Follow:

#ablecs15 Week 2: Matched to an outfit

Olisi jälleen aika esitellä yhdet kynnet Finnishable -haastetta varten. Tällä kertaa aiheena on “matched to an outfit” eli johonkin asuun yhteensopivat kynnet. Tämä aihe aiheutti minulle paljon päänvaivaa, mutta lopulta päädyin käyttämään yhtä kaapistani löytyvää peruskauluspaitaa inspiraation lähteenä. 
Tätä paitaa käytän yleensä yhdistettynä tavallisiin mustiin farkkuihin, joten poimin kaikki värit ja ideat pelkästään ylläolevan paidan kuviosta. Koska kynnet olisivat muuten olleet melko tylsät, lisäsin aksenttikynsiin vielä löllöt silikonirusetit, jotka olen saanut kirppistelyn “kaupanpäällisenä”.

Lakkasin siis aluksi etusormeen, keskisormeen ja pikkurilliin yhden kerroksen Nfu Oh numeroa 18, nudea crellyä. Tämän päälle aloin vetelemään eripaksuisia viivoja sikinsokin väreillä, jotka mielestäni löytyivät myös paidasta. Lakkoina viivoissa käytin seuraavia: Kiko 340 (vaaleahko sininen), Creative Sour Apple (vaaleanvihreä), Nfu Oh 132 (musta), Nfu Oh 01 (valkoinen) ja Essence New York city call (capuccinon sävyinen vaalea ruskea/nude). Ruutukuviosta ei tullut kovinkaan mieleinen omasta mielestä, eikä tämä lakkaus siksi ollutkaan kovin pitkäikäinen.
Sen verran haluaisin vielä mainita, että jos nimettömässä esiintyvän lakan sävy miellyttää, teidän täytyy hankkia Essencen New York city call! Sen lisäksi, että se on upea, kaunis satiinipintaiseksi kuivuva rakastettavan sävyinen nude/ruskea, tuo laatu on uskomaton. Käytin lakkaa kaksi ohutta kerrosta, mutta täydelliseen peittävyyteen olisi luultavasti riittänyt jo yksi hieman paksumpi. Lakka on siis todella pigmenttinen, ja se kuivuukin aivan hetkessä. Kestävyydestä en osaa kummemmin kertoa, mutta en usko, että tämä lakka siinäkään puolessa pettäisi. Todell hyvä hinta/laatusuhde siis.
Selvyyden vuoksi mainittakoon vielä, että kaikilla kynsillä on viimeisenä kerros top coatia, ja tuo New York city call jää ilman top coatia kuivuessaan todella kauniin satiiniseksi pinnaltansa.// These nails I made for Finnish(able) Nail Art Challenge Spring 2015 and I got my inspiration from my checked shirt. That shirt I mostly use with some black jeans so I did my nails only based on that shirt, not the whole outfit. 

Onto my ring finger’s and thumb’s nails I applied two coats of Essence’s New York city call -polish and after that I started doing my other nails with one coat of Nfu Oh’s number 18 nude crelly polish. Onto that I made some different sized lines with following polishes: Kiko 340 (light blue), Creative Sour Apple (light green), Essence New York city call (nude/brown), Nfu Oh 01 (white), Nfu Oh 132 (black). At last I applied bows to my accent nails and covered every nail with top coat.

To be honest, I really didn’t like these nails. Only thing I liked was that Essence’s polish New York city call which turned out to have really high quality. I used two coats but I think it is opaque with one thicker coat too. And it dried really fast, points for that! If you are friend of brown polishes, you have to get this one. I mean it.
Ihanaa sunnuntaita kaikille!   // Have a great Sunday everyone!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

26 Comments

 • Reply Jutta

  ohhhhh, voi sentään!! Aivan ihastuttavat kynnet!!! <3

  22.2.2015 at 10:43
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Hurjaa kuinka sun kynnet on kasvaneet ja pysyneet noin kauniina:o! Tosi kiva asuun mätsätty lakkaus=)

  22.2.2015 at 11:08
 • Reply Emmi

  Voi miten nätit kynnet!

