Follow:

Essie Gel Couture Ballet Nudes

Pari viikkoa sitten podin hirmuista flunssaa, josta teillekin täällä blogin puolella vähän valittelin. Kröhä alkoi torstaina ja vei voimat täysin seuraavaan päivään mennessä, mutta hirmuista olotilaa piristi aivan suunnattomasti yllättävä ovikellon pirinä perjantai-iltapäivänä. Mies käväisi ovensuulla ja pian kiikutti minulle vuoteeseen suuren, punaisen yllätyspussukan L´Oréalilta!
Vuoteeseen tarjoiltu aamiainen olisi ollut pientä verrattuna siihen tunteeseen, kun kurkistin pussiin ja… No, enpä meinannut uskoa silmiäni! Hurmaavan kaunis pakkaus sisälsi Essie Gel Couture -sarjan ensimmäisen kokoelman, Ballet Nudes:in kokonaisuudessaan.
Essie Gel Couture on siis merkin viime vuonna lanseeraama pitkäkestoisten kynsilakkojen sarja, jolle luvataan huimaa, jopa 12 päivän mittaista kestoa. Lakkaus toteutetaan kaksivaiheisesti sarjan värilakalla ja päällyslakalla, jota voi lisätä kynsille parin päivän välein lakkauksen kestävyyttä parantamaan. Aluslakkaa näiden kanssa ei käytetä, eikä lakat nimestään huolimatta tarvitse erityistä UV-valoa kuivuakseen.
Ihan heti en lakkoja saanut swatchattua, vaan vasta flunssasta toivuttuani olen ottanut näitä kokeiluun. Varsinaista kestotestiä en ole lähtenyt tekemään, sillä ne ovat puuduttavia toteuttaa ja tästä sarjastahan löytyy sellaisia pilvin pimein eri blogeista jo ennestäänkin (esimerkiksi täällä ja täällä). Sen verran kuitenkin kerron, että kaikki lakat olivat kynsilläni 1-3 päivää, eikä tuona aikana lakoille käynyt kyllä yhtään mitään. Viimeisenä swatchaamani Hold the Position itseasiassa pysyi lähes täydellisenä neljä päivää, viimeisenä päivänä ilmestynyttä vasemman käden peukalon kärkeen tullutta lakan lohkeamista lukuunottamatta – ja se tapahtui uimahallireissulla!

 

Mutta siirrytään niihin swatcheihin! Satin Slipper on hyvin vaalea nudelakka crellykoostumuksella. Tämä sisältää pientä shimmeriä, joka näkyy kauniisti kynsillä mutta kuviin asti se ei oikein tallentunut. Vaatii kolme kerrosta tasaiseen peittävyyteen, joka on aikalailla normi tämän tyyppisille sävyille.
Lace Me Up on hempeä, hyvin vaalea puuteripinkki lakka. Tässäkin koostumus kallistuu enemmän crellyyn, ja peittävyyteen vaaditaan kolme kerrosta. Herttainen sävy antaa kuitenkin paljon anteeksi, tästä tykkäsin todella!
Koralliin taittava persikkalakka, Hold the Position peitti oikeastaan jo kahdella kerroksella, mutta sävy jäi vielä hitusen epätasaiseksi joten lisäsin vielä ohuen kolmannen kerroksen. Tämäkin on koostumukseltaan aika crellymäinen.

 

At the Barre näyttää täydelliseltä omaa ihoani vasten! Tässäpä vasta oiva lakka hillityn huoliteltuun kynsilookiin. Tällainen pehmeä, toffeemainen nudesävy on myös erittäin chic. Lakka peitti muuten helposti kahdella kerroksella, koostumus tässä on enemmänkin creme.
Kokoelman viimeistelee hempeä baby blue sävy, Perfect Posture. Nyt täytyy nostaa kädet ylös, mahtavaa, Essie! Lakan pigmenttisyys on mieletön tämäntyyppiselle sävylle, ja se peitti älyttömän helposti kahdella kerroksella. Lyhyille kynsille voisi yksikin riittää. Koostumukseltaan tämäkin on creme.

