Follow:

The Liebster Award

Tervehdys!
Reilu pari viikkoa sitten minut nimitettiin mukaan The Liebster Awardiin, Saraphinan toimesta. Olin kovin yllättynyt tästä, sillä en ollut aikaisemmin kuullut koko asiasta mitään, ja vaikuttaakin siltä, että Liebster Awardit eivät ole kovin yleinen juttu suomalaisissa blogeissa. Suuri kiitos siis hänelle siitä, että nappasi minut mukaan meininkiin!
The Liebster Award ei siis nimensä mukaisesti ole palkinto, vaan ennemminkin eräänlainen haaste, jonka avulla koitetaan levittää sanaa tuoreista bloggaajista. Googlettelin asiaa, ja The Liebster Awardilla vaikuttaa olevan hieman erilaiset säännöt eri blogeissa, mutta mennään nyt näillä, jotka minulle annettiin Saraphinan puolesta.

Sääntöinä on siis aloittaa postaus kertomalla hieman The Liebster Awardsista, linkittää bloggaja joka nimesi sinut mukaan ja tämän jälkeen vastata sinut nimenneen bloggaajan antamiin 11 kysymykseen, sitten nimetä 11 muuta bloggaajaa joilla on 0-1000 lukijaa mukaan The Liebster Awardsiin ja lopuksi keksiä heitä varten 11 uutta kysymystä. Olisi myös kohteliasta käydä kertomassa bloggaajille että olet nimittänyt heidät mukaan, ettei kukaan hukkaa tilaisuuttaan sen takia, ettei tiennyt tulleensa nimitetyksi. Mainittakoon vielä, että voit nimittää mukaan bloggaajia, jotka ovat jo osallistuneet haasteeseen, ja he voivat osallistua siihen uudestaan, kunhan heillä on alle 1000 seuraajaa.

Aloitan siis vastaamalla ensin minulle esitettyihin kysymyksiin, joita poikkeuksellisesti on vain kymmenen.

1. Miksi aloitit bloggaamisen? 
Olen ollut aina kiinnostunut kirjoittamisesta. Nuorempana kirjoitin paljon novelleja (lukemattomia määriä, oikeasti) ja olen eläessäni aloittanut kaksi kertaa kirjan kirjoittamisen. Tekstin luominen on siis minulle hyvin luonnollinen itseilmaisun muoto. Blogiakin olen harkinnut pitkään, ja itseasiassa aloittanutkin muutaman blogin poikasen aikanaan, mutta ne olen aina lopulta lopettanut ja poistanut kun olen kyllästynyt koko hommaan sillä jostain syystä olen tuntenut, että aihevalintani ovat olleet huonoja enkä ole osannut kirjoittaa niistä. Kun löysin kynsiharrastuksen, minulle oli melko pian selvää, että tästä on alettava bloggaamaan!

2. Kuinka valitsit blogisi kategorian/kategoriat?
Tosiaan, niinkuin sanoin, kategoria tuli ensin. Kynsiä olen lakkaillut melko paljon elämäni aikana, tosin yleensä vain yksivärisiksi, mutta kunnolla inspiroiduin kynsistä viime kesän lopulla, kun aloin tekemään akryylikynsiä. Niistäkin innostuin oikeasti jo 2-3 vuotta sitten, mutta en koskaan päässyt tekemään niitä silloin, sillä käytettynä ostamani aloituspakkaus ei toiminut, vaan jauheet eivät kovettuneet ja luulin että en vain osaa. Nyt jälkikäteen ajateltuna myyjä oli luultavasti sekoittanut purkkeihin perunajauhoja saadakseen vähän kahvirahaa tai sitten ne olivat oikeasti vanhentuneet, who knows.
Akryylikynsien yhteydessä kun aloin harjoittelemaan niiden koristelua, kynsilakat astuivat nopeasti kuvioihin mukaan yhä enenevissä määrin, vaikka tämänkin blogin piti alun perin käsitellä pääosin rakennekynsien väkertämistä. Heh, toisinpa kävi.

3. Millä otat kuvia blogiisi?
Käytössäni on Samsungin NX300. Kyseessä on siis mikrojärjestelmäkamera, siis aivan kuin tavallinen järkkäri mutta helpommin mukana kulkeva versio kokonsa puolesta. Näppärä kaveri!

4. Haluaisitko muuttaa jotain blogissasi? (esim sisältö, ulkonäkö)
Kyllä! Ulkoasun muutosta olen suunnitellut jo pidemmän tovin, mutta kaikkea en ole saanut vielä päätettyä, joten hetki menee vielä tämän asian kanssa. Sisältöön tuskin tulee enempiä muutoksia, sillä olen melko tyytyväinen blogiini tällaisenaan, jos yliampuvaa ulkonäköä ei oteta huomioon.

