuo viimeisessä kuvassa oleva soft matte lip cream! Itse en jotenkin lämmennyt sen koostumukselle ollenkaan… Myös yksi liilan sävy NYXiltä löytyy ja se on kyllä ihan mun lemppari sen värinsä takia! 🙂

  Tosi kiva postaus x

  https://nea-amalia.blogspot.fi/

  2.2.2017 at 07:23
 • Reply Kanerva Neuvonen

  Abu Dhabi on ihan paras! ♥

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  2.2.2017 at 13:18
 • Reply Nena Sofia

  Kiva, että oot löytänyt itselles sopivat! 🙂 Pitäis itsellekin hankkia lisää sävyjä näistä 🙂

  2.2.2017 at 14:16
 • Reply Nena Sofia

  Okei, mikä sua siinä koostumuksessa häiritsi? 🙂 Mä jotenkin ihastuin siihen pehmeytensä takia, vaikka olikin vähän hassun “paksu” levittää 😀 Sormella vaan taputteli ylimääräiset pois niin avot – hyvä tuli!

  Kiitos, kiva kuulla että tykkäsit postauksesta 🙂

  2.2.2017 at 14:22
 • Reply Nena Sofia

  Se on kyllä ihana! ♥

  2.2.2017 at 14:24
 • Reply Katri

  Oooooh tuo Siren! ♥___♥ Sopii sulle niiiiin hyvin! Uuu, mielelläni näkisin kans noista Cosmic Metal Lip Creameista kuvia sun huulilla! ^__^

  2.2.2017 at 17:08
 • Reply ☆Saga☆

  Oii ihania sävyjä! Ehdoton lemppari on kyl toi embellishment! Kaikki liilaan taittava on tosi kaunista!

  2.2.2017 at 17:46
 • Reply Sanna Salo

  Mulla on kolme Soft Mattea (vaaleanpunainen Sydney ja tummat Copenhagen ja Transsylvania). En ite osaa oikein käyttää vaaleita ja neutraaleja sävyjä itelläni, mutta noita tummempia käytän usein yhdessä päällekäin ja siitä tulee niin kaunis sävy! Itekseen ne saattavat olla vähän huonosti peittäviä. Lisäksi mulla on kolme Liquid Suedea, kaikki vähän erikoisemmissa sävyissä, ja se on ehdottomasti mun lempparikoostumus (ja maailman herkullisin värivalikoima ❤). Sitten mulla on vielä yksi oisko Round Lipstick, mutta se on sen värinen ettei ainakaan itekseen voi sitä käyttää kun hampaista tulee aivan keltaiset 😀 mäkin himoitsen tällä hetkellä Cosmic Metalia, sitä persikkaista sävyä. Jos mulle tulee neutraaleja sävyjä niin pitää ainakin jotain erikoista olla, haha!

  2.2.2017 at 19:58
 • Reply Heidi

  Oi miten kiva postaus! Mä olenkin jo pidemmän aikaa haaveillut NYXin mattapunista, itse tykkään nuden sävyistä joten tuo Abu Dhabi kyllä värinsä puolesta sai sydämen sykkimään, pitää varmaan itsekin hankkia ♥ Mutta tuo Siren sopii sulle kyllä ihan äärettömän hyvin, oot mielettömän kaunis ♥ 🙂

  3.2.2017 at 04:36
 • Reply Tuuli

  Itse ihastuin viime kesänä noihin soft matte lip creameihin, ja meikkipussistani löytyykin niistä useampi sävy 😀 Tosin viime aikoina en ole niitä kovin usein käyttänyt juuri sen pienen kuivattavuuden tunteen takia, sillä talvisin huuleni rohtuvat muutenkin todella herkästi.. Myös yksi matte lipstick miulla taitaa olla, ja siitä olen kyllä tykännyt ehkä kaikista eniten! Lip Lingeriet ovat kieltämättä aika kuivattavia, vaikka muuten niistä tykkäänkin 🙂

  4.2.2017 at 07:59
 • Reply Nena Sofia

  Voiii kiitos Katri! ♥♥ Mun on kyllä pakko saada noita Cosmic Metalseja, ne näyttää ihan mahdottoman hienoilta! 😀

  4.2.2017 at 09:30
 • Reply Nena Sofia

  No eikö ookin ihania! ♥ Ja se on kyllä munkin mielestä upea, vaikken nyt ihan osaa päättääkään että sopiiko se mulle 😀

  4.2.2017 at 09:31
 • Reply Nena Sofia

  Hei sullahan on jo kiva setti kasassa! Pitääkin pistää nuo Liquid Suedet korvan taakse, jos itsekin kokeilisi 🙂 Ja mä oon kyllä vähän kade sulle, kun ite taas oon aika huono käyttämään mitään tummia/erikoisia punia vaikka kovasti haluaisinkin 😀

  4.2.2017 at 09:34
 • Reply Nena Sofia

  Voi sentään, kiitos Heidi! ♥♥ Mä uskon että sä tykästyisit Abu Dhabiin, ja varmasti sopis sulle tosi hyvin! 🙂

  4.2.2017 at 09:35
 • Reply Nena Sofia

  Kivan kuuloinen kokoelma sullakin jo kasassa! 🙂 Onneksi kohta tulee kevät ja kesä, ja mattatuotteita on taas helpompi käyttää kun huulet ei kuivu niin herkästi 🙂

  4.2.2017 at 09:37
 • Reply Emzi

  Toi matte lipstick näyttää ihanalta! Tumma punanen on vaan niin rakkautta!

  6.2.2017 at 14:15
 • Reply Nena Sofia

  No eikö ookin! ♥ Se on munkin lemppari 🙂

  6.2.2017 at 20:18
 • Leave a Reply