 

Kokonaisuudessaan Ballet Nudes on hyvin onnistunut kokoelma. Sävyt noudattavat erittäin hempeää linjaa ja sopivat alkukevään sävymaailmaan täydellisesti. Vaikka itse intoilen jo nyt neonväreistä, niin faktahan on se, että tähän aikaan vuodesta pastelli- ja nudesävyt ratsastavat vielä aallonharjalla. Ja ainahan nämä sopivat kynsille jonkun piristävän kirkkaan lakan seuraksi, lakkauksen tasapainottavana elementtinä!
Lakat löytyvät jo kaupoista ja hinnat näillä ovat suunnilleen samat kuin Essien muillakin lakoilla, eli noin 15€/13,5ml.
Viehättääkö teitä tällä hetkellä enemmän kirkkaat vai neutraalit lakkasävyt?
 
*** Kokoelma saatu maahantuojalta esiteltäväksi
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

20 Comments

 • Reply Charming Nails

  Ihan supernättejä sävyjä ja upean kiiltäviä lakkoja, näyttävät tosi herkuilta kynsilläsi <3

  23.3.2017 at 16:09
 • Reply Nena Sofia

  Kiva että ovat myös sun mieleen! 🙂 Tuo päällyslakka antaa kyllä kauniin kiillon, sitä ei käy kieltäminen 🙂

  23.3.2017 at 16:14
 • Reply Salli

  Aivan ihania pastellisävyjä! Nyt kaduttaa, että katkoin tällä viikolla kaikki kynteni, kun pitäisi päästä lakkailemaan. 😀 Varsinkin tämä vaaleanpunainen ja toffeinen nudesävy on täydellisiä!

  23.3.2017 at 17:11
 • Reply Jonna H.

  Nää on ihania, olin ihan varma, et lace me up on mun suosikki, mutta toi kolmekerrosta lakkaa oli liikaa, kahdella tosiaan jäi vähän epätasainen tulos, muutenhan se on ihana sävy. Sitä en ikinä tajua, miten jotkut sanoo, että peittää kerroksella, mulle ei yksikään näistä lakoista ole sellainen, että kelpaisi yhdellä kerroksella. 😀 Ehkä liian perfektionisti sitten.

  23.3.2017 at 17:38
 • Reply Diana A

  Wau! Upean paljon viileitä sävyjä =) Sopisi minunkin iholle varmasti. Pitää kyllä testaa nuo Gel gouture lakat joku pvä… Alkaa olemaan niin kivoja värejä 😉

  23.3.2017 at 23:05
 • Reply Marppa

  Nättejä hempeitä lakkoja. Varsinkin Hold the position näyttää ihanalta! Sulla on kyllä niiiiiin kauniit kynnet. 🙂

  24.3.2017 at 09:11
 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Oi kuinka ihania kaikki <3

  24.3.2017 at 11:58
 • Reply eekku

  Kauniita

  24.3.2017 at 18:40
 • Reply Marina /Dioriina

  Nämä ovat niin ihania <3

  25.3.2017 at 10:30
 • Reply Nena Sofia

  Voihan harmitus! 🙁 Nää olisi kyllä niin täydellisen sävyisiä sulle 🙂 ♥

  25.3.2017 at 15:59
 • Reply Nena Sofia

  Joo, ei nää yhdellä kerroksella menisi! Ehkä tuo Perfect Posture juurikin lyhyillä kynsillä toimisi yhden paksun kerroksen kanssa, mutta muut ei kyllä mitenkään päin. Mutta no, harvemmin näin vaaleat sävyt ihan yhdellä kerroksella peittääkään 🙂

  25.3.2017 at 16:02
 • Reply Nena Sofia

  Nyt on kyllä tullut jo ihan mukavan laaja valikoima tähänkin sarjaan 🙂

  25.3.2017 at 16:11
 • Reply Nena Sofia

  Ooh, kiitos! ♥ Nämä lakat on kyllä oikein ihania 🙂

  25.3.2017 at 16:13
 • Reply Nena Sofia

  No eivätkö olekin! 🙂 <3

  25.3.2017 at 16:13
 • Reply Nena Sofia

  Sanos muuta! 🙂

  25.3.2017 at 16:17
 • Reply Nena Sofia

  Ihan totta! ♥♥

  25.3.2017 at 16:17
 • Reply Kata

  Taa on kylla kiva kokoelma. 🙂

  28.3.2017 at 00:17
 • Reply Nena Sofia

  No niin kyllä onkin 🙂

  1.4.2017 at 08:10
 • Reply Tinkerbell

  Oi miten ihania!

  14.4.2017 at 05:03
 • Reply Nena Sofia

  No eikö olekin! <3

  14.4.2017 at 18:02
 • Leave a Reply