Follow:

It’s rainy day so let’s shower Freddy!

Otsikkojen aatelia – kun mitään ei tule mieleen, ota lakkojen nimet ja yhdistä ne vaikka haasteen teeman nimeen, niin saadaan hauska virke postauksen yläreunaan! Tällä kertaa esittelyssä ovat siis sadepäivän kynnet #ablecs15 -haastetta varten.

Tämä aihe oli itselleni hyvin hankala toteutettava. Siellä sun täällä on kuitenkin näkynyt söpöjä sateenvarjoja, joten halusin ehdottomasti sellaisen omillekin kynsilleni. Taustasta halusin sateista maisemaa muistuttavan, ja mieleen tulikin sitten viuhkasivellin.
Alla on siis China Glazen Shower Togetheria kaksi kerrosta, ja sen päälle sudin viuhkasiveltimellä ensin O.P.I:n DS Radiancea, sitten Essencen Kiss me, freddyä ja lopuksi vielä Nufun valkoista. Sekamelskasta tuli oikeastaan melkoisen elävästi sadetta muistuttava, ja olin vallan tyytyväinen. Lopuksi tottakai väkertelin nuo sateenvarjot nimettömiin O.P.I:n DS Radiancella sekä Nufun mustalla käyttäen ohutta koristelusivellintä. Näillä olikin hauska kuljeskella keskellä aurinkoisen lämmintä päivää, hupsis!

Nyt painun syömään, ja sitten pikkuhiljaa nukkumaan, sillä herätys olisi taas kuudelta. Työssäoppimispaikassani on ollut mukavaa olla, mutta olen jatkuvasti väsynyt ja kiireinen. Ah kuinka ihanaa, että tulee viikonloppu! 
Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

// Hello lovelies! Today I have some rainy day nail art to show for you. These nails I made for the #ablecs15 nail art challenge.

As a base color I used two coats of China Glaze’s bright turquoise creme called Shower Together. Onto that I made some rain strokes with a fan brush. At that I used following polishes: O.P.I’s DS Radiance, Essence’s Kiss me, freddy and Nfu Oh’s white. After I was finished with my rainy “landscape” I painted those umbrellas onto my ring finger’s nails and finished all my nails up with my quick dry top coat. 

I really liked this manicure a lot (even thought I wore it when the weather was really warm and sunny!), how about you? What you think of the design?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Emmi

  Voi miten kivat! 🙂

  23.4.2015 at 18:30
 • Reply E-S

  Otsikkojen aatelia – todellakin, juuri noi sanat tuli mieleen otsikkosi nähtyäni ja kun avasin tekstin niin sehän alkoi juuri näillä sanoilla… 😀 Ei se huono ole. Asianmukainen lakkaus, hyvin oot onnistunu!

  24.4.2015 at 03:04
 • Reply Fani

  Hyvin oot onnistunut! Otsikko on hauska ja sopii hyvin kynsiin. 😀

  24.4.2015 at 05:37
 • Reply Sole/nailOxtail

  Upeeet!

  24.4.2015 at 06:12
 • Reply Roxy // Cinderella Days ❀

  Oi näyttää tosi ihanalta !

  24.4.2015 at 06:14
 • Reply Tinkerbell

  Ihanat kynnet! Ja tosi hauska otsikko 😀

  24.4.2015 at 12:34
 • Reply Enail

  Onnistuneen sateiset kynnet 🙂

  25.4.2015 at 07:38
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emmi! 🙂

  28.4.2015 at 17:09
 • Reply Nena Sofia

  Heh, jotenkaan ei aivosolut osanneet kehittää sen menevämpää otsikkoa – ei sitten millään 😀 Mutta kiitos kehuista! <3

  28.4.2015 at 17:11
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Fani! 🙂

  Kun pää lyö tyhjää voi otsikon tilalla lukea ihan mitä tahansa :'D

  28.4.2015 at 17:20
 • Reply Nena Sofia

  Ihhii, kiitos! <3

  28.4.2015 at 17:21
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! <3

  28.4.2015 at 17:22
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! <3 😀

  28.4.2015 at 17:23
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  28.4.2015 at 17:29
 • Leave a Reply