Follow:

#ablecs15 Week 3: Turquoise

Joku lukijoistani on ehkä jo voinut ennustaa, että tämänkertainen aihe on minulle yksi tämän haasteen mieluisimmista. Turkoosia kynsille. Voiko sen mukavammaksi enää mennä? Sama, kuin joku käskisi syömään jäätelöä – no problem. 
Kynsille halusin erilaisia turkoosin ja vihreän sävyjä, ja halusin ehdottomasti yhdistää lakkaukseen hopeaa, sillä harva väriyhdistelmä näyttää niin kauniilta kuin merellisen sinivihreä ja kimmeltävä hopea. Lopputuloksena olikin itselle vallan mieluisa skitlette, jossa viihdyinkin useita päiviä.

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä on pohjalla kaksi kerrosta Wet n’ Wildin ihanaa sinertävän vihreää lakkaa, Caribbean frostia. Tämä on sulaa rakkautta pullossa, peittää helpolla kahdella kerroksella eikä jätä jälkeensä raitoja. Sävy on mielestäni täydellinen, tuollainen ihana juhlava, erittäin shimmerinen vihreä. Minulla on itseasiassa täsmälleen saman värinen satiininen paitakin kaapissa, joka kuuluu ehdottomasti lempivaatteisiini.
Keskisormeen pääsi kaksi kerrosta Essencen Road Trip – kokoelman lakkaa, I don’t care! I love it!:iä. Sen sävy on hyvin lähellä Caribbean frostia, mutta taittaa kuitenkin huomattavasti enemmän siniseen kuin ensiksi mainittu. Nimettömässä onkin tämän lakkauksen ainoa oikea turkoosi, tosin sekin tumma ja murrettu, nimittäin Yes Loven K032. Helppo kahden kerroksen creme, ihana sävy. Tämän päällä kaksi kerrosta Essencen I feel gritty! -hiekkatopperia tuomassa kimallusta.

Keskisormen koristeeksi vetelin viivoja ihanalta Eekulta saadulla Kissin hopealla nail art -lakalla, ja etusormeen, peukaloon sekä pikkurilliin asettelin O.P.I:n I Snow You Love Me:sta palluroita kolmion muotoon. Sitten olikin kynnet topperia vaille valmiit.

Tuo Essencen Road Trip -lakkapullo oli muuten ilmeisesti hitsattu kiinni. Yhteistuumissa koitettiin tapella purnukkaa miehen kanssa auki kun halusin lakkaa testata, ja lopulta pitkän väsytystaistelun jälkeen se aukesi työkalulaatikosta kaivetuilla pihdeillä. Olenko ainoa, vai tuntuuko muistakin, että Essencen lakkapullot on ylipäänsäkin uusina todella tiukasti kiinni?
// Hello sweethearts! Today’s nails are again for a challenge called Finnish(able) nail art challenge spring 2015. This time the theme was called “turquoise” and because I’m a huge fan of every shade between green and blue, I really liked doing these nails. 

On my ring finger I used as a base color two coats of Yes Love’s polish K032 and onto that I applied two coats of Essence’s polish called I feel gritty!. On my middle finger I used as a base color two coats of Essence’s I don’t care! I love it! -polish and after it was dry I made those stripes with my silver colored nail art polish. Onto my all other nails I used two coats of Wild n’ Mild’s polish called Caribbean frost and added some sparkle onto them from O.P.I’s I Snow You Love Me. Then I applied my top coat and the nails were ready!

I thought that these nails were really pretty and I wore that design for many days. How do you like it?


Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

28 Comments

 • Reply Roosa ScratchMeWithYourNails

  Voi että miten kauniit! <3
  Mulla saattaa olla mikä tahansa lakka uutena mahdoton saada auki! 😀 Viimeisenä esimerkiksi China Glazen lakka – sain melkein rakkoja käteen kun yritin availla, eikä se siltikään mun käsissä avautunut. 😀

  5.3.2015 at 06:37
 • Reply Jasmina

  Onpa kauniit kynnet! Kauheaa katsoa taas omia kynsiä näiden jälkeen 😀

  5.3.2015 at 06:39
 • Reply Outi

  Kauniit kynnet! Sopivat nätisti yhteen nuo värit 🙂

  Mulla on välillä ihan samoja ongelmia lakkapullojen kanssa! Monessa pullossa onkin korkissa vähän jälkiä kun käsistä on loppunut voima ja olen turvautunut työkaluihin 😀

  5.3.2015 at 06:41
 • Reply nailOxtail

  Upeet kynnet ja ihanat värit!