  22.2.2015 at 11:25
 • Reply Bunnytailnails

  Musta nää on aivan ihanat! Heti, kun san rohkeutta tarttua näillä tärinäkäsillä siveltimeen haluan tehdä tällaiset itsellekin. Tuo Essence on kyllä huiman kaunis. Pitäisi sekin saada joskus kynsille :). Nyt sä muuten todistit, minkä takia tuollainen sour applen värinen lakka on oltava kokoelmissa! Juuri tällaisen upean väriyhdistelmän takia <3.

  22.2.2015 at 11:38
 • Reply eekku

  Kivat kynnet

  22.2.2015 at 12:35
 • Reply Enail

  Ihanasti sait tuon paidan kuvion tuotua kynsiin. Aksentti kynsi rusetteineen on kiva lisä. 🙂

  22.2.2015 at 12:40
 • Reply kahden tytön kynnet

  Oi miten nätit! Sun kynnet on kasvanu tosi paljon sen jälkeen kun otit akryylit pois 🙂

  22.2.2015 at 15:30
 • Reply Tinkerbell

  Tosi nätit kynnet! Toi rusetti on söpö :3

  22.2.2015 at 16:52
 • Reply Viveka Laaksonen

  Tosi nätit kynnet ja hyvin mätsää! 🙂

  22.2.2015 at 18:57
 • Reply Tiina

  Vau, nää on tosi nätit! Ja rusetti sopii niin hyvin muiden kynsien joukkoon. 🙂

  22.2.2015 at 23:07
 • Reply Outi

  Kauniit kynnet! 🙂 ja tosi pitkät! Onko nämä ihan luonnonkynnet, kun ainakin jossain vaiheessa olit akryyleistä luopumassa?

  23.2.2015 at 10:39
 • Reply Nanikaroliina

  Suloiset rusetit ! Mulla oli joskus joku rusettiboomi 😀 Kynsissä oli erilaisia rusetteja, timskuista, muovista, 3d, itse maalattuja yms 😀 Se meni ohi, mutta nyt tekisi mieli taas laittaa, kun näki nämä :DD <3

  23.2.2015 at 11:36
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos ! <3

  23.2.2015 at 18:26
 • Reply Nena Sofia

  Hih niinhän ne on, yllättävänkin hyvänä pysyneet 🙂 Kiito paljon! <3

  23.2.2015 at 18:34
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emmi! 🙂

  23.2.2015 at 18:34
 • Reply Nena Sofia

  Oi että, suuri kiitos! Ja tartu ihmeessä, se on yllättävänkin palkitsevaa puuhaa. Mullakin on tosi tärisevät kädet, mutta kun keskittää ajatukset kynteen jota maalaa, eikä käden tärinään, ja muistaa tukea ranteen vaikka pöydän kulmaan, homma alkaa sujumaan 🙂

  23.2.2015 at 18:35
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Eekku! 🙂

  23.2.2015 at 18:36
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Enail! 🙂 <3

  23.2.2015 at 18:36
 • Reply Nena Sofia

  Suuri kiitos! 🙂 Ja hih, hassua että huomasit 🙂 Kyllähän ne on aika paljon mittaa saaneet!

  23.2.2015 at 18:37
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! 🙂 <3

  23.2.2015 at 18:37
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Viveka! 🙂

  23.2.2015 at 18:38
 • Reply Nena Sofia

  Oh, kiitoksia paljon Tiina! 🙂

  23.2.2015 at 18:38
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Outi! 🙂 Ja kyllähän nämä on, ihan omat kynteni 🙂 Otin akryylit tosiaan pois reilu kuukausi sitten, tammikuun postauksessa “Kiss me I'm a purple panther” esiintyy ensimmäistä kertaa akryylien poiston jälkeen luonnonkynteni 🙂

  23.2.2015 at 18:39
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Nani! 🙂 <3 Ja rusetit on kyllä ihania, mulla ei varsinaista boomia niihin ole koskaan ollut, mutta välillä niitäkin on kiva laittaa kynsille 🙂

  23.2.2015 at 18:40
 • Reply Amppu

  Nä on kyllä tosi kauniit kynnet! :3

  24.2.2015 at 06:54
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon Amppu! 🙂

  25.2.2015 at 21:36
 • Leave a Reply