5. Mikä pitää sinut motivoituneena?
Hmm, tämä on monen tekijän summa, joten koitan saada asian selitettyä mahdollisimman yksinkertaisesti: minulla on maailman paras harrastus. Välillä se väsyttää, kun tuntuu siltä, että haukkaa liian isoja palasia itsellensä, mutta se myös antaa niin paljon etten pystyisi luopumaan siitä. Siis niinä harvoina kertoina kun käy niin, etten jaksaisi postata tai lakata kynsiäni, riittää, että ajattelen hetken millaista olisi jos lopettaisin blogini – tämä ajatus saa inspiraation palaamaan kyllä pikaisesti.

6. Mikä on isoin unelmasi?
Saavuttaa jotain, josta voin olla ylpeä. Etsin vielä tietäni, mutta intohimoihini kuuluvat eri taiteen osa-alueet, kaunokirjallisuus sekä monet muut seikkailut. Minulla on romanttinen taiteilijan luonne, joten tykkään ajatella ja toivoa, että pääsen vielä purkamaan ylitsepursuavaa luovuuttani jossain, jota voin kutsua saavutukseksi. Menestyä jossain jota rakastan. Kaikkein suurinta toivetta en osaa suoranaisesti nimetä, mutta kyllä minä kovasti unelmoisin tulevaisuudessa tekeväni jotain kynsien parissa, jotain muutakin kuin bloggaamista.

7. Nimeä kolme isointa saavutustasi.
Olen ottanut elämässäni joitain isoja askeleita, mutta harvoja voi suoranaisesti nimettää saavutukseksi, sillä ne ovat asioita joihin minulla ei välttämättä ole ollut kovin suurta osaa tai arpaa. Kaksi saavutusta minulta kuitenkin löytyy rekisteristä, joista olen ylpeä. 
Ensimmäinen on mieheni, vaikka se kuulostaakin kieltämättä omituiselta, pidän sitä kuitenkin saavutuksena, että olen tähän ikään mennessä löytänyt kumppanin, jonka kanssa näkisin viettäväni koko loppuelämäni. Löytänyt paremman puoliskoni, näin kliseisesti kuvattuna.
Toinen on tietysti blogini: vaikka tämä homma onkin vielä alkuvaiheessa ja bloggausta on takana vasta reippaat neljä kuukautta, olen silti luonut tämän alusta asti itse omin kätösini, ja olen siitä ylpeä.

8. Nimeä 5 blogia joita rakastat riippumatta siitä paljonko heillä on seuraajia.
Bunny Tail Nails – No words needed.
Nani Be Yourself – Meikkaaminen kuuluu intohimoihini, ja tämä tyttö todella osaa homman! 
From London – Blogit, joita kirjoittavat ihmiset ovat saavuttaneet suuria asioita, omia unelmiansa, kuuluvat lukulistani kärkeen. Lisäksi Sannalla on persoonaa, hän puhuu asiaa!
nailOxtail – Inspiroivien, ihanien kynsien lisäksi tämän blogin materiaali on todellista aamuluettavaa. Kun naurat kahvit läppärisi näytölle, ei päivästä voi tulla huonoa.
Scratch me with your nails – Ihanan kekseliäitä ja inspiroivia lakkauksia täydellisen muotoisilla mantelikynsillä!

Ps. Jos olet lukulistallani, rakastan blogiasi. Tähän piti valita viisi, ja koska en osaa laittaa lukemiani blogeja tärkeysjärjestykseen, nämä olivat ne jotka tulivat ensimmäisenä mieleen. Älkääpä siis katselko minua pahalla silmällä!

9. Kuka inspiroi sinua?
Tähän ei ole yhtä oikeaa vastausta, sillä inspiroidun eri ihmisistä eri asioissa. 

10. Mikä on lemppari lainauksesi?
“‘Be the change that you wish to see in the world.”  // Mahatma Gandhi
Koskettava lainaus hienolta ihmiseltä, muuta ei voi sanoa.


Sitten olisi aika paljastaa bloggaajat, jotka nimeän mukaan The Liebster Awardiin. Tässä he ovat:


…Ja tässä olisi vähän kiperiä kysymyksiä yllämainituille bloggaajille:

 1. Millä sanoilla paras ystäväsi kuvaisi sinua?
 2. Luettele satunnaisessa järjestyksessä seitsemän sinulle tärkeintä asiaa koko maailmassa. Jos blogisi ei ylety listalle, kerro miksi.
 3. Mitä bloggaaminen merkitsee sinulle?
 4. Nimeä kolme blogia, joita ihannoit.
 5. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?
 6. Mikä on pahin pelkosi?
 7. Mikä olet ammatiltasi ja oletko siihen tyytyväinen?
 8. Pidätkö itsestäsi?
 9. Mikä on tärkein periaatteesi?
 10. Kerro jokin asia, jota kadut elämässäsi.
 11. Ja joku asia, josta olet erityisen ylpeä.