  5.3.2015 at 06:53
 • Reply Heidi

  Oi miten kauniit 🙂 tuo caribbean frost oli yks mun ensimmäisistä lakoista kun tämä harrastus alkoi kunnolla. Ja ollut yksi kauneimmista lakoista. Käytin sitä niin useasti, että puoli pulloa jähmettyi enkä ollut vielä tietoinen ohentajista, joten heitin sen pois.
  Ja täälläkin on pihtien jäljet muutamassa pullossa, kun mies ei oo ollut kotona. 😀

  5.3.2015 at 07:22
 • Reply Bunnytailnails

  Vitsi mä tykkään tuosta keskisormesta! Essencen tavalliset pullot on musta just ihania, kun niissä on se kliks-toiminto, ettei niitä voi kiertää liiak kireälle ja aukeaa aina helposti. Tietty nämä erilaiset Essencen pullot on asia erikseen ja näitä saa kyllä vääntää ja kääntää :).

  5.3.2015 at 07:43
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Kaunis yhdistelmä <3 turkoosi ei ole mun värini ei yhtään!:D

  5.3.2015 at 11:21
 • Reply Emma

  Tosi kauniit! 🙂

  5.3.2015 at 12:19
 • Reply eekku

  Kivat kynnet

  5.3.2015 at 12:47
 • Reply Tinkerbell

  Niin kauniit!<3

  5.3.2015 at 13:39
 • Reply Satsuli

  Wouuu miten kaunokaiset! <3

  5.3.2015 at 15:52
 • Reply Nanne

  Aivan älyttömän upeat lakkaukset ♡

  6.3.2015 at 02:50
 • Reply Johanna

  Simppelit mutta hienot 🙂

  6.3.2015 at 13:04
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! <3 Hehee, nuo pullot voi kyllä välillä aiheuttaa pään (tai käsien) vaivaa. Nyt vain yllätyin kovasti kun mieskään ei meinannut saada mokomaa auki 😀

  6.3.2015 at 22:31
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Ja höpsis, senkun lakkaat näteiksi niin tulee taas parempi mieli 😀

  6.3.2015 at 22:32
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos Outi! 🙂 <3

  Ja hih, nuo tosiaan osaa olla välillä vähän hankalia nuo putelit 😀

  6.3.2015 at 22:33
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! <3

  6.3.2015 at 22:33
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Heidi! 🙂 Ja aika hauska sattuma, että sullakin ollut tuo lakka aikanaan, ja oot siihen ihastunut. Itse rakastuin kyseiseen kaveriin ihan täysin 🙂
  Ja joo, usein käy niin etten saa itse lakkapulloja auki, mutta koskaan ei ole käynyt niin, että mies ei olisi saanut… No, kerta se on ensimmäinenkin . Tuo pullo kun oli vielä niin pieni, ettei mies meinannut saada siitä kunnon otetta :'D

  6.3.2015 at 22:35
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos! 🙂 Ja tuo on kyllä totta, että ne perinteiset Essencen putelit aukeaa kyllä aina kiltisti 🙂

  6.3.2015 at 22:36
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! <3 Ja hih, mulla se taas kuuluu ihan lemppareihin 😀

  6.3.2015 at 22:36
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Emma! 🙂

  6.3.2015 at 22:36
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Eekku! 🙂

  6.3.2015 at 22:37
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! <3

  6.3.2015 at 22:37
 • Reply Nena Sofia

  Ohhoh, kiitos Satsuli! 🙂 <3

  6.3.2015 at 22:39
 • Reply Nena Sofia

  Oi että, kiitos Nanne! 🙂

  6.3.2015 at 22:39
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon Johanna! 🙂

  6.3.2015 at 22:40
 • Reply Nanikaroliina

  Tosi kauniit ja ihanat sävyt ! 😛 <3 Mulla ollut myös joskus ongelmia lakkapullojen avaamisessa, mutta kuuman veden alle joksikin aikaa johan aukee ! ;>

  7.3.2015 at 09:22
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! 🙂 <3 Ja hei, kiitos vinkistä! Tuota teen aina säilykepurkkien kanssa, mutta ei tullut mieleen että kynsilakkojenkin kanssa toimisi 😀

  8.3.2015 at 13:24
 • Leave a Reply