Mitäs piditte tällaisesta postauksesta? Entä oletteko olleet tietoisia The Liebster Awardista aikaisemmin?

//This post took really much time to write, even with only one language. There are just few people reading my blog posts in English and I hope you don’t mind that this one is written only in Finnish. If you have any questions thought, feel free to ask!Share on
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Heidi

  Kiitos tästä! 🙂 Sun vastauksista sai uutta tietoa sinusta, joka on aina mukavaa luettavaa 🙂
  Sun antamat kysymykset on kyllä nt niin kiperiä, etten osaisi vastata niihin varmaan eläkepäivinkään, joten voi olla, että valitettavasti tämän “haasteen” tällä kertaa välistä.

  23.2.2015 at 18:51
 • Reply Marina

  Kiitos kiitos, Enpä oo ennen törmänny tähän.
  Koitan jossan vaiheessa saada tämän tehtyä, nyt on niin monta postaus aihetta jonnossa. Kiperät kysymykset kyllä meille annoit 😀

  23.2.2015 at 19:06
 • Reply Viveka Laaksonen

  Kiitos kovasti haasteesta! Tätä oli hauska lukea 🙂 Mä olen joskus ihan blogini alkuaikoina tainut saada tämän saman “palkinnon”, mutta ihan eri muotoisena, tämä konsepti on paljon kivempi!

  Toivottavasti haasteeseen vastaamisella ei ole kauhean kovaa deadlinea, hukun tällä viikolla hommiin ihan ilmankin :'D

  23.2.2015 at 20:05
 • Reply Tinkerbell

  Kiitos! Mä oon joskus sata vuotta sitten törmännyt tälläsiin postauksiin 🙂 Teen tän kyllä ehdottomasti, kunhan joskus keksin vastaukset noihin kaikkiin kysymyksii (os on kyl hirmu vaikeita) :D.

  24.2.2015 at 11:34
 • Reply Nanikaroliina

  Kiitos kovasti tästä, oon joskus blogin alkuaikana tehnyt samantyylisen postauksen (n3v sitten). Hauska idea, mutta en lähde tällä kertaa mukaan. Mulla on muutama rauta tässä tulessa, joten tämän toteutus menisi pitkälle johonkin :/ yyh <3

  24.2.2015 at 13:21
 • Reply Nena Sofia

  Oi, kiva kuulla että postaus kiinnosti 🙂 Ja ymmärrän kyllä hyvin, jos et ehdi tähän perehtymään, myönnettäköön, että nuo kysymykseni eivät ole sieltä helpoimmasta päästä 😀

  25.2.2015 at 21:32
 • Reply Nena Sofia

  Tee kunhan kerkeät ja jaksat, ei ole mitään kiirettä tällä 🙂 Itsekin annoin tämän muhia kolmisen viikkoa haasteen saamisen jälkeen 😀

  25.2.2015 at 21:36
 • Reply Nena Sofia

  Hih, hienoa kuulla että joku jaksoi tämän lukeakin, jälkikäteen katseltuna taisin kirjoittaa aikamoisen romaanin 😀 Mutta odotan innolla sun vastauksias, kiva jos toteutat tän! Toki kiirettä ei ole 🙂

  25.2.2015 at 21:37
 • Reply Nena Sofia

  Ihanaa kuulla että tartut “haasteeseen” 🙂 Jäänkin odottelemaan sun vastauksia mielenkiinnolla! 🙂 Ps. Pahoittelut hankalista kysymyksistä 😀

  25.2.2015 at 21:39
 • Reply Nena Sofia

  Ihan ymmärrettävää, kiva kuitenkin kun sanoit etukäteen niin en turhaan ihmettele kun susta ei kuulukaan 😀

  25.2.2015 at 21:40
 • Reply nailOxtail

  Hei, täällä laholatva! Malle hienosti minua muistutti tästä, kiitos Nena-Sofia, olen ylen määrin iloinen ja otettu moisesta! Lupaan vastata kysymyksiisi vielä! <3

  2.3.2015 at 18:31
 • Reply Nena Sofia

  Eipä siinä mitään, itse olen aikamoinen laholatva myös 🙂 Kiva, että päätit osallistua! 🙂

  3.3.2015 at 04:35
 • Leave a Reply